Board index Tenis Teniski miks

Izvan i iza turnira

Re: Izvan i iza turnira

Postby Liv » 26 Jul 2011, 20:26

lord_slawe_ wrote:ko je ovo? :huh:

sharapova :)
Spoiler: pokaži
pretpostavljam da ne pitash za Lopeza :laugh:
Liv

Postby Liv » 26 Jul 2011, 22:29

reakcije nekih tenisera na skorashnja deshavanja
The terrorist's killing spree in Norway and the untimely death of singer/tragedienne Amy Winehouse at age 27 sparked responses from ATP and WTA players alike via Twitter over the weekend. A sampling here of the players' reactions, in their own words:

On Norway:

"Can't believe what's happened in norway, absolutely tragic, what is that meant to achieve, gets me so down:-("
-Andy Murray

"What is wrong with some people in this world? So tragic, so sad. Thoughts are with the people in Norway."
-Anne Keothavong

"Just read a detailed report on the #Oslo bombing/shooting. It amazes me that some people can have that much hatred in them. Scary world."
-Amer Delic

On Amy Winehouse:

"Wow. Rest in peace Amy Winehouse. Very sad news. Such an amazingly talented lady."
-Laura Robson

"Just heard the news about Amy Winehouse...sad,but not sure why im not surprised..."
-Sorana Cirstea
Liv

Postby Gama » 28 Jul 2011, 17:26

Coaches share their insight into just what it takes to get a player to the top.
Gama

Postby jabukamen » 29 Jul 2011, 10:49

Juce je dosta medija objavilo kako je mala Olga Danilovic, cerka velikog kosarkasa i tv novinarke osvojila pionirski turnir pa uguglah njeno ime i pronadjoh zanimljivu diskusiju od pre godinu dana http://www.tenisbg.org.rs/index.php?opt ... Itemid=101 . Bojim se da mi koji nismo u tim vodama nemamo pojma sta se desava po turnirima i iza njih. Mozda je i bolje tako.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby M.S. » 29 Jul 2011, 11:09

nisam znala da devojčica igra tenis. drago mi je za nju. znači otud to silno poznavanje tenisa u njene majke i kompetentni komentari poput onog "bozoljac-najbolji bh na svetu". sarkazam na stranu, meni stvarno drago ako je devojčica uistinu talentovana i radna, izuzetno sam cenila sportske kvalitete njenog tate. o ostalom ne bih komentarisala, ni ne očekujem da deca poznatih imaju jednak tretman ostalim smrtnicima.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Gama » 29 Jul 2011, 11:29

Caroline Wozniacki dating Rory McIlroy?
Caroline and Rory were sitting next to each other and later they were seen hugging.
We can be pretty sure that Rory is Caroline's boyfriend, thanks to Omes Tennis' photos and text reports. However, an issue occurred. The motherblogger with both neutral and fanatic sides, as Omes Tennis describes herself, started feeling guilty of spreading the news about someone's private life and later she deleted the sneak photos.

http://www.womenstennisblog.com/2011/07/19/caroline-wozniacki-dating-rory-mcilroy/#more-10471

Sa vencanja Elene i Maxima, slike i video
http://www.womenstennisblog.com/2011/07/18/photos-from-the-wedding-of-elena-dementieva/
Gama

Postby M.S. » 29 Jul 2011, 11:48

Trebalo mi je minut guglanja da vidim ko je gospodin Rori. Samo ću da primetim da je smešan kao bioskop. A sumnjam da su u vezi. S kim se sve Karo grlila i smejala, čovek bi svašta mogao do sad da napakuje.

Drago mi za Elenu, al' haljina mi je baš ružna.
M.S.

Postby Gama » 29 Jul 2011, 12:15

Rory je bio glavna zvezda na W jer je bas u to vreme osvojio USO sa samo 22 godine. Pogotovu Rafa prati njegove nastupe i navija za njega. A stoji to da ne izgleda nista posebno.
Ni meni se ne svidja Elenina vencanica, previse kitnjasta za moj ukus, a i ne ide mi uz Elenin karakter.
Ali, ruskinje su to :biggrin:.
Gama

Postby Liv » 29 Jul 2011, 12:32

jabukamen wrote:Juce je dosta medija objavilo kako je mala Olga Danilovic, cerka velikog kosarkasa i tv novinarke osvojila pionirski turnir pa uguglah njeno ime i pronadjoh zanimljivu diskusiju od pre godinu dana http://www.tenisbg.org.rs/index.php?opt ... Itemid=101 . Bojim se da mi koji nismo u tim vodama nemamo pojma sta se desava po turnirima i iza njih. Mozda je i bolje tako.

Vidim da se zhale i na ponashanje tate i obezbedjenje koje ih prati. Nadam se da Danilovic nije novi srdjan u najavi.
Uvek mi zhao te dece, ona su najmanje kriva a najvishe se preko njih prelome postupci slavnih roditelja.

M.S. wrote:Drago mi za Elenu, al' haljina mi je baš ružna.

Uzhasna je haljina. Bash sam se iznenadila kad sam videla. Ona mi je uvek bila jedna od bolje obuchenih teniserki (uglavnom jednostavno i elegantno).

Gama wrote:Ali, ruskinje su to :biggrin:.

Ovde imaju celu liniju venchanica koje se karakterishu kao russian bride :lollol: Uglavnom ovako napirlitane, s providnim korsetima isl.
Liv

Postby Milutinov Tata » 29 Jul 2011, 15:01

M.S. wrote:nisam znala da devojčica igra tenis. drago mi je za nju. znači otud to silno poznavanje tenisa u njene majke i kompetentni komentari poput onog "bozoljac-najbolji bh na svetu". sarkazam na stranu, meni stvarno drago ako je devojčica uistinu talentovana i radna, izuzetno sam cenila sportske kvalitete njenog tate. o ostalom ne bih komentarisala, ni ne očekujem da deca poznatih imaju jednak tretman ostalim smrtnicima.

Koliko se ja secam Svetlana , valjda Radosevic u to vreme, je pratila tenis na RTS jos pre desetak godina i pokrivala fjucerse, i cinila mi se kao veliki potencijal i osvezenje. Onda su je gurnuli u prvi plan i kao svi u prvoj sportskoj garnituri na RTS-u (Korac pionir jos osamdesetih) pocela da se pretvara u osrednjeg izvestaca, koji strucno nazaduje. Mada jos nije u fazi emocinalnih slomova ili zanosa na nacionalnoj osnovi (mislim kada nastupa neko ko predstavlja Srbiju)

M.S. wrote:Trebalo mi je minut guglanja da vidim ko je gospodin Rori.

Ma muvao se on i po Vimbldonu, non stop su ga prikazivali u prenosima. Cudi me da ga nisi skuzila, izgleda da si ti bila maksimalno skoncentrisana na cilj :)

Gama wrote:Rory je bio glavna zvezda na W jer je bas u to vreme osvojio USO sa samo 22 godine. Pogotovu Rafa prati njegove nastupe i navija za njega.

Bio pre neku nedelju British Open (valjda se tako zove nisam bas upucen) i kisa je padala tokom turnira, pa se Rori zalio na vremenske uslove zbog loseg rezultata, a novinari su ga samo tako napicili zbog toga (covek je Britanac a smeta mu kisa :biggrin: ). Ince turnir dobio neki Irac (britanski).

I kada se vec pominje golf, da dodam nesto. Prosle nedelje je u Vankuveru igran Kanadski open, koji je turnir slabijeg ranga (nije isto sto i Rogers Cup za tenis). Pobednik je dobio 936.000 dolara. Cetiri dana, u prirodi, zelenilo, lagana setnja... I posle teniseri preplaceni :thumbdown:
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby M.S. » 29 Jul 2011, 15:45

za mene definitivno jedan od glupljih sportova, obična snobovska razbibriga. verovatno bih isto (ovo drugo, tačnije) mislila i za tenis da nisu bile specifične okolnosti vezane za taj sport u mojoj kući. čini mi se da sam mu uhvatila lik u finalu, gledala sam snimak pre neki dan, a ima jedno od onih lica koja se ne zaboravljaju.

je l dodelio još neko Nadalu nagradu za najboljeg tenisera sem espn-a, ili nešto slično? nadam se da Nole ponovo het-trik s početka godine, a obrnutim redom, al se bojim da ne postane malo dosadno :so: ...
M.S.

Postby Gama » 29 Jul 2011, 16:00

Postace dosadno samo ako potraje duze od 2-3 godine :so:.
:biggrin:
A za golf mi stvarno nije jasno, na koju foru se toliko para tu vrti.
Gama

Postby Milutinov Tata » 29 Jul 2011, 17:04

M.S. wrote:je l dodelio još neko Nadalu nagradu za najboljeg tenisera sem espn-a, ili nešto slično? nadam se da Nole ponovo het-trik s početka godine, a obrnutim redom, al se bojim da ne postane malo dosadno :so: ...

Pa postace dosadno samo ako stalno bude igrao sa Nadalom u finalu :biggrin: .
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Delester » 29 Jul 2011, 18:09

Liv wrote:Vidim da se zhale i na ponashanje tate i obezbedjenje koje ih prati. Nadam se da Danilovic nije novi srdjan u najavi.
Uvek mi zhao te dece, ona su najmanje kriva a najvishe se preko njih prelome postupci slavnih roditelja.

apsolutno
najbolji nacin da se unisti psiha te devjcice, a posledicno i talenat ako ga ima
takodje, to je i najbolji nacin da se unizi i sam sport i bojim se da niti jedan od toga nije zasticen
tata inace ima materijala da prevazidje srdjana, u nekontrolisanoj agresiji za pocetak, a dalje nije tesko redjati jer je danilovic retko vidjen histerik i paranoik
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Gama » 30 Jul 2011, 17:13

TROICKI, TIPSAREVIC, BLAKE & GONZALEZ MEET MANCHESTER UNITED STARS
Image
After an initial hit on Friday afternoon, things soon got competitive as Vidic and Gonzalez, who was celebrating his 31st birthday, defeated Ferdinand and Blake in a friendly match. Former England captain Ferdinand later tweeted about the experience, “My partner let me down man....saying that though but I ACED Gonzalez....yes you read that right, I ACED a top 10 calibre player! POW!!!”

http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2011/07/Features/Washington-DC-Troicki-Blake-Gonzalez-Meet-Man-United-Players.aspx
Gama

PreviousNext

Return to Teniski miks