Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby Gama » 31 Jan 2013, 23:14

Belgija je ovde nebitna, ITF je taj koji aminuje. Ako nemaju dvoranu, a sumnjam da je tako, onda lepo ima da se igra na neutralnom terenu. Kao sto smo za vreme sankcija bili u fudbalu bese, domacini u Madjarskoj. Ako sljaka ne moze nikada da bude dobra(bezbedna) preko parketa, ITF je taj koji to mora da zabrani. Hoce domacin sljaku, nema problema ali mora da se ispune ti, ti i ti uslovi. Ovako mogu da se spdaju, moze im se.

Naravno da mi nije zao samo Novaka zbog, sto kaze harper steta bi bila za teniski svet, vec ne bih volela ni da se Fica, kao najslabje rangirani tamo, povredi. Samo bi mu jos to trebalo. Za Belgijance me bas briga, kad ne zele da u fer borbi pobedi bolji, vec se sluze trikovima, neka se polome.
Gama

Postby Unexpected » 31 Jan 2013, 23:15

alcesta wrote:Na četiri mesta prokišnjava :tap: ko SC Morača pre 10-15 godina, ali mi smo imali neki izgovor u ratu i sankcijama, a niko nam ne bi ni dao da tamo organizujemo DC, šta je izgovor Belgiji?

Jedan je Pinki... :biggrin:

Image

150 kofa na plafonu.
The End.
Unexpected

Postby alcesta » 31 Jan 2013, 23:30

Poznato mi ovo izgleda :D doduše nisam brojala koliko je kod nas kofa bilo :biggrin:
Gama wrote:Belgija je ovde nebitna, ITF je taj koji aminuje. Ako nemaju dvoranu, a sumnjam da je tako, onda lepo ima da se igra na neutralnom terenu. Kao sto smo za vreme sankcija bili u fudbalu bese, domacini u Madjarskoj. Ako sljaka ne moze nikada da bude dobra(bezbedna) preko parketa, ITF je taj koji to mora da zabrani. Hoce domacin sljaku, nema problema ali mora da se ispune ti, ti i ti uslovi. Ovako mogu da se spdaju, moze im se.

Naravno da mi nije zao samo Novaka zbog, sto kaze harper steta bi bila za teniski svet, vec ne bih volela ni da se Fica, kao najslabje rangirani tamo, povredi. Samo bi mu jos to trebalo. Za Belgijance me bas briga, kad ne zele da u fer borbi pobedi bolji, vec se sluze trikovima, neka se polome.

Tačno. Nije samo Novak u pitanju, i ostali su ljudi, bez obzira čijoj bi karijeri više odmogla povreda. Niko ne treba da igra ako je rizik preveliki.
ITF-u su verovatno obećali da će sve biti u redu i popravljeno na vreme, ali u onolikoj Belgiji s njihovim standardom da ne mogu da nađu dvoranu u kojoj sve radi, i nezavisno od postavljanja šljake... neverovatno, bilo je problema u Fed kupu i oni nisu ništa popravili nego u istoj toj dvorani igraju.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby ivana23 » 31 Jan 2013, 23:37

Jasno mi je da se na ovom forumu ne prica o politici, al' moram da lanem... o kakvim standardima u EU se mi zanosimo?!
ivana23

Postby Gama » 31 Jan 2013, 23:41

:laugh: kofe
Bar da i Belgijanci to urade ali ne bi se ovoga nikada setili. Da im nasi daju ideju kako se to resava :D
Gama

Postby alcesta » 31 Jan 2013, 23:42

Pa i treba. Srbija je deset puta bolje organizovala EP za rukometašice nego Danska 2010, tamo je bilo takvih propusta da je to sramota, ali nikom ništa.
Jes' da nema veze s temom, ali ivana me povukla :biggrin:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Gama » 01 Feb 2013, 08:15

Gama

Postby ivana23 » 01 Feb 2013, 09:19

Sinoc sam videla najavu na HRT-u, oni ce prenositi meceve njihovog tima sa Italijom.
ivana23

Postby Raoul Duke » 01 Feb 2013, 09:28

Ђоковић ово не сме да игра ни и ком случају.

