AirBall wrote:A Divca cu prvog da napadam... Isao je u Australiju sa zenom da gleda Djokovica, vidim kako ga je motivisao...
Air, po jubilarni stoti i poslednji put. Novaku niko nije potreban da ga motivise za osvajanje zlatne medalje na olimpijskom turniru, zeleo je tu medalju vise od bilo cega ove godine, a mozda i u karijeri. Jedan od krupnijih razloga zasto je Novak izgubio u polufinalu je upravo to sto nije bio u stanju da zaboravi na tu zelju kad mu je bilo najbitnije da je gurne u drugi plan i ne misli o njoj. Jednostavno - prestani da seres o stvarima i ljudima o kojima ne znas nista, jer ovo sto radis od Novakovog poraza protiv Marija se polako pretvara u cistu histeriju. Tvoje razocarenje u nase sportiste je na ovom forumu prevazislo razmere pracenja svakog jebenog sporta na svakom jebenom topiku i postalo glavna olimpijska disciplina. Shvatam da imas pravo na svoje misljenje ali si nas sve ubajatio kao 'lebac od nedelju dana. Uhvatio sam samog sebe kako me je strah da otvorim olimpijski topik na kojem je tvoj post poslednji, samo da se ne bih nervirao zbog tvog konstantnog kukanja i pljuvacine. Ti, kako si pratio ovu Olimpijadu, ako je prezivis zdrav i normalan mozes da racunas da si uspeo u zivotu.
Takodje, uopste ne vidim nijedan jedini razlog zasto Divac ne bi isao u Australiju da gleda Novaka, pod pretpostavkom da je to uradio iz sopstvenog dzepa. Isao bih i ja da imam para kao Divac. Australijan Open se igrao pre sedam meseci, jebo te.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.