Odgledao Cska na otvaranju,iznenadjujuce dosta ljudi,ali na poluvremenu su nagradjivali Smodisa i Siskauskasa,pa je mozda zato i bilo tako,naravno daleko da je hala bila puna(12000,ali 2/3 je mozda i bilo)Prvi utisak je Smodis u nekim sirokim farmerkama i kosulji

,ali ljudi moji koliki je on u ramenima

pa Dzikic sa sve naramenicama

je sitan.Siska,kao decko pored njega.Drugi utisak je naravno Mesina,kakav je to lik,uzivanje je gledati kako vodi ekipu.Raduje me da je on selektirao ekipu i ako Micov i Erceg budu igrali kao danas eto nama igraca.Micov me je odusevio,stvarno je bio odlican,u odbrani je pokidao a i dao je uvek kad je trebalo,videlo se da mu Mesina bas veruje.Krle i Teo

sta reci,koju poruku poslati

Ne znam,ali da Teo ima kredit kod Mesine ima.Lepo je bilo kada je u par navrata bilo 4 nasa na parketu,jos Nedovic i petorka.Nedovic sasvim korektno odigrao,dao par vaznih koseva,ali i popio dve lepe banane,jednu u zadnjem napadu za iznenadjenje,ali nije imao drugo resenje nego da ide na ulaz,sve u svemu dobar.Cska ima veliki potencijal,vremenom ce to biti sve bolje i bolje,ali sada je to daleko od one masine koju znamo ranijih godina