Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby irriducibili » 10 May 2013, 00:26

AirBall wrote:Dok za mec Real-Barsa su izabrani

Crew Chief
LAMONICA, LUIGI, Italy
Referee
BELOSEVIC, ILIJA, Serbia

Umpire
KOROMILAS, ELIAS, Greece

Rece li to legendatm da cemo videti da li ce suditi. E pa, videli smo... :okk:
irriducibili

Postby Napredpartizan » 10 May 2013, 09:29

Bas mi je krivo sto necu moci da gledam Real-Barsa veceras... Ocekujem prolazak Reala, vreme je da ih dobiju u jednom bitnom mecu... CSKA-Olimpijakos cu gledati, nadam se da ce se CSKA revansirati za proslogodisnji poraz u finalu..
Napredpartizan

Postby Baron » 10 May 2013, 09:31

I ja se nadam prolasku Reala i CSKA, po meni bi to bilo najpravednije..ne volim kosarku koji igra Oly predvodjen Spanulisom, mada mi je drago zbog Dude prosle god kad su osvojili..

Real je bolji, al' ne treba zaboraviti njihov luzerski karakter..mislim da ce Rudy biti neresiva enigma za Barcu vcrs.

Danas je dan posvecen kosarci, def...
Baron

Postby Hezonja » 10 May 2013, 09:39

NAdam se da ce Teo izdominirati danas.Na svakoj poziciji su bolji, osim na poziciji 2, mada je i to diskutabilno kada Vims igra u najboljoj formi.
Oly je mnogo slab na poziciji 1.
Acie Law i Doron Perkins :tap: nisu dorasli zadatku.Perkins nije ni mrvicu podigao kvalitet svojim dolaskom.
Krstica nema ko cuvati u Oliju.Za pobedu im treba neko fenomenalno sutersko vece i ekstremno raspolozeni Spanulis, a i to im ne garantuje pobedu.
Hezonja

Postby nolinjo » 10 May 2013, 12:13

Aleksa9 wrote:NAdam se da ce Teo izdominirati danas.Na svakoj poziciji su bolji, osim na poziciji 2, mada je i to diskutabilno kada Vims igra u najboljoj formi.
Acie Law i Doron Perkins :tap: nisu dorasli zadatku.Perkins nije ni mrvicu podigao kvalitet svojim dolaskom.
Krstica nema ko cuvati u Oliju.Za pobedu im treba neko fenomenalno sutersko vece i ekstremno raspolozeni Spanulis, a i to im ne garantuje pobedu.

zar vims nije krilo :roll:

da nema ace zakona olimpijakos odbranu igrao ne bi ,najbitniji niski igrac u obrani u oliju ,trci za spanulisa puta 2 :colera: ne diraj mi zakona
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Baron » 10 May 2013, 12:16

Ko ce po vama biti osvajac i MVP ?

CSKA - Khryapa
Baron

Postby Hezonja » 10 May 2013, 12:18

nolinjo wrote:
Aleksa9 wrote:NAdam se da ce Teo izdominirati danas.Na svakoj poziciji su bolji, osim na poziciji 2, mada je i to diskutabilno kada Vims igra u najboljoj formi.

zar vims nije krilo :roll:

da nema ace zakona olimpijakos odbranu igrao ne bi ,najbitniji niski igrac u obrani u oliju ,trci za spanulisa puta 2 :colera: ne diraj mi zakona

Pa u CSKA igra najcesce na 2, skoro uvek startuje kao 2.

CSKA-TEO
Hezonja

Postby nolinjo » 10 May 2013, 12:21

Lawrence wrote:Ko ce po vama biti osvajac i MVP ?

CSKA - Khryapa

ma jok bice spanulis :D

ja mislim rudi fernangez ,zgad nevidjen al mislim da ce da izdominira protiv cska inace navijam za real zbog cara serija rodrigeza :biggrin:

@aleksa

vise je micov dva nego soni vims
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Re: KK Partizan 2012/13 - Déjà vu

Postby balkanski spijun » 10 May 2013, 13:05

Lawrence wrote:Nisam ni rekao da ima 200 K, ja sam pricao o cifri od 160 K, ima platu u rangu Nelsona..

