Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby novi jevrem » 16 Nov 2013, 16:51

Ovo je potpuni raspad sistema, stvarno je Zimonjic zreo za penziju, a Bozoljac bez svog standardnog servisa je potpuno bezopasan. Sutra mora da igra Lajovic, iako su Cesi vec blizu osvajanja salatare. Ne moze sam Novak da pobedi Cehe.
novi jevrem

Postby Milutinov Tata » 16 Nov 2013, 16:52

Kada ovo gledam pitam se sta je bilo ono u Bojsiju :crybaby:
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Statista » 16 Nov 2013, 16:53

Fuuuj mamicu vam fensersku i pozersku :colera: :colera: :colera:
Česi šire zastavu od 100m2 u sred Beograda a vi ćutite, što ne odete do Strahinjića Bana na kaficu

Mi upravo gubimo finale u sred Beograda a publika kulira i zeva, verujem da bi ovako bilo i u Zagrebu ili bi "kockasti" digli dreku do neba. Užas, onaj najgori, skupile se sponzoruše, budžovani, VIP-ovci, babe koje su naprasno počele da prate tenis, fenseri, pozeri i ostali sa viškom kinte i osobitom q...boljom da malo zakuvaju na tribinama

Prebacio, ne gledam, Beograd je zaslužio da mu se Česi useru u život po sred Arene.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Pit Bull » 16 Nov 2013, 16:54

Pa i sa Kanadjanima su igrali dobro mada je Djokovic morao da istupi i kaze da igra ovo kao prvi teniser sveta... Ovako 3-2 za Cehe
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby alcesta » 16 Nov 2013, 16:57

irriducibili wrote:Ne tvrdim da bi ishod bio drugaciji, ali je Novak definitivno morao da igra ovaj mec. Mi jednostavno nemamo gde da trazimo treci poen... :crybaby:

A kakvog bi smisla imalo da ga igra ako ishod ne bi bio drugačiji? U dublu samo pola zavisi od Novaka, čak i da on odigra sjajno što mu se u dublu ne dešava često, treba i ovaj drugi da pomogne. Jednostavno, kao što sam kažeš, trenutno imamo samo jednog igrača, a jedan igrač ne može da dobije DC sam, kako god da je visoko rangiran :crybaby:

Doduše, stvarno sam očekivala više od ovog tandema posle Amerike i Kanade :crybaby:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby irriducibili » 16 Nov 2013, 17:08

alcesta wrote:A kakvog bi smisla imalo da ga igra ako ishod ne bi bio drugačiji? U dublu samo pola zavisi od Novaka, čak i da on odigra sjajno što mu se u dublu ne dešava često, treba i ovaj drugi da pomogne. Jednostavno, kao što sam kažeš, trenutno imamo samo jednog igrača, a jedan igrač ne može da dobije DC sam, kako god da je visoko rangiran :crybaby:

Doduše, stvarno sam očekivala više od ovog tandema posle Amerike i Kanade :crybaby:

Imalo bi smisla, jer je morao da preuzme lidersku poziciju u svemu, pa i u ovom nesrecnom dublu. Svi znamo da dubl odlucuje, zna to naravno i on, te je kao najbolji svetski igrac morao da preuzme odgovornost, a ne da drugi resavaju umesto njega. Osim toga, on je sposoban da unese energiju koje ovde nema, te da partneru ulije preko potrebnu sigurnost. Cesi imaju prejak dubl, ali smo mi morali pokusati sve sto je u nasoj moci...
irriducibili

Postby MilosRS » 16 Nov 2013, 17:09

Sve vise mi se cini da je Djokovic trebao umjesto Zimonjica da igra.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby alcesta » 16 Nov 2013, 17:14

Samo da podsetim da su Đoković i Zimonjić 2010. od istog ovog dubla u polufinalu izgubili 3:1, manje-više rutinski. Jeste da je Đoković od 2010. napredovao, ali je nažalost Zimonjić isto toliko nazadovao. A ne možeš staviti iz čista mira s Đokovićem nekog s kim ranije nije igrao nijednom.
S obzirom na poslednja dva kola, bilo je logično očekivati bolji otpor ove dvojice. :crybaby:
alcesta

Postby novi jevrem » 16 Nov 2013, 17:18

Mislim da sledece sezone mozemo da dodjemo u situaciju da ni Djokovic, ni Tipsarevic ne budu vise igrali za reprezentaciju, kada se tome doda da ce Viktor prakticno morati da propusti veci deo sezone, sve ce se svesti na Zimonjica, Lajovica, Bozoljca i verovatno Krajinovica ......
novi jevrem

Postby alcesta » 16 Nov 2013, 17:20

Janko je već rekao da neće više igrati, čini mi se?
Kad smo kod toga, Delpo je otkačio argentinski savez sa porukom da ga više ne gnjave ni privatno ni preko medija jer neće igrati DC u dogledno vreme, a iduće godine sigurno ne.
alcesta

Postby irriducibili » 16 Nov 2013, 17:21

Nemamo mi vrhunski dubl koji godinama igra zajedno, pa da rezonujemo da je suludo menjati ih. Ja samo apostrofiram da mi je neshvatljivo, da kapetan gleda sa strane kako mu brod tone...
irriducibili

Postby novi jevrem » 16 Nov 2013, 17:22

alcesta wrote:Janko je već rekao da neće više igrati, čini mi se?
Kad smo kod toga, Delpo je otkačio argentinski savez sa porukom da ga više ne gnjave ni privatno ni preko medija jer neće igrati DC u dogledno vreme, a iduće godine sigurno ne.

