@Al
česta, Sony, Maki
Još nisam našla ključeve, bezbroj puta sam premotala film, još prošle nedelje su bili kod mene, izlazila sam u ponedeljak i utorak, jednom u prodavnicu tehnike, drugi put u SUP da izvadim ličnu, oba puta s mužem, prvi put smo išli kolima, drugi put pešaka. On obično zaključava kuću, tako da ostaje da su mi ključevi iskočili iz tašne u prodavnici ili da su me orobili u SUP-u

. Juče smo bili na izletu, opet sam pretražila kola i ništa. Ono što zabrinjava je ta mala mogućnost da su ključevi iskočili iz duboke tašne ili da ih je neko ukrao u sred SUP-a, pa da nas je lopov pratio do kuće, što je prvi put, bilo malo teže, išli smo kolima, a drugi put lakše, ali da vam ukradu ključeve u SUP-u

. I dalje mislim da su u kući, pre godinu dana smo kupili ormarić za ključeve i mislila sam da sam stvarila uslovni refleks, da ih po ulasku okačim, ali

...(nastaviće se ).
Moj muž je prilikom plaćanja u samopozluzi, pre nekoliko godina ostavio mobilni na kasi, bio je isključen (krenuo na posao ), zvali, tražili i kupili novi. 20 dana kasnije, zove kasirka na moj broj, nije znala da uključi telefon, kad su ga uključili, videla je kome je poslao najviše poruka ( bio je to na početku braka

) i tako smo dobili i stari.
Htela sam da se prijavim da šaljem SMS - ove Georgini za danas.