Pa pogledaj ranije Partizanove plejeve, svi su bili skoreri pre razigravaca, od Kamingsa,Palasija,Dzerelsa, pa i Dominik James je bolje prosao od Zakona jer je imao taj neki ulaz i bio bolji skorer..zato mislim da bi se Pulen snasao kod Duleta.

Bo je ako se ne varam igrao za malo vise od 200 K.

Prednost je sto ce biti uigraniji sa timom..oprala ga je dosta partija u finalu..

@Spijun, Rubio je sa 16 godina bio najbolji kradljivac u EL, sa 20 zamena za Jaku Lakovica..on je tek u NBA poceo da pruza partije kakve su mu predvidjane..

sezona 2009/10

Рики Рубио је одличан почетак за његово време у клубу, освојио Ллига ЦАТАЛАНА на четвртом покушају, као регал победио Хувентуд 38-62 у финалу, док је он сам освојио МВП награду у игри на Палау Сант Јорди.

Рики у просеку 20 минута игре, постигао шест поена, три скока и узимање четири асистенције, уз просек од 10 процењивања.

У Евролиги, Барца постигли потпуни успех и Рики је потврдио своју позицију једног од највећих обећања у игри. Он је играо у просеку 21 минута, са 22 поена по утакмици и статистика као његов АЦБ сезони 4,1 асистенција и три скока и 10,7 вредновања.

Деветнаест-годишњи имао велику утакмицу против Монтепаски Сијене де, игра 25 минута и постигао 14 поена, три скока узимање и давање 10 асистенција. Ове сјајне фигуре довела до 33 тачке процене и награде европског играча у 10. недељи.

Рики је добио и награду Звезда у успону Евролиге и подигао 2009 Европски омладински играча награду дао ФИБА.

Рики Рубио је такође глумио у шпанском купу, узимајући 13 поена у финалу против Реал Мадрида, узимајући један скок и три асистенције даје да му дам 12 тачака за процену вредности његових 21 минута на терену.

Рики је био један од ретких играча који су играли у свих 71 тимској званичних утакмица у сезони - 63 од који је завршио победом.

Toliko o zameni Jake Lakovica
balkanski spijun

Postby Baron » 10 May 2013, 13:15

U off-u smo, prebacice Neocekivani :D

Ja se od metoda opservacije sluzim samo ocinjim vidom, a ne na los prevod gugl translejta, a Rikija pamtim po Dudinom provociranju suta kad je bacao kamenje protiv nas, a EL sezoni je vecim delom bio zamena Jaki, cak je i Sada tada poceo da dobija sansu. Premalo od igraca koji je sa 16 godina vec imao status nadolazece Zvezde..ovo sto igra u NBA je neka druga dimenzija. Ovde zavrsavam raspravu.
Baron

Postby Napredpartizan » 10 May 2013, 13:21

Ma koja zamena Lakovicu...Lakovic je prosecno igrao samo 13 minuta..
Napredpartizan

Postby Baron » 10 May 2013, 16:01

Image

Ipak cu morati da navijam za Katalonce, previse mi je ogavan Rudy...a i imam neki osecaj da ce da dobiju veceras.

Ako neko nadje potocic..da ne coram po bet365..
Baron

Postby Napredpartizan » 10 May 2013, 16:10

Uvek je tesko gledati duel dva spanska tima.... Kad bi mogla oba da ispadnu, bilo bi najlepse :biggrin:
Napredpartizan

Postby Baron » 10 May 2013, 16:12

Ajde gospodaru streamova iznedri nesto za mene :D

Opasno sam se iznervirao otkucala mi Tea preko, a igrao sam Spanulisa over, i kako ja sad da gledam utakmicu, kad moram da navijam da mi omiljeni igrac da malo koseva, a najneomiljeniji preko, kako ??!!

Jedva cekam da vidim sta je Mesina pripremio..
Baron

Postby Nikola » 10 May 2013, 18:57

Svaka cast Bartzokasu na pripremi utakmice. CSKA najgori kada je bilo najbitnije
Spreman sam da potpisem da Real osvaja posle ovoga, iako cu svim srcem biti uz Grke
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

PreviousNext

Return to Evropska košarka