Poznato mi ovo izgleda

doduše nisam brojala koliko je kod nas kofa bilo
Gama wrote:Belgija je ovde nebitna, ITF je taj koji aminuje. Ako nemaju dvoranu, a sumnjam da je tako, onda lepo ima da se igra na neutralnom terenu. Kao sto smo za vreme sankcija bili u fudbalu bese, domacini u Madjarskoj. Ako sljaka ne moze nikada da bude dobra(bezbedna) preko parketa, ITF je taj koji to mora da zabrani. Hoce domacin sljaku, nema problema ali mora da se ispune ti, ti i ti uslovi. Ovako mogu da se spdaju, moze im se.
Naravno da mi nije zao samo Novaka zbog, sto kaze harper steta bi bila za teniski svet, vec ne bih volela ni da se Fica, kao najslabje rangirani tamo, povredi. Samo bi mu jos to trebalo. Za Belgijance me bas briga, kad ne zele da u fer borbi pobedi bolji, vec se sluze trikovima, neka se polome.
Tačno. Nije samo Novak u pitanju, i ostali su ljudi, bez obzira čijoj bi karijeri više odmogla povreda. Niko ne treba da igra ako je rizik preveliki.
ITF-u su verovatno obećali da će sve biti u redu i popravljeno na vreme, ali u onolikoj Belgiji s njihovim standardom da ne mogu da nađu dvoranu u kojoj sve radi, i nezavisno od postavljanja šljake... neverovatno, bilo je problema u Fed kupu i oni nisu ništa popravili nego u istoj toj dvorani igraju.