Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Diktator » 15 Aug 2012, 22:15

pa onaj u Nisu je valjda projektovan na 20 000
Image
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby MorningGlory » 15 Aug 2012, 22:27

@Aleksa

18 500 - tako nesto
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby KKP » 15 Aug 2012, 22:32

Ma nema ništa od ovih naših na čelu sa Sinišom, mi nemamo špica i tu prestaje svaka ozbiljna priča o reprezentaciji...
KKP

Postby Steam Roller » 15 Aug 2012, 22:35

Nadam se da će se Lazović vratiti u reprezentaciju, jer je sa ovakvim špicevima i treće mesto u grupi daleko...
Steam Roller

Postby kezman » 15 Aug 2012, 23:03

Nisam gledao utakmicu ali stoka koja je zvidala Stojketu moze da ga poljubi u bulju !
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby MOREIRA » 15 Aug 2012, 23:53

Zbog porodicne tragedije mogli su da ga zaobidju malo , ali jbg takav smo narod.

Sto se utakmice tice ekipa se jos uigrava a Miha tek uvodi svoj sistem igre , i dalje je to dosta sporo i nepovezano , Tadic je dobro odigrao , Bane standard , Tosic nije bio los , ostali prosek.
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Блок_64 » 16 Aug 2012, 00:09

Репрезентација,шта занам чиними се да од одласка анитића играмо све горе и горе.Можда је друго полувреме личило на нешто али и ја сам имао утисак да смо до ујутру играли да гол не би дали.
Last edited by AirBall on 16 Aug 2012, 10:03, edited 1 time in total.
Reason: vredjanje
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby AirBall » 16 Aug 2012, 10:01

Obrisana su licna vredjanja i poruke koje nemaju veze sa temom, verovatno je trebalo obrisati jos nesto...

Ljudi diskutujte o fudbalu, a nemojte vredjati jedni druge...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Moebius » 16 Aug 2012, 11:55

Ma skandalozni smo, nemojmo se zavaravati.

Gledah juče Belgija - Holandija.

Bože, šta će nam uraditi...
Moebius

Postby kecman » 16 Aug 2012, 12:28

Usta se osušila svima koji su juče zviždali prvom golmanu naše reprezentacije :banghead:

Jel reagovao sliniša? Jel rekao reč u zaštitu Stojkovića?

Inače, presmešni smo, posprdaće se sa nama ne samo Belgijanci i kroosani, nego i Škoti u prvom kolu najstrašnije..
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby kanidja » 16 Aug 2012, 12:33

zalosno je na sta smo mi spali, a sve je kriv onaj glavonja iz loze. a kad se samo setim da smo pre dve godine igrali nereseno sa nemcima na svetskom...e tole vole
kanidja

Postby Неша » 16 Aug 2012, 12:35

kanidja wrote:zalosno je na sta smo mi spali, a sve je kriv onaj glavonja iz loze. a kad se samo setim da smo pre dve godine igrali nereseno sa nemcima na svetskom...e tole vole

Dobili smo Nemce :)
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby kanidja » 16 Aug 2012, 12:38

Nesha wrote:
kanidja wrote:zalosno je na sta smo mi spali, a sve je kriv onaj glavonja iz loze. a kad se samo setim da smo pre dve godine igrali nereseno sa nemcima na svetskom...e tole vole

Dobili smo Nemce :)

:tap: za mene, znaci jos gore :laugh:
kanidja

Postby harper lee » 16 Aug 2012, 12:55

Nismo igrali nereseno, pobedili smo ih.

Sa nasom reprezentacijom je uvek isti problem - manjak sistematskog fudbalskog razmisljanja i pilicarenje umesto toga. Mi smo izasli sa timom koji je za ozbiljan fudbal previse mlad na vecini kljucnih pozicija, a od mladih igraca koji tek upisuju prve nastupe za reprezentaciju se ne moze ocekivati da igraju rizicno, da donose prave odluke i da ne znam sta izmisle na terenu. I to bi sve bilo u redu kad bi neko izasao i rekao - ljudi, mi trenutno nemamo tim, ova medjugeneracija se ispostavila nedovoljno dobrom, sada dovodimo selektora na duze staze i od igraca izmedju 19-23 godine pravimo i uigravamo reprezentaciju koja moze da igra vrhunski fudbal u sledecih 7-8 godina. Onda se lepo tim igracima koji su u konkurenciji za A tim otvori portfolio, prati se njihova karijera pojedinacno do najsitnijih detalja, ukljucujuci i to u koje klubove prelaze, kako rade na pripremama, kako se spremaju u vreme praznog hoda, koliku minutazu imaju u klubovima u kojima igraju i tako dalje, i tome slicno. Ostavi se u timu par starijih igraca koji imaju sportski i pobednicki karakter (Ivanovic, Kolarov) koji bi drzali ekipu kad zagusti i to je to. Nesto slicno onome sto su uradili Nemci sa ovom generacijom koja im sada igra.

Ali, od toga naravno nece biti nista jer mi nemamo FSS koji je u stanju da se studiozno posveti reprezentaciji, niti ih tako nesto zanima. Zato ce i ovaj Mihajlovicev projekat podmladjivanja propasti, a igraci koje isprobava ce biti prepusteni sami sebi i svojim karijerama. A nije da nemamo materijala da uspesno podmladimo reprezentaciju. Imamo Ivanovica i Kolarova od starijih, imamo u medjugeneraciji par igraca (Subotic, Basta, Z. Tosic, Kuzmanovic) koji su solidni i imamo veliki broj mladih igraca koji za sada nemaju nista vise od talenta ali talenat ocigledno imaju (Maksimovic, Nastasic, Ignjoski, Mijailovic, Djuricic, Ljajic, Lazovic, Ninkovic, Lazar Markovic, Mitrovic, Ozegovic, Mudrinski, Kapetanovic, Medojevic, Milunovic,...). To su sve deca izmedju 18 i 21 godine kojima se FSS mora maksimalno posvetiti tako sto ce napraviti program njihovog sistematskog igrackog napretka kako ne bi nestali u prelazu izmedju juniorskog i seniorskog fudbala.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby nolinjo » 16 Aug 2012, 14:11

nie tole kriv sto je antara smrad :thumbup:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja