Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby novi jevrem » 07 Apr 2013, 12:24

Ika je juce na najbolji moguci nacin pokazao da mu je mesto u nasem reprezentativnom dublu. A njegova nekadasnja cura ( prelepa devojka), zaista jeste bila mis Kanade, iako poreklom iz Libana. Kada su poceli da se " druze " on je bio nadomak ulaska u top 100 (101), a pred raskid je Ika maltene ispao iz top 200. Nakon toga on je opet na kratko uspeo da se dogega do 120-tog mesta na ATP listi (u periodu kada je igrao i onaj legendarni mec sa Federerom na Vimbldonu 2010.godine, kada mu je otkinuo set, a zamalo je falilo da se igra i peti). Naravoucenije: sta sve zene mogu da ucine od postenog i naivnog djecarca :D .
novi jevrem

Postby Delester » 07 Apr 2013, 12:27

mogu da bace na kolena, a mogu kao tipsu, da katapultiraju van orbite :D
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby AirBall » 07 Apr 2013, 12:29

Jel gostuje Ika kod Larry Kinga? :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby novi jevrem » 07 Apr 2013, 12:31

AirBall wrote:Jel gostuje Ika kod Larry Kinga? :D

Ika i Carli Sin- dobitna kombinacija za emisiju :laugh:
novi jevrem

Postby harper lee » 07 Apr 2013, 12:39

Da sam dolazio na forum dok smo igrali i video koliko je Delgado pljuvao Zimonjica ne bih se uopste toliko nervirao, jer bih znao da dobijamo. :biggrin:

Ovako sam premro kako je krenulo posle drugog seta. Brajani su vukli na iskustvo i izgledalo je kao da imaju dobar plan da stiskaju Bozoljca kad je gusto. Medjutim, nasi su odigrali peti set na svoje servis gemove kao da imaju double digit u GS turnirima ispod pojasa. I na kraju, kad je trebalo da se pobedi i kad su gace polako pocele da se uvlace u guzicu, da Zimonjic nadje onakvu seriju monster servisa i oduva Brajane, to je bila prava jagoda na slagu.

Senzacionalna pobeda. Ja se nesto ne lozim na DC otkako smo ga osvojili i manje-vise mi je svejedno sta cemo uraditi ali tenis bi bez meceva kao sto je ovaj od juce bio mnogo, mnogo siromasnija igra.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby delgado » 07 Apr 2013, 12:45

Nemojte se loziti da bi Ilija napravio nesto senzacionalno u singlu i da je bio ozbiljniji. Jednostavno, igrac koji tuce forhend malo sa jednom, malo sa 2 ruke, ne moze biti preterano ozbiljan igrac, a obzirom da mu se igra zasniva iskljucivo na servisu, tesko bi on opstao u 100 sa brzinom danasnjih pogleda. E sad, da je trenirao i bio posvecen od pocetka, mogao je da bude solidan challenger igrac kao neki Sela na primer, sto nije tako lose i donosi kakav-takav profit.

Kanadu u punom sastavu zaista bi morali da dobijemo, tada je Tipsa u najboljoj formi u sezoni, ako Djokovic bude igrao ne bi trebalo da bude problema, ali ima jos dosta dotle. Mislim da ce i nasi staviti beton bez obzira na to sto je sljaka losija podloga Kanadjanima zbog nemogucnosti brzog prilagodjavanja sljaci nakon US Opena. Valjda bi bio i red da Tipsa dobije tog Raonica jednom, do sada oba poraza u TB-u 3. seta :roll:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Gama » 07 Apr 2013, 12:48

Ali Ikini asovi na drugi servis :blue:. Veci deo meca nisam gledala, ko zna koliko ih je imao :D

