Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Grande Alessandro » 12 Oct 2012, 22:59

Realno gledano odradili su nas...

Naravno nije sve moralo ovako da se završi, ali trenutno Belgija je klasa za nas. Ovo im je već treća godina da su zajedno i imaju bruka jake igrače. Cele prošle kvalifikacije su prošli sa ovim mladim sastavom (nešto poput ovoga što trenutno radi Mihajlović) i sad imaju tim. I to kakav...

Što se nas tiče, još uvek se nisu sklopile sve kockice a i čudo bi bilo da se to desi za nekih 4-5 meseci rada. Imamo mlad tim, još uvek neuigran i nažalost bez pravog napadača. Pored toga, dobar deo trenutne naše predstave je plod same želje igrača i to treba poštovati...
Nažalost, dosta naših igrača nije standardno u svojim timovima i nemaju utakmice u nogama...

Mi ne možemo protiv bilo koje ozbiljne reprezentacije da igramo neku egal utakmicu 90 min...bar ne u ovom trenutku...
Što zbog neuigranosti, to i zbog kvaliteta igrača...i MIhajlović je bio svetsan toga...
Ušao je u rizik da odigramo muški, napadački i sa dosta trčanja i kretnji u napadu (ponekad i stihijski) u nadi da će im na želju igrača i napaljenost uvaliti gol ili dva i da onda koliko-toliko kontroliše ono snage što je preostalo kod igrača...
Na našu žalost umesto da damo neki gol iz silnih šansi, mi smo primili jedan i tu zajebali stvar...
Očekivao sam da ćemo u drugom poluvremenu izdržati malo duže, ali već oko 55-og min. se videlo koliko smo fizički pali...i bilo je pitanje vremena kada ćemo primiti još jedan...

Imaćemo još ovakvih utakmica u kvalifikacijama, ali i onakvih kao protiv Velsa...
Mlad smo tim i nadam se samo da će ljudi biti strpljivi...
Deluje mi da ovo može na dobro da ispadne...Možda ne za Brazil, ali već sledeće kvalifikacije bi mi mogli da glumimo Belgiju...

E da...nemam ništa protiv ljudi iz Beograda, ali ostatak kvalifikacija pod obavezno odigrati van istog...
Novi Sad, Niš, Kragujevac...biće bolje svima...
Grande Alessandro

Postby VMJunior » 12 Oct 2012, 23:06

Dusa me zabolela kad sam gledao Mihajlovica onako iskislog kako seta pored klupe,svega mi...
Eh da pored kvalifikacija za SP ne postoji i neka nevazna liga gde bi ova mlada reprezentacija igrala i kroz utakmice se uigravala.

Sada smo u mnogo teskoj situaciji.
VMJunior

Postby Diktator » 12 Oct 2012, 23:14

rutinski nas odradili...igraju ko matori..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby mali_buda » 12 Oct 2012, 23:19

Zaista su odlicni Belgijanci. Izuzetno fizicki spremni i odlicno tehnicki obuceni igraci. Da je nama centarfor kao sto je Benteke.

Ipak, i pored tako jakog protivnika, imali smo velike sanse da dodjemo do povoljnog rezultata, ali kao da je u nama bio i strah od dobrog rezultata, a imali smo veliku zelju, zbog koje smo i izgoreli u nastavku.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby rabesandratana » 12 Oct 2012, 23:22

medjutim wrote:Ovako bi izgledao Đukićev Partizan protiv iole ozbiljne ekipe, a onaj Vels dođe Zrinjski.. Šteta..

Vrlo verovatno, ali bi izasli na tereni i igrali fudbal, a onda mi i nije zao ako izgubimo, a da se pametno radilo (znam, iluzija), vremenom bi napredovali i mozda mogli i protiv ozbiljnijeg protivnika da otkinemo po neki bod.
Ovako smo odigrali na "siguricu", ucenike Bata Djorine skole, a ucinak ne moram da spominjem.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Neozbiljni pesimista » 12 Oct 2012, 23:24

Da smo dali gol u prvom, sve bi bilo drugacije...
Belgijanci, za razliku od nas, imaju zavrsnicu i kad su osetili da mogu da nam ga munu, stvarali su sanse kao od sale...
Kod nas je zakazala sredina terena, u oba smera...
Takodje, jako losa odbrana po bokovima, jer su se Tosic i Lazar jako slabo vracali kad su Kolarov i Ivanovic isli napred i tako su ostavljali Nastasica i Bisevca na milost i nemilost Belgijancima...
Nastasic opet odigrao sjajno i decko je sa 20 godina klasa...
Mislim da smo pomalo i sagoreli u zelji da pobedimo...
U Skoplju preklinjem Mihajlovica da izostavi onog Mijailovica koji je posvadjan sa loptom, kao i Scepovica, koji jos uvek ne zna gde se nalazi...
Moramo pametnije da igramo, ali generalno ovim momcima, ovoj mladosti ne mogu da zamerim...
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby mali_buda » 12 Oct 2012, 23:34

Mihi i momcima pruzam punu podrsku. Zasluzili su. Godinama smo kukali i trazili mlade igrace koji ce igrati brz, napadacki fudbal. Dobili smo sta smo trazili, ali uz mlade igrace moramo da prelezimo i mnoge decije bolesti zajedno, ako zelimo da imamo dobar tim u narednom periodu (pogledati pod Belgija).

