Sad sam video svoj oprostajni post (a i Irri me podsetio telefonom

) i zakljucio da neko zbog moje nabusite retorike koju gajim na ovom forumu moze da pomisli da sam otisao ljut, u svadji ili zbog necega sto je postovano. Izvinjavam se ako se stekao takav utisak ali nista od toga nije slucaj. Taj obrisani post o kojem govorite nisam ni video.
Preuzeo sam neke profesionalne obaveze koje se obavljaju ispred kompa, dakle na jedan klik daleko od foruma, a kojima nisam narocito vican pa mi trebaju duboka koncentracija i mnogo vise vremena. Kako sam slika i prilika nedisciplinovanog coveka koji ne ume da ogranici svoje hobije na razumnu meru, jedino sto mogu da uradim je da na neko vreme prekinem da gubim vreme i da se nerviram zbog stvari koje mi realno vrlo malo znace u zivotu (odnosi izmedju klubova, navijacke doskocice i slicno). Drugo, na forumu nikad nije bilo vise Zvezdasa, tako da mirne duse mogu da okacim kopacke, dres i pogani jezik o klin.
Dva foruma sam likvidirao, jos jedan i na konju sam. Drzite mi palceve i pisemo se kad opet budem dokon. Citacu uredno.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.