Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Bane » 18 Aug 2012, 23:49

Nama fali sveza krv jer kvaliteta nemamo. 2009 su to bili Teo i Novica (aj da kazem i Paunic u odbrani), 2010. su eksplodirali Savan i Keselj, 2011. niko nije iskocio. Mi nemamo igrace koji ce u kontinuitetu nositi igru reprezentacije sem Krleta koji svakom ubaci minimum 15 poena.
Bane

Postby nolinjo » 18 Aug 2012, 23:51

Bane wrote:Nama fali sveza krv jer kvaliteta nemamo. 2009 su to bili Teo i Novica (aj da kazem i Paunic u odbrani), 2010. su eksplodirali Savan i Keselj, 2011. niko nije iskocio. Mi nemamo igrace koji ce u kontinuitetu nositi igru reprezentacije sem Krleta koji svakom ubaci minimum 15 poena.

fale luce i micov ,i to je to :beyond:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 18 Aug 2012, 23:51

Ma kakva brate sveza krv, nama najmladje sto igra je '89. godiste... :D

Nema od toga nista, eventualno da se nadamo da ce Dule da napravi nekog centra u naredne 2-3 godine i da sve guramo pod kos...

Nasi igraci stagniraju u razvoju, vec godinama...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 18 Aug 2012, 23:52

nolinjo wrote:
harper lee wrote:
nolinjo wrote:smejte se vi kolko ocete falio nam je stefan jer mi bez asistencija smo go kurac .sve drvosece niko igrac nie

savanovic vec godinu dana igra da nie za megu a ne za rep.

Koliko nam Markovic nije falio videlo se kad je usao Paunic

jeste videlo se ...koliko smo citavih pojena dali kad je paunic bio na parketu ,ne vise od 0 ...

stefan moze isto kolko paun ,al zato asistira skoro kolko i teo ... :thumbup:

Pa ja se slozih s tobom, o brate moj po retardiranosti. :biggrin:

Da je Markovic bio tu da uzme Teove minute Paunic ne bi morao ni da ulazi kao specijalac da davi njihovog pleja, a da mi u odbrani dokazano jadnog Rasica i jos jadnijeg Teodosica saljemo da brane pozicije dva i tri.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby nolinjo » 18 Aug 2012, 23:56

harper lee wrote:
nolinjo wrote:
harper lee wrote:
nolinjo wrote:smejte se vi kolko ocete falio nam je stefan jer mi bez asistencija smo go kurac .sve drvosece niko igrac nie

jeste videlo se ...koliko smo citavih pojena dali kad je paunic bio na parketu ,ne vise od 0 ...

Da je Markovic bio tu da uzme Teove minute Paunic ne bi morao ni da ulazi kao specijalac da davi njihovog pleja, a da mi u odbrani dokazano jadnog Rasica i jos jadnijeg Teodosica saljemo da brane pozicije dva i tri.

to sto ja pisem retardirano ne znaci da sam retardiran :thumbup: al dobro i vama pametnima ponekad treba vremena da ukapirate :jezik:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Bane » 18 Aug 2012, 23:57

harper lee wrote:
nolinjo wrote:
harper lee wrote:

Dok bi u napadu imali igraca koji ce da otme loptu Teodosicu cim ovaj krene da solira i da ga posalje da trckara oko trojke i ceka eventualno dodavanje ako bude otvoren :D
Bane

Postby irriducibili » 19 Aug 2012, 00:03

nolinjo wrote:to sto ja pisem retardirano ne znaci da sam retardiran

:blue:

Legendarno, stavljaj ovo odmah u potpis...
irriducibili

Postby Diktator » 19 Aug 2012, 00:17

irriducibili wrote:
Aleksa wrote:sta sa Kukom,sta sa Jeretinom,sta sa Borisovim...
jel se vi zajebavate?

Cook svakako nije za bacanje, ali ovo ostalo je teska sprdnja...

Istini za volju, sam si naveo i da nama fale Tripkovic i Stefan Markovic... :nisamja:

pa ne mogu imati dva naturalizovana(ili mogu?)..
IRR,nama je falila prva cetvorka,prvi centar,bekap centar i bekap plej...
S Markovic nije madjionicar ali je igrac koji moze da promeni ritam igre i igrac koji moze da podigne agresivnost na poziciji 1 a da pri tom ima i neki ucinak u napadu..znaci sa njim ne bi bili u hendikepu koji sa sobom nosi Paun u petorci..
jos jednom..nema opravdanja za bruku i sramotu..
mislim da je ovim igracima definitivno potrebna shok terapija..jer oni su ili gluMpavi ili bezobrazni..a ja sam siguran da je u pitanju ovo drugo..DI na zalost kod njih vise nama autoritet koji je imao onomad kad su bili na periferiji evropske kosarke bez minuta i unosnih ugovora..a kod nekih je u pitanju poremecaj svesti..tj nedostatak samopouzdanja..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby AirBall » 19 Aug 2012, 00:24

Aleksa wrote:pa ne mogu imati dva naturalizovana(ili mogu?)..

Ne mogu... Luka je imao priliku da bira izmedju Rochestie-a i Cooka i izabrao je belu jedinicu...

Aleksa wrote:IRR,nama je falila prva cetvorka,prvi centar,bekap centar i bekap plej...

Jeste, imali smo ogromne izostanke, ali svi nasi izostanci su otprilike u ravni sa izostancima Pekovica i Vucevica, jer se citava igra CG reprezentacije pravi na osnovu njih...

Aleksa wrote:S Markovic nije madjionicar ali je igrac koji moze da promeni ritam igre i igrac koji moze da podigne agresivnost na poziciji 1 a da pri tom ima i neki ucinak u napadu..znaci sa njim ne bi bili u hendikepu koji sa sobom nosi Paun u petorci..

Mislim da nam je vise nedostajala dvojka, nego plej, sta vise Teo je i morao da igra na poziciji 2 zbog izuzetno loseg suta spolja... Neke napade je organizovao Rasic...

Aleksa wrote:jos jednom..nema opravdanja za bruku i sramotu..

Ma apsolutno je nebitno sto smo izgubili, plasiracemo se na EP i sve ce se ovo zaboraviti, nego sta cemo sutra?

Godinama ne mozemo da izbacimo igraca, a ''nosioci'' igre su nam sve slabiji i slabiji (Tepic, Savan, Keselj)...

I dokle bre vise Paunic, jel mi ne mozemo naci bolje parce drveta od njega?

Nisam neki fan Gagija Budale, ali on je za Pauna maestro...

Aleksa wrote:mislim da je ovim igracima definitivno potrebna shok terapija..jer oni su ili gluMpavi ili bezobrazni..a ja sam siguran da je u pitanju ovo drugo..DI na zalost kod njih vise nama autoritet koji je imao onomad kad su bili na periferiji evropske kosarke bez minuta i unosnih ugovora..a kod nekih je u pitanju poremecaj svesti..tj nedostatak samopouzdanja..

Nemamo vise brate nosioce igre u svojim klubovima... Samo su Teo i Macvan prosle sezone imali neku ozbiljniju minutazu u EL od svih koji su igrali veceras...

Ne moze se od peskirdzija ocekivati da budu azdaje...

Peskir je dijagnoza, da su sampionski kov igraca ne bi grejali klupe po Seviljama i Novgorodima...
AirBall

Postby irriducibili » 19 Aug 2012, 00:28

S Markovic nije madjionicar ali je igrac koji moze da promeni ritam igre i igrac koji moze da podigne agresivnost na poziciji 1 a da pri tom ima i neki ucinak u napadu..znaci sa njim ne bi bili u hendikepu koji sa sobom nosi Paun u petorci..
mislim da je ovim igracima definitivno potrebna shok terapija..jer oni su ili gluMpavi ili bezobrazni..a ja sam siguran da je u pitanju ovo drugo..DI na zalost kod njih vise nama autoritet koji je imao onomad kad su bili na periferiji evropske kosarke bez minuta i unosnih ugovora..a kod nekih je u pitanju poremecaj svesti..tj nedostatak samopouzdanja..