Mozda je Miha ipak prenaglio sa podmladjivanjem ;) Cini mi se da je ovo za Micka jos uvek previsok nivo. Ne mislim da decko nema kvaliteta, nego jednostavno nije se susretao sa ovakvim igracima. Videlo se i u Skotskoj, a i veceras da vuce neke lose navike iz nase lige. Previse ceka i dugo zadrzava loptu kod sebe, jer je navikao da uglavnom ima hektar prostora oko sebe kad ima loptu u posedu. Takodje mi je nejasno i pozivanje Scepovica. Rekoh nakon objavljivanja spiska da mislim da Argentinci ne bi Mesija zvali u reprezentaciju odmah nakon tolike pauze.

Mislim da je Miha morao ranije da reaguje u drugom poluvremenu i da menja nesto u nasem veznom redu, jer je bilo ocito da smo u nokdaunu.

Na kraju, zao mi je najvise zbog igraca sto je rezultat ovakav kakav je. Nisu zasluzili ubedljiv poraz. Nadam se da ce imati snage i da ce se izdici iznad ovoga i pobediti u Makedoniji.

Samo da iskoristim priliku i da se na.ebem milosne m.... onom pomocniku ispod zapadne tribine.
mali_buda

Postby kotrljko » 13 Oct 2012, 00:34

velikosrbi vredjali Kolarova kad je izlazio sa stadiona :sick:
kotrljko

Postby Stoik » 13 Oct 2012, 00:39

Nisu ga vređali. Pevali su igračima da igraju kao pi*****, pa je ovaj malo bliže njima prišao i stavio ruku na uvo. Kao, šta ja to čujem...

Fotografije sa utakmice Srbija - Belgija: link
Image
Stoik

Postby Diktator » 13 Oct 2012, 00:41

Reprezentacija ne treba da igra u BG..a FSS treba da osmisli nacin da animira publiku da navija za reprezentaciju..tj da angazuje muzikante da napisu ritmicne pesme koje bi se pevale..povraca mi se od podrske tipa--ko ne skace taj je siptar :sick:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby kotrljko » 13 Oct 2012, 00:42

to je bilo na terenu,a ovo se desilo pri ulasku u autobus ..
oni su naravno bili u upravnoj zgradi i datle ga napusavali
kotrljko

Postby irriducibili » 13 Oct 2012, 00:47

kotrljko wrote:oni su naravno bili u upravnoj zgradi

Naravno, da se zna ko tu vlada. Bagra!
irriducibili

Postby kotrljko » 13 Oct 2012, 00:49

Strašno.
Navijači Crvene zvezde su posle utakmice Srbije i Belgije verbalno napali Aleksandra Kolarova! Očigledno im se nije svideo njegov gest kada je, izlazeći sa terena, stavio ruku na desno uvo, što simbolično znači: „Nisam vas dobro čuo, šta ste rekli?“

Ovaj incident na stadionu bio je samo uvertira u ono što se desilo kasnije. Kada je Kolarov hteo da uđe u autobus, sa terase prvog sprata upravne zgrade Crvene zvezde počele su da stižu uvrede:

- Majmune, šta ti znači ona ruka na uvetu? Ne čuješ dobro? Vrati se u onaj Siti kod Balotelija i one grobarske pi.ke Savića!Fudbaler Srbije je potom otišao ispod terase da se razjasni s huliganima.

- Koji je vaš problem? - jedino je što je uspeo da kaže, a onda je usledila nova salva uvreda:

- Igrate ko pi.ke! Je.’o te onaj tvoj drug Mustafa!
Ko zna kako bi se sve završilo da se u tom trenutku nisu pojavili Bane Ivanović i Siniša Mihajlović, koji su Kolarova odveli do autobusa.

Interesantno je da je ceo događaj nemo posmatrala policija. Zgrada na stadionu bi inače trebalo da bude restriktivni prostor u kome ne bi trebalo da bude nikoga, a ponajmanje huligana.
kotrljko

Postby mali_buda » 13 Oct 2012, 00:53

Ukinite fudbal u Srbiji na neodredjeno vreme. Ne vredi vise gubiti zivce zbog ovakvih pavijana koji su postali vazniji i od drzave i kojima niko nista ne sme.
mali_buda

Postby Napredpartizan » 13 Oct 2012, 00:58

http://www.mondo.rs/s262919/Sport/Fudba ... danja.html

Da li to ovi hvale atmosferu ? :tap: Ja sam onda budala sto mi je bilo mucno tamo... Neka napisu da su igraci izvizdani i ispljuvani tokom celog drugog poluvremena...
Last edited by Napredpartizan on 13 Oct 2012, 01:00, edited 1 time in total.
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja