irriducibili wrote:Nemamo mi vrhunski dubl koji godinama igra zajedno, pa da rezonujemo da je suludo menjati ih. Ja samo apostrofiram da mi je neshvatljivo, da kapetan gleda sa strane kako mu brod tone...
Kapetan je Obradović (Bog da nas sačuva

)
Nije Novak svemoguć, a ovaj dubl nije vrhunski ali jeste igrao odlično u prethodnim kolima i realno je bilo očekivati da će odigrati danas bolje od ovoga dosad. Treba od Novaka nešto i za sutra da ostane, jer ne bi bogzna šta značilo da se polomi da dobije danas dubl sa slabim šansama i onda sutra da izađe protiv Berdiha četvoronoške. Igra i Berdih sva tri dana, ali je imao više odmora posle Londona.
Verovatno je i Pilić imao udela u donošenju odluke.
Mislim da mogućnost da Novak zaigra dubl, po meni, ne postoji. On je u ponedeljak igrao težak meč sa Nadalom, u Beograd je stigao u utorak i tek u sredu počeo da trenira. Mogućnost da igra tri dana zaredom u pet setova, što može da se desi, dovodi do toga i da potencijalno izgubi od Berdiha poslednjeg dana.
Naš problem je što nikad nismo imali dubl na koji se možemo osloniti, uvek smo vadili poene u singlu a dubl ako sluačjno iznenadi, to je to. Sada nije problem što Novak ne može da igra sva tri dana nego što osim njega ama baš nikog trenutno nemamo ko bi nešto mogao da napravi.