Pit Bull wrote:Ozbiljno se zahuhtava Game of Thrones.. Ubacio Martin onu scenu sa hodacima na kraju prosle epizode koja se ne pojavljuje u knjizi pa je to trenutno "tema broj 1" kod onih koji su citali knjige
Prica se da ce Martin pisati i 8 knjigu i da ostavlja prostora i za 9-u iako je fakticki bilo reseno da ce 7. knjiga biti poslednja

Znaci da ocekujemo najmanje 12 sezona serije.
B1
Zahuhtava se malo sutra, izgleda da ce dobrano da razvuku dogadjaje sa severa iz trece knjige u seriji, sto samo bezpotredno razvodnjava radnju, dok su na jugu i u zalivu robova dosli skoro do kraja..
Koji je po tebi danas bio najuzbudljiviji deo epizode?
B2 Hoce stim sto mozes ocekivati 1000 stranica kako sneg pokriva leseve svih likova iz knjige..
Pit Bull wrote:Samo pricam sta sam cuo i sta se spekulise. 6 knjiga je koliko znam gotova a i 7-ma je pri kraju, samo sto on to jos uvek ne zeli da objavljuje da se ne ide previse unapred sa serijom a i rekao je da on ima skice kraja knjige u glavi i da je vec to obelodanio producentima i odredio ko ce da zavrsi knjige ukoliko on umre, da ne bi kojim slucajem sve propalo...
Ovo sve da ti je i Martin licno rekao, ne znaci apsulutno nista, od kad sam 2004 procitao prve 3 knjige, iscekivajuci sledecu knjigu poceo sam da citam blog od debelog gmaza ( tako ga zovu stariji citaoci kod nas) i on je tu vise puta naglasavao da on uvek ima pravo da promeni misljenje, i da mu se neretko desava da sve napisao pobrise.
Martinu je trebalo 11 godina za dve poslednje knjige, a 2005 kad je izdao Gozbu za Vrane, tada je imao 90% materijala Plesa sa Zmajevima i rekao je da sledecu knjigu mozemo ocekivati u leto 2006. On sad ima 65 i mislim da je 50-50% sanse da ce se serijal zavrsiti( i to vrlo optimisticno), dok sam 100% siguran da ce serija u jednom trenutku prestati da prati knjigu.
Mislim da je pocetak 2016. nesto najranije kad se moze ocekivati sledeca knjiga, a realno je leto 2017..