OGROOOOOOOMAN USPEH i svaka čast obojici

(Mada nešto ne vidim da su Novakovi saveti pomogli kod riterna

).
A reprizirali su sinoć tek od 3. seta, umesto da pokažu kako su naši igrali u prva dva koja su dobili

nisam izdržala da gledam reprizu, nadam se da će pustiti nešto danas.
Air izgleda ipak nije otišao da šeta psa, a naši dobili
Posle ovoliko pljuvanja po Zikiju moram da stavim jedan komentar na Tignorov tekst kao protivtežu:
I am a big Bryan Brothers fan; I admire their skill and appreciate their civility and character. That said I think Zimonjic is an amazing player. I have admired his game for some time, and bemoaned the fact that because doubles matches are rarely shown on Tennis Channel, (unless the Williams or Bryan siblings are playing), he is not widely known by non-Serbs. At EssentialTennis.com his serve and volley method is broken down frame by frame as part of a lesson. You really appreciate what an athlete and player he is after watching it. Even though he was missing shots in the third set, he served amazingly well. What heart! It was truly a team effort though and all credit to Bozoljac.
Ziki bi mogao ozbiljno da razmisli o dublu sa Ikom, ne verujem da bi imao gore rezultate nego prošle godine, naravno pod uslovom da Ilija pristane da profesionalno trenira

Kako su me obradovali, kao da samo poveli u finalu, iako mi generalno nije toliko stalo do još jedne salatare. Ali red je da neko drugi bude junak, a nama dubl već dva meča zaredom donosi poen

kad bi se taj učinak nastavio ne bih brinula za finale

Btw, mislila sam da Novak ne bi smeo da se zamara igranjem sva tri dana, ali kad vidim koliko je skakao i drao se ceo meč nisam sigurna da bi se mnogo više umorio na terenu