Board index Forum Avangarda.in

Dobrodosli na forum avangarda

Re: Dobrodosli na forum avangarda

Postby harmonica » 16 Nov 2012, 12:54

Jel ovo neka sala/ komika!? Posto uopste ne razumem odlazak... Ili je harperu obrisan neki post, ili je neko prepucavanje preko privatnih poruka, posto mu je poslednji post postavljen sinoc, kada je afirmativno pisao o KKPu (retka satisfakcija :biggrin: )!?
Ako stvarno odlazi haprer, moram da priznam da mi je veoma zao, ali isto smatram da nam duguje(te) malo detaljnije objasnjenje...
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby AirBall » 16 Nov 2012, 12:57

Koliko sam shvatio na temi NAVIJACI je nocas bio postiran youtube snimak u 4:27 sa neke proslave Partizana gde je pevana neka pogrdna pesma za Zvezdu... Probudio sam se u 7 ujutro, sacekao da dodje jos neko od moderatora da se usaglasimo i nakon toga sam obrisao post...

Ocekivati da neko bude u 4:30 ujutro online i da brise te stvari je nemoguce...

Ono sto je jasno je da nema povlascenih i da se narocito vodi racuna da se Zvezdasi ne vredjaju...

Uostalom svako svojim pisanjem govori o sebi, ono sto je sigurno je da ne postoji zle namere i da maksimalno pokusavamo da svakome bude omoguceno da prica svoju pricu koliko god se ne slagali sa njom..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby AirBall » 16 Nov 2012, 13:20

Oglala wrote:Da li je moguce da je i harper otisao?! Osip dobrih forumasa se nastavlja.

Trava uvek izgleda zelenija u tudjem dvoristu... “Proputuj svet dok ne vidiš da je naš zamak najveći, a naše žene najlepše"
AirBall

Postby harmonica » 16 Nov 2012, 13:28

Hvala na odgovoru... Zao mi je ako je taj klip ili stavec bio toliko uvredljiv da izozove ovakvu reakciju, posto je harper kvalitetan forumas i sagovornik, ali iz ovog ugla (nisam video klip pa se ogradjujem) reakcija deluje kao preterana, i nadam se da ce to i harper uvideti
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby harper lee » 16 Nov 2012, 14:16

Sad sam video svoj oprostajni post (a i Irri me podsetio telefonom :biggrin: ) i zakljucio da neko zbog moje nabusite retorike koju gajim na ovom forumu moze da pomisli da sam otisao ljut, u svadji ili zbog necega sto je postovano. Izvinjavam se ako se stekao takav utisak ali nista od toga nije slucaj. Taj obrisani post o kojem govorite nisam ni video.

Preuzeo sam neke profesionalne obaveze koje se obavljaju ispred kompa, dakle na jedan klik daleko od foruma, a kojima nisam narocito vican pa mi trebaju duboka koncentracija i mnogo vise vremena. Kako sam slika i prilika nedisciplinovanog coveka koji ne ume da ogranici svoje hobije na razumnu meru, jedino sto mogu da uradim je da na neko vreme prekinem da gubim vreme i da se nerviram zbog stvari koje mi realno vrlo malo znace u zivotu (odnosi izmedju klubova, navijacke doskocice i slicno). Drugo, na forumu nikad nije bilo vise Zvezdasa, tako da mirne duse mogu da okacim kopacke, dres i pogani jezik o klin.

Dva foruma sam likvidirao, jos jedan i na konju sam. Drzite mi palceve i pisemo se kad opet budem dokon. Citacu uredno.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 16 Nov 2012, 14:19

See you soon... :clap:
irriducibili

Postby Oglala » 16 Nov 2012, 14:42

AirBall wrote:
Oglala wrote:Da li je moguce da je i harper otisao?! Osip dobrih forumasa se nastavlja.

