Lawrence wrote:Nisam ni rekao da ima 200 K, ja sam pricao o cifri od 160 K, ima platu u rangu Nelsona..
Pa pogledaj ranije Partizanove plejeve, svi su bili skoreri pre razigravaca, od Kamingsa,Palasija,Dzerelsa, pa i Dominik James je bolje prosao od Zakona jer je imao taj neki ulaz i bio bolji skorer..zato mislim da bi se Pulen snasao kod Duleta.
Bo je ako se ne varam igrao za malo vise od 200 K.
Prednost je sto ce biti uigraniji sa timom..oprala ga je dosta partija u finalu..
@Spijun, Rubio je sa 16 godina bio najbolji kradljivac u EL, sa 20 zamena za Jaku Lakovica..on je tek u NBA poceo da pruza partije kakve su mu predvidjane..
sezona 2009/10
Рики Рубио је одличан почетак за његово време у клубу, освојио Ллига ЦАТАЛАНА на четвртом покушају, као регал победио Хувентуд 38-62 у финалу, док је он сам освојио МВП награду у игри на Палау Сант Јорди.
Рики у просеку 20 минута игре, постигао шест поена, три скока и узимање четири асистенције, уз просек од 10 процењивања.
У Евролиги, Барца постигли потпуни успех и Рики је потврдио своју позицију једног од највећих обећања у игри. Он је играо у просеку 21 минута, са 22 поена по утакмици и статистика као његов АЦБ сезони 4,1 асистенција и три скока и 10,7 вредновања.
Деветнаест-годишњи имао велику утакмицу против Монтепаски Сијене де, игра 25 минута и постигао 14 поена, три скока узимање и давање 10 асистенција. Ове сјајне фигуре довела до 33 тачке процене и награде европског играча у 10. недељи.
Рики је добио и награду Звезда у успону Евролиге и подигао 2009 Европски омладински играча награду дао ФИБА.
Рики Рубио је такође глумио у шпанском купу, узимајући 13 поена у финалу против Реал Мадрида, узимајући један скок и три асистенције даје да му дам 12 тачака за процену вредности његових 21 минута на терену.
Рики је био један од ретких играча који су играли у свих 71 тимској званичних утакмица у сезони - 63 од који је завршио победом.
Toliko o zameni Jake Lakovica