Aleksa wrote:pa ne mogu imati dva naturalizovana(ili mogu?)..
Ne mogu... Luka je imao priliku da bira izmedju Rochestie-a i Cooka i izabrao je belu jedinicu...
Aleksa wrote:IRR,nama je falila prva cetvorka,prvi centar,bekap centar i bekap plej...
Jeste, imali smo ogromne izostanke, ali svi nasi izostanci su otprilike u ravni sa izostancima Pekovica i Vucevica, jer se citava igra CG reprezentacije pravi na osnovu njih...
Aleksa wrote:S Markovic nije madjionicar ali je igrac koji moze da promeni ritam igre i igrac koji moze da podigne agresivnost na poziciji 1 a da pri tom ima i neki ucinak u napadu..znaci sa njim ne bi bili u hendikepu koji sa sobom nosi Paun u petorci..
Mislim da nam je vise nedostajala dvojka, nego plej, sta vise Teo je i morao da igra na poziciji 2 zbog izuzetno loseg suta spolja... Neke napade je organizovao Rasic...
Aleksa wrote:jos jednom..nema opravdanja za bruku i sramotu..
Ma apsolutno je nebitno sto smo izgubili, plasiracemo se na EP i sve ce se ovo zaboraviti, nego sta cemo sutra?
Godinama ne mozemo da izbacimo igraca, a ''nosioci'' igre su nam sve slabiji i slabiji (Tepic, Savan, Keselj)...
I dokle bre vise Paunic, jel mi ne mozemo naci bolje parce drveta od njega?
Nisam neki fan Gagija Budale, ali on je za Pauna maestro...
Aleksa wrote:mislim da je ovim igracima definitivno potrebna shok terapija..jer oni su ili gluMpavi ili bezobrazni..a ja sam siguran da je u pitanju ovo drugo..DI na zalost kod njih vise nama autoritet koji je imao onomad kad su bili na periferiji evropske kosarke bez minuta i unosnih ugovora..a kod nekih je u pitanju poremecaj svesti..tj nedostatak samopouzdanja..
Nemamo vise brate nosioce igre u svojim klubovima... Samo su Teo i Macvan prosle sezone imali neku ozbiljniju minutazu u EL od svih koji su igrali veceras...
Ne moze se od peskirdzija ocekivati da budu azdaje...
Peskir je dijagnoza, da su sampionski kov igraca ne bi grejali klupe po Seviljama i Novgorodima...