Trava uvek izgleda zelenija u tudjem dvoristu... “Proputuj svet dok ne vidiš da je naš zamak najveći, a naše žene najlepše"

Za pocetak, ovo je "nase dvoriste". Druga stvar, kakve ove izreke veze imaju sa cinjenicnim stanjem koje jasno govori da je veliki broj ljudi sa velikim brojem postova (medju kojima ima dosta upamcenih i vrednih) otisao istovremeno? Oni su isto mi, avangarda. Ne kazem da se treba samoubiti jer su otisli, ali bi "mi" trebali da povedem racuna da ne odlaze ljudi koji su svojim pisanjem i stvorili to "mi".
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Diktator » 16 Nov 2012, 14:51

Mislim da je harper odgovorio zbog cega ce se povuci na neko vreme..i to je to..
Neki clanovi su otisli i to je stvar licnog izbora..forum ce uskoro imati 1100 clanova i kao sto vidis ne ucestvuju svi u raspravi..slazem se da je na nama da imamo sto vise kvalitetnih postera,radimo na tome :copa1:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Diktator » 16 Nov 2012, 15:25

pogresna tema..
mozete raspravi nastaviti na primedbe,predlozi,itd..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Baron » 16 Nov 2012, 15:43

Harper Lee...nadamo se da ces se ubrzo vratiti, potrebna nam je tvoja kreativnost na nasem topicu, zato pozuri ,we will wait for you ! (Za oprostajni post, cak sam odvajao posle zareza) ! :D
Baron

Postby harmonica » 16 Nov 2012, 16:33

U moru ljudi koji odlaze sa foruma zbog intriga, svadja i prepucavnja,
osvezenje je da neko ode zbog posla i produktivnog rada :laugh:
Budi pozdravljen harpere, dobar si covek iako si Zvezdas :biggrin: , puno srece na tom poslu i u zivotu!
harmonica

Postby ОГИ » 16 Nov 2012, 16:35

Šteta.

Šta drugo, nego da ti poželim brz povratak među "neistomišljenike svih boja".
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Unexpected » 16 Nov 2012, 16:41

harmonica wrote:osvezenje je da neko ode zbog posla i produktivnog rada :laugh:

A i on našao u Srbiji da radi... :biggrin:

Nadam se da se čitamo uskoro, i nadam se da će ti se uloženi rad isplatiti.
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 16 Nov 2012, 17:11

harper lee wrote:Sad sam video svoj oprostajni post (a i Irri me podsetio telefonom :biggrin: ) i zakljucio da neko zbog moje nabusite retorike koju gajim na ovom forumu moze da pomisli da sam otisao ljut, u svadji ili zbog necega sto je postovano. Izvinjavam se ako se stekao takav utisak ali nista od toga nije slucaj. Taj obrisani post o kojem govorite nisam ni video.

Preuzeo sam neke profesionalne obaveze koje se obavljaju ispred kompa, dakle na jedan klik daleko od foruma, a kojima nisam narocito vican pa mi trebaju duboka koncentracija i mnogo vise vremena. Kako sam slika i prilika nedisciplinovanog coveka koji ne ume da ogranici svoje hobije na razumnu meru, jedino sto mogu da uradim je da na neko vreme prekinem da gubim vreme i da se nerviram zbog stvari koje mi realno vrlo malo znace u zivotu (odnosi izmedju klubova, navijacke doskocice i slicno). Drugo, na forumu nikad nije bilo vise Zvezdasa, tako da mirne duse mogu da okacim kopacke, dres i pogani jezik o klin.

Dva foruma sam likvidirao, jos jedan i na konju sam. Drzite mi palceve i pisemo se kad opet budem dokon. Citacu uredno.

Do skorog vidjenja prijatelju moj...
AirBall

Postby Totti » 18 Nov 2012, 22:27

Pozdrav svima koliko vas ima... Ne bih da bude ono dugo vas citam,pa sam bla,bla odlucio... Nadam se da cemo se lepo druziti u ovom virtuelnom kutku sveta. :)
Totti

PreviousNext

Return to Avangarda.in