Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Talicni Tom » 11 May 2013, 13:20

Nemojmo opet, znamo šta su ljudi ovde govorili, nije loše da se malo otvorimo i za druga mišljenja, tek da dobijemo širu sliku.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Oglala » 11 May 2013, 13:21

Mislim da se previse napada Teodosic, ipak je ovo poraz Mesine. Problem sa Teodosicem je to sto mu treneri uvek podredjuju tim ili mu dozvoljavaju da to on sam ucini; u oba slucaja zna se ko je tu odgovoran.
Bilo je utakmica ove sezone u kojima CSKA bukvalno nije postojao dok je Teodosic bio na klupi. Igra tima potpuno zavisi od njega, sto je ozbiljan problem u utakmicama u kojima je skauting alfa i omega dobre partije.
U svakom slucaju, veliko, pa i neprijatno iznenadjenje. Mesina je potpuno potcenio protivnika sto nikako nisam ocekivao. Zao mi je sto su nasi igraci pred kraj sezone doziveli ovakav debakl; bojim se da se to ne prenese i na samu reprezentaciju.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Dare » 11 May 2013, 16:58

Iako ne volim ni Real ni Barsu , ciganski timovi koji igraju nestvarno prljavo i odvratno , želeo sam da Barca prođe , da vidim Navara u svom izdanju. Mislim da bi ubacio sigurno 20 poena , igrač za najveće utakmice. Sigurno jedan od najvećih evropskih košarkaša ikada , po meni.
Baš mi je to zanimljivo , kad vidim na primer nekog igrača , eto i iz NBA , npr. Lebrona , atletski premoćan , zverina od igrača , brdo , i onda pogledam Navara , "jadnik" , osušio se , sav čupav nikakav , ko da su pokupili nekog lika sa parkinga ispred dvorane , i onda uđe u igru i boom boom , La Bomba te izrešeta kao niko . Uživanje mi je gledati ga.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Dr. Lecter » 11 May 2013, 17:49

А Џон Стоктон :)?
Dr. Lecter

Postby Baron » 11 May 2013, 17:53

Eurohoops.net @Eurohoopsnet 46s

The referees for the @Euroleague Final will be Cerebuch (Italy), Belosevic (Serbia) and Ryzhyk (Ukraine)
Baron

Postby BoleBarca » 11 May 2013, 18:00

Nema Luigi-ja? To EL stavila Iliju da uzme neki dinar posto znaju da nece suditi KLS. :biggrin:
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby MilosRS » 11 May 2013, 18:19

Dr. Lecter wrote:А Џон Стоктон :)?

Je li se ovo odnosilo na prethodni post o Navaru?
Ako da, ne slazem se bas. Stokton nije bio fizicki dominantan, ali je bio jedan od najspremnijih igraca ikada. Odigra cijelu utakmicu bez izmjene i ne oznoji se.Valjda su mu nakon takve utakmice izmjerili puls 40
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby Dr. Lecter » 11 May 2013, 19:04

Писао је Един о томе, али играти НБА лигу са таквим грабаритима, а при томе не бити скочан, стартан итд, уз све то бити један од најбољих играча лиге је за дивљење. Тешко да ће ико у НБА лиги достићи Стоктонов број асистенција.
Dr. Lecter

Postby MilosRS » 11 May 2013, 21:13

Dr. Lecter wrote:Писао је Един о томе, али играти НБА лигу са таквим грабаритима, а при томе не бити скочан, стартан итд, уз све то бити један од најбољих играча лиге је за дивљење. Тешко да ће ико у НБА лиги достићи Стоктонов број асистенција.

Mislim da sam tamo i procitao.
Slazem se sve, samo sa htio da napravim razliku u tome da je Stokton bio spreman kao lovacki ker, mogao je da trci 3 utakmice za redom, skoro se nikad nije povredjivao bas zbog spremnosti. Navaro tu ne moze da parira.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby irriducibili » 11 May 2013, 23:54

Lawrence wrote:
Eurohoops.net @Eurohoopsnet 46s

The referees for the @Euroleague Final will be Cerebuch (Italy), Belosevic (Serbia) and Ryzhyk (Ukraine)

Opet Belosevic?

Ocekujem legendinotm saopstenje da Bojic Bertomeu ne zna svoj posao... :lollol:
irriducibili

Postby -Lepi- » 12 May 2013, 00:10

Dare wrote:Iako ne volim ni Real ni Barsu , ciganski timovi koji igraju nestvarno prljavo i odvratno , želeo sam da Barca prođe , da vidim Navara u svom izdanju. Mislim da bi ubacio sigurno 20 poena , igrač za najveće utakmice. Sigurno jedan od najvećih evropskih košarkaša ikada , po meni.
Baš mi je to zanimljivo , kad vidim na primer nekog igrača , eto i iz NBA , npr. Lebrona , atletski premoćan , zverina od igrača , brdo , i onda pogledam Navara , "jadnik" , osušio se , sav čupav nikakav , ko da su pokupili nekog lika sa parkinga ispred dvorane , i onda uđe u igru i boom boom , La Bomba te izrešeta kao niko . Uživanje mi je gledati ga.

