Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby M.S. » 27 Jun 2011, 15:35

ne verujem da će se boki vraćati ovde. ali ne bih da budem drveni advokat, jednostavno, da vam kažem-da se ne nadate bez veze.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby jabukamen » 27 Jun 2011, 16:59

Dejan wrote:Boki se juče odjavio i sa onog foruma...

Nego kad pomenuste onaj forum, iskreno se nadam da vas ne svrbe prstici da se reaktivirate i da obogatite Novakovu temu sa politickog dela tog sajta (dao sam sebi za pravo da komentarisem drugi forum kao sto komentarisem tv stanice, ako je zabranjeno vi brisite). Definitivno se sve pretvorilo u farsu i kad pogledate na tv iste medijske kuce, a tamo najavljuju Mars na Drinu na vidovdan uz Novakovu artiljeriju (meni kog bi tamo proglasili za ultranacionalistu to malo neukusno). Na forumu je realizovano ono sto je odavno provejavalo, Novak definitivno svrstao uz Kusturicu, SPC i Cecu u cetiri jahaca apokalipse i lika koji dizanjem tri prsta vredja druge nacije. Mi koji malo vise pratimo tenis znamo da je u super odnosima sa Dalmatincem Ancicem, da je drugi Dalmatinac Pilic obukao trenerku Srbije zbog njega sto nije jednostavno, da ga Zagrepcanin Karlovic svakodnevno hvali na tviteru i da su zajedno snimili duet, da mu je Istrijan Razberger kucni prijatelj koji o njemu prica o superlativima, a da je sa izbeglicom iz Bosne Ljubicicem godinama delio trenera, a zatim i razmenio majicu na sred terena. Ali oni o tome nemaju pojma, forumas sa politike zna pravu istinu, a ne ljudi koji su sa njim u svakodnevnom kontaktu.

To sto se ne slazete sa ovom ili drugom bljutavoscu koja se tamo pise vas ne bi trebalo isprovocirati, pun je internet stvari koje nam ne odgovaraju pa ne ulazimo u mulj da pricamo sa svakim pacijentom ove ili one vrste posebno jer nas on ne zeli saslusati, a kamoli da bi nasi argumenti tu nesto promenili.

Eto, napisah ja ovo, ne znam ni zbog cega, a ne znam ni da li je dozvoljeno, a narocito nemam moc da bilo koga odgovorim ako je zaostrio pero i zasukao nogavice da ode u mulj da se bori na njihovom terenu sa njihovim sudijama. Ali, eto :jebiga:
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Liv » 27 Jun 2011, 16:59

Videla sam zashto mu je puko film. Mene takve stvari vishe ne nerviraju, niti su mi smeshne... jednostavno mi tuzhno.
Verujem da ovde ima njemu dragih ljudi pa se nadam da ce se predomisliti.
Liv

Postby Altair » 27 Jun 2011, 17:06

jabukamen sve si lepo rekao. nemam sta dodati, sa svim se slazem
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby AirBall » 27 Jun 2011, 17:07

Onom forumu hvala sto nas je upoznao i zblizio, medjutim ono vise nije sportski forum i najverovatnje vise nikada nece ni biti...

Ono je masinerija za kreiranje javnog mnenja gde je apsolutno sve dozvoljeno onima koji propagiraju odredjene ciljeve...

Sto se samog Noleta tice tu ce definitivno doci do zaostravanja kampanje, jer pojedinim krugovima ne odgovara da postoji covek koji se ne stidi svoga porekla i koji je najbolji ambasador drzave i naroda u svetu...

Ko zeli ovde da dodje dobrodosao je i kao sto sam u vise navrata napisao ovde niko nije zlopamtilo (a i ako ima neko bice maksimalno izolovan s nase strane) i kome je do sporta i druzenja neka mu je ovaj forum na korist...

Ko ne zeli, Boze zdravlja...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby M.S. » 27 Jun 2011, 17:10

Mene nerviraju i moj odlazak odatle je čisti protest protiv svih patoloških ideologija koje su se zametnule u našem društvu. Nemam ni najmanju nameru tamo da pišem, prevazišla sam i faze negacije, i fazu teranja inata-u fazonu, daj barem da im brkamo u oko. Pristalica sam mišljenja da treba napustiti svaki brod ludaka i živeti život isključivo u skladu sa svojim ličnim kredom i težiti zdravlju, a ne bolesti.

Srećno onima koji žele u tu bitku.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Sony » 27 Jun 2011, 17:49

Hvala svima :D :D
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby NadjaM » 27 Jun 2011, 20:44

Bravo Sony,samo tako nastavi :okk:

Vidim da se Clarisa prijavila za slanje porukica Georgini.Prijavljujem se i ja,samo mi posaljite njen broj,posto ga nemam.

Moram priznati da sam se ukljucila u raspravu o Novaku na onom forumu jedne noci kad sam ostala do kasno :vidbudale: ,ali kad sam se probudila,pokajala sam se.Ono tamo je takva kaljuga,da bih se verovatno uvaljala kao prase.
NadjaM

Postby CherieBgd » 27 Jun 2011, 21:04

NadjaM wrote:Moram priznati da sam se ukljucila u raspravu o Novaku na onom forumu jedne noci kad sam ostala do kasno :vidbudale: ,ali kad sam se probudila,pokajala sam se.Ono tamo je takva kaljuga,da bih se verovatno uvaljala kao prase.

Nadja sta ocekujes od foruma medijske kuce koja kao predstavnika "prosperitetne misli" prezentuje OVO:

Spot pogledati kao najbolju komeNdiju... (nisam maucila kako da "umetnem" youtube - plavusa :girlcry: )

Edit: YT
AirBall
CherieBgd

Postby Clarissa » 27 Jun 2011, 23:00

NadjaM wrote:Vidim da se Clarisa prijavila za slanje porukica Georgini.Prijavljujem se i ja,samo mi posaljite njen broj,posto ga nemam.

Ja sam danas slala poruke georgini, sve je primila, ali nije odgovorila, jer šaljem sa kompjutera, tako da ne vidi moj broj.
Poslala sam njen broj Nađi, pa se dogovorite za dalje.
Clarissa

Postby alcesta » 28 Jun 2011, 09:36

Liv wrote:Videla sam zashto mu je puko film. Mene takve stvari vishe ne nerviraju, niti su mi smeshne... jednostavno mi tuzhno.
Verujem da ovde ima njemu dragih ljudi pa se nadam da ce se predomisliti.

Ja nisam videla... ovde ili tamo? Mislite da boki neće ni ovamo više dolaziti? :(
Što se tiče onog tamo, kad vidim naslov teme i pdf na kome je ne pada mi na pamet da otvaram to.

delgado, nemoj da menjaš ovaj avatar :triprsta:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby ivana23 » 28 Jun 2011, 09:53

ivana23

Postby NadjaM » 28 Jun 2011, 13:31

Danas ja saljem Georgini poruke.

edit:Javila mi se porukom i sve vas puno pozdravlja.
NadjaM

Postby belpH #77 » 28 Jun 2011, 15:15

M.S. wrote:ne verujem da će se boki vraćati ovde. ali ne bih da budem drveni advokat, jednostavno, da vam kažem-da se ne nadate bez veze.

ovo mogu i ja da vam potvrdim...jbg :(
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Delester » 28 Jun 2011, 15:20

ok, a preko kog foruma prima pm
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

PreviousNext

Return to Teniski miks