Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Clarissa » 27 Jun 2011, 09:07

@Alčesta, Sony, Maki
Još nisam našla ključeve, bezbroj puta sam premotala film, još prošle nedelje su bili kod mene, izlazila sam u ponedeljak i utorak, jednom u prodavnicu tehnike, drugi put u SUP da izvadim ličnu, oba puta s mužem, prvi put smo išli kolima, drugi put pešaka. On obično zaključava kuću, tako da ostaje da su mi ključevi iskočili iz tašne u prodavnici ili da su me orobili u SUP-u :laugh: . Juče smo bili na izletu, opet sam pretražila kola i ništa. Ono što zabrinjava je ta mala mogućnost da su ključevi iskočili iz duboke tašne ili da ih je neko ukrao u sred SUP-a, pa da nas je lopov pratio do kuće, što je prvi put, bilo malo teže, išli smo kolima, a drugi put lakše, ali da vam ukradu ključeve u SUP-u :what: . I dalje mislim da su u kući, pre godinu dana smo kupili ormarić za ključeve i mislila sam da sam stvarila uslovni refleks, da ih po ulasku okačim, ali :crybaby: ...(nastaviće se ).

Moj muž je prilikom plaćanja u samopozluzi, pre nekoliko godina ostavio mobilni na kasi, bio je isključen (krenuo na posao ), zvali, tražili i kupili novi. 20 dana kasnije, zove kasirka na moj broj, nije znala da uključi telefon, kad su ga uključili, videla je kome je poslao najviše poruka ( bio je to na početku braka :laugh: ) i tako smo dobili i stari.

Htela sam da se prijavim da šaljem SMS - ove Georgini za danas.
Clarissa

Postby Sony » 27 Jun 2011, 09:54

Samo da se pohvalim da sam i treci razred srednje zavrsio odlicnim uspjehom. Najbolji u odeljenju :triprsta: :triprsta: :triprsta:
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby AirBall » 27 Jun 2011, 09:58

Neka je sa srecom Sony!
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Liv » 27 Jun 2011, 10:11

Svaka chast Sony, samo napred!
Liv

Postby Clarissa » 27 Jun 2011, 10:18

:bravo: svaka čast, nije lako biti najbolji u razredu :nargile: .
Clarissa

Postby ivana23 » 27 Jun 2011, 10:31

Cestitam Sony... :okk:
ivana23

Postby M.S. » 27 Jun 2011, 10:32

I od mene čestitke :) . Zaista lep uspeh i želim ti sreću i u daljem školovanju.

Ja inače svuda gubim ključeve (uzgred već 6 godina imam priveske u obliku teniske loptice, kad se jedan pohaba tražim od momka da mi kupi novi :) ). Tako sam pre par nedelja najpre izgubila ključeve, onda krenula na pauzu i shvatila da sam zaboravila telefon na poslu u nezaključanoj kancelariji (a nisam zaključala jer sam izgubila ključ :sarcastic: ), a pošto mi je firma jako prometna, jurnula sam natrag da mi ga ne bi uzela neka stranka. Onda trčeći u potpeticama na ulici sretnem momka, zagledam se u njega (mada me ćale pitao jesam li srela Đokovića :crybaby: ) i padnem kao pokošena. Dobro da su mi sve kosti na mestu :vidbudale: . Mislim da je ovo apsolutni "muva bez glave" mod.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Clarissa » 27 Jun 2011, 11:05

M.S. wrote: na ulici sretnem momka

Mora da je bio :odlep: .
Ja sam gubila ključeve i ranije, ali uvek u kući, najgore mi je bilo kad počnem da ih tražim, a onda mama i tata to primete, pa i oni, pri tome se otac iznervira, otvaranje svih ladica, kredenaca, rerne :laugh: , da bi ih na kraju našli.
Jednom smo našli mače na ulici ( sve se događalo u roditeljskom domu ) i doneli ga u kuću, kad nema ga odjednom, pogledam na pločnik sa balkona :krsti: :mukica: , ništa, a mislim da je bilo suviše malo da bi se dočekalo na noge :siroma: i otrčalo, traži po kući, traži po ulici :crybaby: .
Posle pola sata, a možda i više, otvorimo ostavu, pre toga više puta čekiranu, kad mačić negde u dubini sklupčan spava :sleepy: :biggrin: .
Clarissa

Postby M.S. » 27 Jun 2011, 11:11

Clarissa wrote:
M.S. wrote: na ulici sretnem momka

Mora da je bio :odlep: .