Плашим се само да он не осећа притисак да заигра, због евентуалног прозивања сународника комплексаша. Који би га прозивали и овако и онако, јер (ти) комплекси су, јелте, неизлечиви.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Dejan » 01 Feb 2013, 09:47

Kako Blicsport.rs saznaje, zbog očajnog stanja terena u hali Spirudom u gradu Šarloa, Međunarodna teniska federacija (ITF) je donela odluku da izvrši vanrednu inspekciju igrališta na kome bi od 14 časova trebalo da počne meč prvog kola Dejvis kupa između teniskih reprezentacija Belgije i Srbije.

Ukoliko se utvrdi da teren nije u adekvatnom stanju, postoji mogućnost da se mečevi zakazani za petak, između Viktora Troickog i Davida Gofana, a onda i Novaka Đokovića i Olivijea Rohusa, pomere za 24 sata.

Sve će biti poznato nakon inspekcije ITF-a, koja u devet sati počinje pregled terena na koji su, dan uoči početka ovog teniskog duela, u taboru Srbije imali velike kritike.

Novak Đoković je čak izjavio da nikada u životu nije igrao na gorem terenu, te da je stanje šljake takvo da bi moglo da ugrozi sportiste koji se na njemu nadmeću, a u sličnom tonu je govorio i Viktor Troicki, istakavši da čak i krov prokišnjava.

Meč Belgija - Srbija mora da se završi do srede, a ukoliko to ne bude slučaj, i pritom za to budu krivi organizatori, trijumf će pripasti gostujućoj ekipi.
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby cecans » 01 Feb 2013, 10:53

Vanredna inspekcija na dan kada treba da pocnu mecevi :krsti: , pa sta su cekali? Doduse, dobro je sto su ipak pristali da provere stanje terena.
cecans

Postby Sony » 01 Feb 2013, 10:54

Ovo je direktna sramota za EU i Brisel kao sjediste :D

Salu na stranu, nadam se da ce sve biti u redu, i da se niko nece povrijediti.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby ivana23 » 01 Feb 2013, 10:56

Organizatori Dejvis kup meča između Belgije i Srbije u dvorani „Spiridom“ u gradu Šarlroa cele noći su radili na terenu na kojem će se igrati do nedelje.

Međunarodna teniska federacija izvršila je u petak ujutro vanrednu inspekciju terena, zbog brojnih pritužbi, ali će konačna odluka o održavanju meča biti doneta posle treninga i pred sam početak prvog duela koji je zakazan za 14 časova.

Postoji mogućnost da čak dva singl meča ne budu odigrana u petak, već da ceo program prvog dana bude pomeren za subotu, kada bi se odigrao i dubl meč.

„Tokom noći su organizatori uradili dosta toga, jutros teren izgleda kudikamo bolje nego juče. Nezavisni stručnjak sa Rolan Garosa je izvršio inspekciju i rekao da je teren u dobrom stanju. Belgijanci sada treniraju, a posle njih i mi, videćemo kako će proći. Kako sada stvari stoje, duel će moći da se igra“, rekao je direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić Tanjugu.

http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2013&mm=02&dd=01&nav_id=682742 - ceo tekst
..................................................................................................................
ivana23

Postby Hezonja » 01 Feb 2013, 11:44

http://sport.be.msn.com/nl/tennis/thegr ... _ID=628612

Kako se Belgijanci brane neverovatno.
Hezonja

Postby Hezonja » 01 Feb 2013, 12:28

Evo i Korolev pije koka-kolu u pauzi...To je izgleda neki novi trend...
Hezonja

PreviousNext

Return to Turniri