Dobro si opisao Navara.Jeste da je znao da simulira ali da je legenda Evro terena i Barse to se ne dovodi u pitanje.
I ja sam navjao za Barsu posto mi je Real najomrazeniji klub kako u fudbalu tako i u kosarci.Nadam se da ce sutra braca Grci osvojiti titulu.
Uzgred cini mi se da je Mesina u petak izgubio svoje prvo polufinale na F4.Pre tog poraza imao je 8 pobeda.
-Lepi-

Postby BoleBarca » 12 May 2013, 01:37

-Lepi- wrote:Nadam se da ce sutra braca Grci osvojiti titulu.

Ne se brines. Sutra ce Pero da ih pocepa k'o svinja mas'an dzak! :okk:
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby jana » 12 May 2013, 11:50

-Lepi- wrote:
Dare wrote:Iako ne volim ni Real ni Barsu , ciganski timovi koji igraju nestvarno prljavo i odvratno , želeo sam da Barca prođe , da vidim Navara u svom izdanju. Mislim da bi ubacio sigurno 20 poena , igrač za najveće utakmice. Sigurno jedan od najvećih evropskih košarkaša ikada , po meni.

Dobro si opisao Navara.Jeste da je znao da simulira ali da je legenda Evro terena i Barse to se ne dovodi u pitanje.
I ja sam navjao za Barsu posto mi je Real najomrazeniji klub kako u fudbalu tako i u kosarci.Nadam se da ce sutra braca Grci osvojiti titulu.
Uzgred cini mi se da je Mesina u petak izgubio svoje prvo polufinale na F4.Pre tog poraza imao je 8 pobeda.

Da, ovo mu je prvi poraz posle osam pobeda u polufinalima F4. Uz to je dobio i polufinale prve ULEB Evrolige 2001, kada se nije igrao fajnal for.

Evo i ucinka trenera na F4 turnirima (treneri sa vise od jednog ucesca):
Obradovic 13 turnira - 8 pobeda - 1 finale - 4 polufinala
Mesina 9-3-5-1 (ima i titulu 2001, kad se nije igrao F4)
Maljkovic 7-4-1-2
Ivkovic 7-2-0-5 (ima i polufinale 2001, kad se nije igrao F4)
Joanidis 6-0-3-3
Aito Garsija 6-0-3-3
Gerson 5-3-2-0
Paskval 4-1-0-3
Serf 3-0-2-1
Kazlauskas 2-1-1-0
Janakis 2-0-1-1
Skansi 2-0-1-1
Ivanovic 2-0-1-1 (ima i finale 2001, kad se nije igrao F4)
Blat 2-0-1-1
Vujosevic 2-0-0-2
Pjandjiani 2-0-0-2
Skariolo 2-0-0-2
Ataman 2-0-0-2
D'Antoni 2-0-0-2
jana

Postby AirBall » 12 May 2013, 22:08

Zbilja ne znam kojim recima da iskazem svoje divljenje kosarkasima Olympiacosa i treneru Bartsokasu... Ono sto su pokazali veceras je prava umetnost, jer potuci Reala u run & gun utakmici, dati im 100 poena i okrenuti -17 u finalu ne moze bas svako... Da kuriozitet bude veci oni su se i prosle godine vratili u finalu protiv CSKA nakon sto su gubili 19 razlike 12 minuta pred kraj... Nema sumnje da je Spanoulis koji je MVP EL i jedan od najskupljih igraca u Evropi lider ove ekipe, ali oni su bili u igri i na poluvremenu kada je popularni Kill Bill ima index korisnosti od -10... Blistali su u tim trenucima Amerikanci Hines i Law... Hines je bukvalno pohapsio unutrasnju liniju Reala, zakljucao je reket, podelio banane, unosio preko potrebnu energiju, dok Law jos jednom pokazuje da je covek odluke, jer on naprosto podivlja u bitnim utakmicama, odigrao je ovaj mec kao savrseni kompjuter... Imati index +31 u finalu je za postovanje... Kad se tu dodaju sjajne role Antica, Sloukasa, Perperogloua, Shermadinija, Katsivelisa, Printezisa i odbrana titule je postala realnost... Laso je jos jednom pokazao da nije trener za Real, jer kad povedes 17 razlike mec ne smes da izgubis, uradio je isto sto i Kazlauskas prosle sezone na klupi CSKA... Iako sam probao na pocetku da navijam za Real nije islo, jer previse volim kosarkasku igru i znam da bi bila nepravda da je kraljevski klub pobedio... Navijacki jesam ravnodusan, ali je kraljica igara izvojevala veliku pobedu...

Spanoulis je u drugom poluvremenu dao 22 poena... Tako se postaje kosarkaski besmrtan... Mozda je skup, ali vredi svaki cent... Pretpostavljam da Vatutin place negde u uglu O2 Arene i razmislja ko im je pare sprcao...

Cestitke Pirejcima, ovo je jedna od najcistijih titula ikada, jer su bukvalno obrisali patos i sa CSKA u polufinalu i sa Realom u finalu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Nikola » 12 May 2013, 22:11

Svaka im cast!!! Ovakav tim, ovakvu igru i ovako pozrtvovanje je nemoguce ne voleti
Bartzokas gradi imperiju.
Naravno, Duda je to sve poslozio :tambura: :P
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

PreviousNext

Return to Evropska košarka