Mihi i momcima pruzam punu podrsku. Zasluzili su. Godinama smo kukali i trazili mlade igrace koji ce igrati brz, napadacki fudbal. Dobili smo sta smo trazili, ali uz mlade igrace moramo da prelezimo i mnoge decije bolesti zajedno, ako zelimo da imamo dobar tim u narednom periodu (pogledati pod Belgija).
Mozda je Miha ipak prenaglio sa podmladjivanjem

Cini mi se da je ovo za Micka jos uvek previsok nivo. Ne mislim da decko nema kvaliteta, nego jednostavno nije se susretao sa ovakvim igracima. Videlo se i u Skotskoj, a i veceras da vuce neke lose navike iz nase lige. Previse ceka i dugo zadrzava loptu kod sebe, jer je navikao da uglavnom ima hektar prostora oko sebe kad ima loptu u posedu. Takodje mi je nejasno i pozivanje Scepovica. Rekoh nakon objavljivanja spiska da mislim da Argentinci ne bi Mesija zvali u reprezentaciju odmah nakon tolike pauze.
Mislim da je Miha morao ranije da reaguje u drugom poluvremenu i da menja nesto u nasem veznom redu, jer je bilo ocito da smo u nokdaunu.
Na kraju, zao mi je najvise zbog igraca sto je rezultat ovakav kakav je. Nisu zasluzili ubedljiv poraz. Nadam se da ce imati snage i da ce se izdici iznad ovoga i pobediti u Makedoniji.
Samo da iskoristim priliku i da se na.ebem milosne m.... onom pomocniku ispod zapadne tribine.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...