M.S. wrote:nisam znala da devojčica igra tenis. drago mi je za nju. znači otud to silno poznavanje tenisa u njene majke i kompetentni komentari poput onog "bozoljac-najbolji bh na svetu". sarkazam na stranu, meni stvarno drago ako je devojčica uistinu talentovana i radna, izuzetno sam cenila sportske kvalitete njenog tate. o ostalom ne bih komentarisala, ni ne očekujem da deca poznatih imaju jednak tretman ostalim smrtnicima.
Koliko se ja secam Svetlana , valjda Radosevic u to vreme, je pratila tenis na RTS jos pre desetak godina i pokrivala fjucerse, i cinila mi se kao veliki potencijal i osvezenje. Onda su je gurnuli u prvi plan i kao svi u prvoj sportskoj garnituri na RTS-u (Korac pionir jos osamdesetih) pocela da se pretvara u osrednjeg izvestaca, koji strucno nazaduje. Mada jos nije u fazi emocinalnih slomova ili zanosa na nacionalnoj osnovi (mislim kada nastupa neko ko predstavlja Srbiju)
M.S. wrote:Trebalo mi je minut guglanja da vidim ko je gospodin Rori.
Ma muvao se on i po Vimbldonu, non stop su ga prikazivali u prenosima. Cudi me da ga nisi skuzila, izgleda da si ti bila maksimalno skoncentrisana na cilj
Gama wrote:Rory je bio glavna zvezda na W jer je bas u to vreme osvojio USO sa samo 22 godine. Pogotovu Rafa prati njegove nastupe i navija za njega.
Bio pre neku nedelju British Open (valjda se tako zove nisam bas upucen) i kisa je padala tokom turnira, pa se Rori zalio na vremenske uslove zbog loseg rezultata, a novinari su ga samo tako napicili zbog toga (covek je Britanac a smeta mu kisa

). Ince turnir dobio neki Irac (britanski).
I kada se vec pominje golf, da dodam nesto. Prosle nedelje je u Vankuveru igran Kanadski open, koji je turnir slabijeg ranga (nije isto sto i Rogers Cup za tenis). Pobednik je dobio 936.000 dolara. Cetiri dana, u prirodi, zelenilo, lagana setnja... I posle teniseri preplaceni

#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.
#8 #24
OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018
OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!