Board index Košarka Evropska košarka

Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Re: Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Postby irriducibili » 14 Jul 2011, 22:36

Znam, samo me je zanimalo vidjenje forumasa o jednom totalno atipicnom pleju u KKP...

Cenim da Dule to ne bi preziveo, mada nije kod nas... :laugh:
irriducibili

Postby AirBall » 14 Jul 2011, 22:52

Batista je zatrazio raskid ugovora sa Caja Laboral, jer se dogovorio sa Efes Pilsenom i potpisace trogodisnji ugovor...

Mislim da ce, ili otpustiti Raduljicu, ili poslati opet na pozajmicu, jer sa Baracem i Batistom 3. centar im ne treba...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 14 Jul 2011, 23:04

AirBall wrote:Batista je zatrazio raskid ugovora sa Caja Laboral, jer se dogovorio sa Efes Pilsenom i potpisace trogodisnji ugovor...

Mislim da ce, ili otpustiti Raduljicu, ili poslati opet na pozajmicu, jer sa Baracem i Batistom 3. centar im ne treba...

mozda kad bi ga otpustili partizan bi imao neke sanse da ga dovede ?(i njemu fali utakmica),nama fali centar zivotinja ...a pozajmica nerealna ne bi da direktne konkurente
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby KKP » 14 Jul 2011, 23:17

Bogami, Efes dovede sjajne igrače. Beograd je i do sada ugostio najbolje timove, ali ova grupa je jača od svih predhodnih i Top 16 čak, ovo je prava pravcata "grupa smrti". U Beograd dolaze velesile na papiru, ali i oni će igrati protiv istih takvih, iako bednih i jadnih (finansijski)... :siroma: :fies:
KKP

Postby Jing Jang » 15 Jul 2011, 13:52

oce sharapova biti celu sezonu u efesu ili samo dok traje lockout?
Jing Jang

Postby AirBall » 15 Jul 2011, 13:54

Jing Jang wrote:oce sharapova biti celu sezonu u efesu ili samo dok traje lockout?

Jednogodisnji ugovor je u pitanju...

Za sad koliko ja znam nijedan igrac nije potpisan u Evropi koji ce se nakon lockouta vratiti u Ameriku... Uz to Efes koliko znam dovodi samo igrace na koje moze da racuna long term... To ce se samo kvalifikanti po svoj prilici pojacavati sa igracima koji ce ih napustiti tokom sezone...
AirBall

Postby Jing Jang » 15 Jul 2011, 13:56

AirBall wrote:
Jing Jang wrote:oce sharapova biti celu sezonu u efesu ili samo dok traje lockout?

Jednogodisnji ugovor je u pitanju...

Za sad koliko ja znam nijedan igrac nije potpisan u Evropi koji ce se nakon lockouta vratiti u Ameriku... Uz to Efes koliko znam dovodi samo igrace na koje moze da racuna long term... To ce se samo kvalifikanti po svoj prilici pojacavati sa igracima koji ce ih napustiti tokom sezone...

pa jel njemu istekao ugovor u jerseyu?
Jing Jang

Postby AirBall » 15 Jul 2011, 13:59

Pa cim je potpisao na godinu dana verovatno jeste... Koliko vidim nije temporary contract...
AirBall

Postby Jing Jang » 15 Jul 2011, 14:08

mislio sam da nije mozda ny imao team option ili sta vec, al cim je potpisao za ove, najverovantije je bio "cist"
Jing Jang

Postby AirBall » 15 Jul 2011, 15:46

Izgleda da se Martin Gortat dogovorio sa Spartakom SPB da tamo ubije vreme cekajuci kraj lockouta...
AirBall

Postby mali_buda » 15 Jul 2011, 20:33

Obradović na izlaznim vratima, Maljković u Krasnodaru
IZVOR: SPORTSKE.NET, NOVOSTI.RS

Iz Grčke stigla informacija da je najtrofejniji trener Evrolige Željko Obradović blizu da napusti redove šampiona Evrope. Razlog je smanjenje budžeta. Boža Maljković postao novi trener Lokomotive Kuban.
Najtrofejniji srpski stručnjak, Željko Obradović, na pragu je odlaska iz Panatinaikosa.