On jest lep, ali posle skoro 8 godina veze, ne bi trebalo da bude taj smajli :D . Al' eto, ljubav je ljubav :beyond: .
M.S.

Postby Clarissa » 27 Jun 2011, 11:25

M.S. wrote:On jest lep, ali posle skoro 8 godina veze, ne bi trebalo da bude taj smajli :D . Al' eto, ljubav je ljubav :beyond: .

Nisam bila sigurna da li je to tvoj dečko ili neki nepoznati, muž i ja smo u fazi da zajedno komentarišemo dobre frajere i ribe na ulici :ojha: I to je ljubav :biggrin: .
Uostalom, Što je ljubav ? Da pitamo Gabi ?
Clarissa

Postby M.S. » 27 Jun 2011, 11:30

Svaka čast, uvek se divim takvim parovima. Mi nemamo takav odnos, ja sam mnogo stroga :manikir: .

Ne vidim to što si postavila na poslu, ali ajde da joj verujem da zna definiciju :D .
M.S.

Postby Maki » 27 Jun 2011, 11:42

M.S. wrote:Svaka čast, uvek se divim takvim parovima. Mi nemamo takav odnos, ja sam mnogo stroga :manikir: .

Bas nas cudi da si stroga. :D Salim se, i treba tako mora da se zna ko je ko,nema zajebancije. :nargile:

Soni, cestitam na odlicnom uspehu. :thumbup:
Maki

Postby M.S. » 27 Jun 2011, 11:52

ma nije baš tako, ja sam samo na rečima jaka. ali me ama nimalo ne interesuje ko se mom partneru dopada, a nisam sigurna da bi i on obratno hteo da zna :D .
M.S.

Postby Gama » 27 Jun 2011, 11:55

M.S. bas me nasmeja, kao i izjava tvog tate :laugh:.
Ja kao vodolija sam bas liberalna u vezi ali moj muz kao rak tj. porodican covek to ne koristi :beyond:. Nije da mi nije drago zbog toga :biggrin:.
Sony, cestitam!
Gama

Postby Clarissa » 27 Jun 2011, 11:56

M.S. wrote:Svaka čast, uvek se divim takvim parovima. Mi nemamo takav odnos, ja sam mnogo stroga :manikir: .

Ne vidim to što si postavila na poslu, ali ajde da joj verujem da zna definiciju :D .

I ne znala je posle 50 godina braka sa Arsenom :biggrin: .
Postavila sam pesmu "Što je ljubav" Gabi Novak, to je omiljena pesma moje mame, a na prvom mestu joj je "On me voli na svoj način" :sad3: .
Spoiler: pokaži
On ne pise nježna pisma
nikad o tom ne govori
ne zna srce da otvori
al' ja vidim sto mu značim

Ref. 3x
On me voli na svoj način

On ce poći tko zna kamo
on se vraća kasno noću
al' i takvog ja ga hoću
slab je pa se pravi jači

Ref. 3x

Ja vidim u toj igri
vidim vatru ispod leda
kad me ljubi, kad me gleda
dok se česljam, dok se svlačim

Ref. 3x

On ne voli da ga pitam
kao skoljka biser krije
da l' je sa mnom ili nije
al' dobrotom nekom zrači

Ref. 3x

Ja vidim u toj igri
vidim vatru ispod leda
kad me ljubi, kad me gleda
dok se česljam, dok se svlačim

Ref. 3x

Ref. 3x

Pre nekoliko meseci odem kod frizera, čujemo pesmu Robija Vilijamsa "Feel", čitavo "proces šišanja" smo komentarisali njega, Daryl Hannah, konje. Kad sam došla kući objavila sam mužu da sam se zaljubila u Robija :laugh: .
Onda sam stalno puštala spot, ali mogao je i on da gleda Daryl ( i konje :D ). Ima više verzija,crno-bela, kolor, remix evo jedne :okk: :

Spoiler: pokaži
Ponovo se zaljubljujem u Robija,dovoljno je bilo jedno gledanje, M. S. za sve si ti kriva :bleh:
Clarissa

PreviousNext

Return to Teniski miks