Bila je neka takva informacija, ali mislim da je preduslov za to bilo njegovo igranje u finalu ....... :laugh:

Mislim da su nasi u ovom mecu daleko svetlosnim godinama od osvajanja jednog seta .............

Lepi Rade briljira za sve pare ................
novi jevrem

Postby alcesta » 16 Nov 2013, 17:34

irriducibili wrote:Nemamo mi vrhunski dubl koji godinama igra zajedno, pa da rezonujemo da je suludo menjati ih. Ja samo apostrofiram da mi je neshvatljivo, da kapetan gleda sa strane kako mu brod tone...
Kapetan je Obradović (Bog da nas sačuva :biggrin: )
Nije Novak svemoguć, a ovaj dubl nije vrhunski ali jeste igrao odlično u prethodnim kolima i realno je bilo očekivati da će odigrati danas bolje od ovoga dosad. Treba od Novaka nešto i za sutra da ostane, jer ne bi bogzna šta značilo da se polomi da dobije danas dubl sa slabim šansama i onda sutra da izađe protiv Berdiha četvoronoške. Igra i Berdih sva tri dana, ali je imao više odmora posle Londona.
Verovatno je i Pilić imao udela u donošenju odluke.
Mislim da mogućnost da Novak zaigra dubl, po meni, ne postoji. On je u ponedeljak igrao težak meč sa Nadalom, u Beograd je stigao u utorak i tek u sredu počeo da trenira. Mogućnost da igra tri dana zaredom u pet setova, što može da se desi, dovodi do toga i da potencijalno izgubi od Berdiha poslednjeg dana.

Naš problem je što nikad nismo imali dubl na koji se možemo osloniti, uvek smo vadili poene u singlu a dubl ako sluačjno iznenadi, to je to. Sada nije problem što Novak ne može da igra sva tri dana nego što osim njega ama baš nikog trenutno nemamo ko bi nešto mogao da napravi.
alcesta

Postby irriducibili » 16 Nov 2013, 17:45

alcesta wrote:
irriducibili wrote:Nemamo mi vrhunski dubl koji godinama igra zajedno, pa da rezonujemo da je suludo menjati ih. Ja samo apostrofiram da mi je neshvatljivo, da kapetan gleda sa strane kako mu brod tone...
Kapetan je Obradović (Bog da nas sačuva :biggrin: )
Nije Novak svemoguć, a ovaj dubl nije vrhunski ali jeste igrao odlično u prethodnim kolima i realno je bilo očekivati da će odigrati danas bolje od ovoga dosad. Treba od Novaka nešto i za sutra da ostane, jer ne bi bogzna šta značilo da se polomi da dobije danas dubl sa slabim šansama i onda sutra da izađe protiv Berdiha četvoronoške. Igra i Berdih sva tri dana, ali je imao više odmora posle Londona.
Verovatno je i Pilić imao udela u donošenju odluke.
Mislim da mogućnost da Novak zaigra dubl, po meni, ne postoji. On je u ponedeljak igrao težak meč sa Nadalom, u Beograd je stigao u utorak i tek u sredu počeo da trenira. Mogućnost da igra tri dana zaredom u pet setova, što može da se desi, dovodi do toga i da potencijalno izgubi od Berdiha poslednjeg dana.

Naš problem je što nikad nismo imali dubl na koji se možemo osloniti, uvek smo vadili poene u singlu a dubl ako sluačjno iznenadi, to je to. Sada nije problem što Novak ne može da igra sva tri dana nego što osim njega ama baš nikog trenutno nemamo ko bi nešto mogao da napravi.

Jeste, kao sto je i Medvedev (bio) prvi covek Rusije... :biggrin:

Naravno da nije svemoguc, gotovo je izvesno da bi dubl izgubili i sa njim, ali je morao pokusati. Inace ne mislim da nema snage, imam utisak da nikada nije bio spremniji. I ne znam sta se ocekivalo od ove dvojice, pa oni su i protiv Kanade izgubili, a ovo je mnogo jaci dubl od kanadskog...

Cela prica se upravo i svodi na to da mi nemamo vise nikakvu opciju dan posle. Stoga se moralo rizikovati i ici na sve ili nista. Sta ce Novaku vredeti pobeda protiv Berdiha, kad posle toga stize egzekucija?
irriducibili

Postby cecans » 16 Nov 2013, 17:52

Novak da je igrao dubl danas, igrao bi umesto Bozoljca a Ziki je zapravo slaba karika i sad gledamo ovo na terenu. Ne moze se osvojiti DC sa jednim igracem pa makar on bio Novak Djokovic.
cecans

PreviousNext

Return to Turniri