Cook je svakako prva i bolja opcija...

Ma znam ja ko je nama falio, ali to sve pada u vodu ako se ima u vidu da su njima falili Pekovic i Vucevic. Sa njima bi nas urnisali ispod kosa. Problem je sto igranje Stefana Markovica ne iskljucuje Paunica. Drvne gradje nikada dosta...

Ne znam, sad sam ja u prilici da uslovno receno branim Dudu. Od govana se pita ne pravi. Stoji da nije reagovao kada smo olako gubili prednost, stoji i da je Bjelica morao da ima vecu minutazu, ali opor utisak ne bi mnogo promenilo ni da smo pobedili. Mnogo smo mi sad daleko od vrha evropske kosarke...
irriducibili

Postby nolinjo » 19 Aug 2012, 00:31

zasto mi uopste razmisljamo o vrhu kosarke ? mi igramo kvalifikacije ,sadasnjost kvalifikacije ,sledeci protivnik sledeca utakmica .

od koga je bolji kuk :D ajde begaj tamo provokatoru najveci na svetu :P
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 19 Aug 2012, 00:32

Pa realno gledano Duda je imao samo dve opcije...

1) je ova, da igra sa cim ima kako zna i ume

2) da uradi jedan kvalitetan blow job Milicicu i ekipi...

Razumem u potpunosti zasto nije uradio ovo drugo, ali sa ovim sto trenutno imamo smo limitirani...

Nije proslo toliko puno vremena kad smo se smejali Stimcu dok je igrao za Zvezdu, a sad nam je on prvi centar...

Raznorazne sujete, los rad, neigranje u svojim klubovima nam je sjebalo basket...

Realno vise ni nema koga da pozove...
AirBall

Postby Bane » 19 Aug 2012, 00:34

irriducibili wrote:

Cook je svakako prva i bolja opcija...

Ma znam ja ko je nama falio, ali to sve pada u vodu ako se ima u vidu da su njima falili Pekovic i Vucevic. Sa njima bi nas urnisali ispod kosa. Problem je sto igranje Stefana Markovica ne iskljucuje Paunica. Drvne gradje nikada dosta...

Ne znam, sad sam ja u prilici da uslovno receno branim Dudu. Od govana se pita ne pravi. Stoji da nije reagovao kada smo olako gubili prednost, stoji i da je Bjelica morao da ima vecu minutazu, ali opor utisak ne bi mnogo promenilo ni da smo pobedili. Mnogo smo mi sad daleko od vrha evropske kosarke...

Kao ljubitelju kosarke zao mi je sto ovo moram da kazem ali sem Rusa, Francuza i Spanaca ostale selekcije su slicna buranija kao i mi. Grci, Litvanci, Slovencii mi smo tu negde.
Bane

Postby irriducibili » 19 Aug 2012, 00:41

nolinjo wrote:od koga je bolji kuk

Od Rochestie-a...

A razmisljamo o vrhu kosarke, jer smo decenijama tamo bili...

Bane wrote:Grci, Litvanci, Slovencii mi smo tu negde.

Nismo cak ni tu, vrlo brzo cemo se i u to uveriti. Mi smo upravo izgubili kod kuce od reprezentacije, koja im nije ni blizu u ovom sastavu, gde su Crnogorci Sehovici i tek punoletni Dukljanin nosioci igre...
irriducibili

Postby nolinjo » 19 Aug 2012, 00:47

verovatno i ivanovic isto tako misli ,rocesti ce biti iznenadjenje i spanske i evrolige ,zapamtite to ...

kaki djavo mi da smo dobri bi makar negde ucestvovali ,jednom nas prokenjalo ko sto nas prokenjalo u rukometu i eto ...

jaci smo od rvata ako nista bar irr moze mirno da spava :P
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Reprezentacije