Dejan wrote:Boki se juče odjavio i sa onog foruma...
Nego kad pomenuste
onaj forum, iskreno se nadam da vas ne svrbe prstici da se reaktivirate i da obogatite Novakovu temu sa politickog dela tog sajta (dao sam sebi za pravo da komentarisem drugi forum kao sto komentarisem tv stanice, ako je zabranjeno vi brisite). Definitivno se sve pretvorilo u farsu i kad pogledate na tv iste medijske kuce, a tamo najavljuju Mars na Drinu na vidovdan uz Novakovu artiljeriju (meni kog bi tamo proglasili za ultranacionalistu to malo neukusno). Na forumu je realizovano ono sto je odavno provejavalo, Novak definitivno svrstao uz Kusturicu, SPC i Cecu u cetiri jahaca apokalipse i lika koji dizanjem tri prsta vredja druge nacije. Mi koji malo vise pratimo tenis znamo da je u super odnosima sa Dalmatincem Ancicem, da je drugi Dalmatinac Pilic obukao trenerku Srbije zbog njega sto nije jednostavno, da ga Zagrepcanin Karlovic svakodnevno hvali na tviteru i da su zajedno snimili duet, da mu je Istrijan Razberger kucni prijatelj koji o njemu prica o superlativima, a da je sa izbeglicom iz Bosne Ljubicicem godinama delio trenera, a zatim i razmenio majicu na sred terena. Ali oni o tome nemaju pojma, forumas sa politike zna pravu istinu, a ne ljudi koji su sa njim u svakodnevnom kontaktu.
To sto se ne slazete sa ovom ili drugom bljutavoscu koja se tamo pise vas ne bi trebalo isprovocirati, pun je internet stvari koje nam ne odgovaraju pa ne ulazimo u mulj da pricamo sa svakim pacijentom ove ili one vrste posebno jer nas on ne zeli saslusati, a kamoli da bi nasi argumenti tu nesto promenili.
Eto, napisah ja ovo, ne znam ni zbog cega, a ne znam ni da li je dozvoljeno, a narocito nemam moc da bilo koga odgovorim ako je zaostrio pero i zasukao nogavice da ode u mulj da se bori na njihovom terenu sa njihovim sudijama. Ali, eto

"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.