Kako prenose pojedini grčki mediji Obradović će najverovatnije napustiti kormilo šampiona Evrope zbog smanjenja budžeta za narednu sezonu, a samim tim neće biti u mogućnosti da sačuva kostur tima.

Image

Glavni igrači, poput Focisa i Nikolasa, već su postali novi članovi Armani Džinsa. Sato nije obnovio ugovor, pa je i on veoma blizu izlaznih vrata.

Dijamantidis i Batist sigurno ostaju, jer im se plata neće umanjiti.

Sasvim sigurno je da se šampionski tim polako osipa, i da će budžet naredne godine biti drastično umanjen.

Obradović je do sada osvojio osam titula prvaka Evrope, sa Partizanom, Huventudom, Realom i Panatinaikosom, a sa reprezentacijom Jugoslavije je bio svetski i evropski prvak, kao i olimpijski vicešampion u Atlanti 1996.

U Panatinaikosu je punih 12 godina.

Srpski stručnjak Boža Maljković preuzeo je kormilo Lokomotive Kuban iz Krasnodara.

Image

Ekipa koja je prošle sezone zauzela četvrto mesto u prvenstvu Rusije u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama.

''Kada sam razgovarao sa Andreom Vediševim, generalnim direktorom Lokomotive shvatio sam da je to veoma ozbiljan i ambiciozan čovek, predan klubu. On želi da napravimo super klub, koji će igrati na nivou evropskih giganata kao što su CSKA, Real, Barselona i mnogi drugi. Ovaj projekat mi je bio izuzetno zanimljiv'', rekao je Maljković.

Maljković će kao selektor reprezentacije Slovenije učestvovati na EP u Litvaniji.

Znam da je vec bila vest o Maljkovicu, ali da ne seckam kompletan tekst, a i cini mi se da do sada nismo imali priliku da procitamo Sjorovu izjavu.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Re: Transferi

Postby KKP » 16 Jul 2011, 16:43

Meni se taj centar Aleš Čan izuzetno dopao na meču protiv Partizana u češkoj. Stamen, visok, a izuzetno je dobro igrao na tom meču. Mlad igrač, pomislio sam da se neće dugo zadržati u Nimburku, ali nije igrao kroz sezonu ništa posebno i na kraju čovek ode na Kipar...
KKP

Postby AirBall » 16 Jul 2011, 16:50

KKP wrote:Meni se taj centar Aleš Čan izuzetno dopao na meču protiv Partizana u češkoj. Stamen, visok, a izuzetno je dobro igrao na tom meču. Mlad igrač, pomislio sam da se neće dugo zadržati u Nimburku, ali nije igrao kroz sezonu ništa posebno i na kraju čovek ode na Kipar...

Bas je mlad... Ima samo 31 godinu... :D
AirBall

Postby KKP » 16 Jul 2011, 17:04

AirBall wrote:
KKP wrote:Meni se taj centar Aleš Čan izuzetno dopao na meču protiv Partizana u češkoj. Stamen, visok, a izuzetno je dobro igrao na tom meču. Mlad igrač, pomislio sam da se neće dugo zadržati u Nimburku, ali nije igrao kroz sezonu ništa posebno i na kraju čovek ode na Kipar...

Bas je mlad... Ima samo 31 godinu... :D

Ne zezaj? Ja sam jednom video (mislim da sam video) da ima 21!? Moja greška, hahah :biggrin: :facepalm:
KKP

Postby AirBall » 16 Jul 2011, 19:21

Navodno je Raduljica blizu prelaska u Caja Laboral...
AirBall

PreviousNext

Return to Evropska košarka