Srce
Image
Gama

Postby alcesta » 07 Apr 2013, 12:55

OGROOOOOOOMAN USPEH i svaka čast obojici :blue:
(Mada nešto ne vidim da su Novakovi saveti pomogli kod riterna :D ).
A reprizirali su sinoć tek od 3. seta, umesto da pokažu kako su naši igrali u prva dva koja su dobili :sakaosto: nisam izdržala da gledam reprizu, nadam se da će pustiti nešto danas.
Air izgleda ipak nije otišao da šeta psa, a naši dobili :biggrin:
Posle ovoliko pljuvanja po Zikiju moram da stavim jedan komentar na Tignorov tekst kao protivtežu:
I am a big Bryan Brothers fan; I admire their skill and appreciate their civility and character. That said I think Zimonjic is an amazing player. I have admired his game for some time, and bemoaned the fact that because doubles matches are rarely shown on Tennis Channel, (unless the Williams or Bryan siblings are playing), he is not widely known by non-Serbs. At EssentialTennis.com his serve and volley method is broken down frame by frame as part of a lesson. You really appreciate what an athlete and player he is after watching it. Even though he was missing shots in the third set, he served amazingly well. What heart! It was truly a team effort though and all credit to Bozoljac.

Ziki bi mogao ozbiljno da razmisli o dublu sa Ikom, ne verujem da bi imao gore rezultate nego prošle godine, naravno pod uslovom da Ilija pristane da profesionalno trenira :D
Kako su me obradovali, kao da samo poveli u finalu, iako mi generalno nije toliko stalo do još jedne salatare. Ali red je da neko drugi bude junak, a nama dubl već dva meča zaredom donosi poen :biggrin: kad bi se taj učinak nastavio ne bih brinula za finale :D
Btw, mislila sam da Novak ne bi smeo da se zamara igranjem sva tri dana, ali kad vidim koliko je skakao i drao se ceo meč nisam sigurna da bi se mnogo više umorio na terenu :D
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby delgado » 07 Apr 2013, 12:58

Treba da izbacimo Troickog ako igra Tipsa na sledecem DC mechu, samo 1 visak singl igrac, a ocigledno je da je Bozoljac bolji za dubl. Ja bih najvise voleo da izbacimo Zimonjica pa da nam Viktor i Ilija igraju dubl, ali to ne mozemo kao sto sam vec apsolvirao.. Idemo po titulu :triprsta:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby alcesta » 07 Apr 2013, 13:00

Jesi li siguran da ne bismo gostovali Kanadi? Mada ne valja o tome pričati pre kraja današnjih mečeva :D gostovanje bi bila bolja solucija odmah posle USO, a podršku bi naši sigurno imali i veću nego u Ajdahu.
Nadam se da ne baksuziram sad za večeras :D
alcesta

Postby Gama » 07 Apr 2013, 14:07

Ceska je u polufinalu. Rosol doneo 3. bod protiv Kazahstana. Ne igra se 5. mec
The Czech team are celebrating with the Czech ambassador afterwards singing "We will win the trophy again" #DavisCup

Image
Gama

Postby alcesta » 07 Apr 2013, 14:20

alcesta

Postby delgado » 07 Apr 2013, 14:50

Uf, Cesi bi nam odgovarali opasno za finale, sa Novakom i Jankom u Areni, kao pre 3 godine..
Teske price iz hooda!
delgado

Postby lockdown » 07 Apr 2013, 15:17

Ilija Gromovnik

Image
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby M.S. » 07 Apr 2013, 15:58

Liv wrote:
sad eto, odigra na inspiraciju, ludilo, kad dobije priliku i pomognu mu verovatno materijalno drugari kad-kad (je l' mu beše Novak svojevremeno dao svoju DC premiju?).

Ovo mi je bas ruzan komentar, koga se tice ko koga finansijski pomaze i kakve to veze ima sa bilo cim.

To nije komentar, već faktografija, meni nije ni lepa ni ružna, već bittersweet. Šta te je konkretno uvredilo?

Što se tiče Tignora, može on još deset puta da napiše kako je Zimonjić odličan igrač (što je generalno, u dubl kategoriji, i tačno). Fakat je da je ostario, vrlo slabo se kreće i trebalo bi polako da se oprašta od reprezentacije.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

PreviousNext

Return to Turniri