Board index Olimpijske Igre London 2012

Vaterpolo - Olimpijski turnir London 2012

Re: Vaterpolo - Olimpijski turnir London 2012

Postby Tegi » 10 Aug 2012, 21:52

DON VUČKO wrote:
totalno ste promasili sustinu OI.

Apsolutno. Gledam sve sportove, uzivam, bodrim nase, radujem se lepim rezultatima..... sad treba da se nerviram i da svaki dan gledam listu medalja i poredim se sa Slovenijom i S. Korejom. Kakvo brukanje zemlje, kakvi bakraci!
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 21:53

Tegi wrote:radujem se lepim rezultatima.....

Ti nas zajebavas... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tegi » 10 Aug 2012, 21:55

AirBall wrote:
Tegi wrote:radujem se lepim rezultatima.....

Ti nas zajebavas... :D

Znao sam da ce neko ovo da kvotuje. Maksimoviceva, Zlatic, Kolasinac, Velja, Bekric, vaterpolisti, Novakovic, sestre Moldovan, Fejzic. Malo drustvo, ali odabrano..... :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby harper lee » 10 Aug 2012, 22:01

AirBall wrote:A Divca cu prvog da napadam... Isao je u Australiju sa zenom da gleda Djokovica, vidim kako ga je motivisao...

Air, po jubilarni stoti i poslednji put. Novaku niko nije potreban da ga motivise za osvajanje zlatne medalje na olimpijskom turniru, zeleo je tu medalju vise od bilo cega ove godine, a mozda i u karijeri. Jedan od krupnijih razloga zasto je Novak izgubio u polufinalu je upravo to sto nije bio u stanju da zaboravi na tu zelju kad mu je bilo najbitnije da je gurne u drugi plan i ne misli o njoj. Jednostavno - prestani da seres o stvarima i ljudima o kojima ne znas nista, jer ovo sto radis od Novakovog poraza protiv Marija se polako pretvara u cistu histeriju. Tvoje razocarenje u nase sportiste je na ovom forumu prevazislo razmere pracenja svakog jebenog sporta na svakom jebenom topiku i postalo glavna olimpijska disciplina. Shvatam da imas pravo na svoje misljenje ali si nas sve ubajatio kao 'lebac od nedelju dana. Uhvatio sam samog sebe kako me je strah da otvorim olimpijski topik na kojem je tvoj post poslednji, samo da se ne bih nervirao zbog tvog konstantnog kukanja i pljuvacine. Ti, kako si pratio ovu Olimpijadu, ako je prezivis zdrav i normalan mozes da racunas da si uspeo u zivotu.

Takodje, uopste ne vidim nijedan jedini razlog zasto Divac ne bi isao u Australiju da gleda Novaka, pod pretpostavkom da je to uradio iz sopstvenog dzepa. Isao bih i ja da imam para kao Divac. Australijan Open se igrao pre sedam meseci, jebo te.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Withnail » 10 Aug 2012, 22:03

Veljos ladno bez blama proziva Mitrovica?
Air koliko kosta da se otkupi forum, da dam jedan ban...mada se ni ti ne bi lepo proveo :laugh: a i mnogi drugi (van ovih tema) :biggrin:

Totalno nejasno nepozivanje Cuka.
Udovicic slab trener.
Centri van forme.
Soro van forme.

Al opet, nasim vaterpolistima samo :blue:
Withnail

Postby KKP » 10 Aug 2012, 22:06

Zasluženo smo izgubili, nismo u dobroj formi, olako primamo golove, nešto škripi, jbg, nadao sam se zlatu, ali vaterpolistima se može oprostiti, idemo bar na tu bronzu!
KKP

Postby veljos » 10 Aug 2012, 22:07

Withnail wrote:Veljos ladno bez blama proziva Mitrovica?
Air koliko kosta da se otkupi forum, da dam jedan ban...mada se ni ti ne bi lepo proveo :laugh: a i mnogi drugi (van ovih tema) :biggrin:

Totalno nejasno nepozivanje Cuka.
Udovicic slab trener.
Centri van forme.
Soro van forme.

Al opet, nasim vaterpolistima samo :blue:
cuk nije igrao jer je morao i mladji saponjic da prikaci medalju a ja i dalje mislim da je mitrovic prevara od igraca
veljos

Postby Hamilkar » 10 Aug 2012, 22:18

Vaterpolisti su razocarali jer su svi ocekivali zlato. Ali kakav tretman imaju i ovo je previse za stoku kao sto smo mi. U ovoj zemlji mogucnost da se bavi vaterpolom ima manje od trecine nacije jer nemamo bazene. Onde gde ih ima, uglavnom nema tople vode. Godinama imamo samo jedan klub. Jedini klupski sport u kome je neki nas klub osvojio LS je vaterpolo. Jedino smo u ovom sportu kao Srbija postali prvaci sveta. Kad je Partizan igrao na fajnal foru nismo imali gde da gledamo utakmicu jer smo morali da trpimo da na javnom servisu gledamo pojedince koji se bore samo za sebe, njihovog tatu i slicne...
Zar su ovi momci zasluzili takav odnos?
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby Niksicanin » 10 Aug 2012, 22:20

Nisam citao prethodne stranice, a i nebitno. Filipovic veceras pokazao svu svoju bEdu, Kad smo bili u Napulju prije par godina na f4, ta je ljiga pokazao svoju ljigavu stranu licnosti. Mozda je i on janus, ne znam i ne zanima me. Samo me zanima kako moze neko veceras ovako da odigra. Da das gol, moras i da sutiras, ali ne mozes dati ako ne sutiras. Taj samo dan u Napulju stajao odmah do njega, i koristeci sve prednosti u psovkama bogatog srpskog jezika. Ta se ljiga taj dan motivisao tako sto je nas provocirao, svi ostali su bili i ostali dostojanstveni. Ljiga bi zbog svog talenta otisao u Reko iz Cattara, ali ipak je otisao iz Partizana. I bas on da se ponasa dzukacki. Ne znam, neka me optuze za paranoju, ja mislim da je ljiga prodao utakmicu.
Jeste nepovezano. Sta da radim, takav sam trenutno.
Niksicanin

Postby mortician » 10 Aug 2012, 22:30

Hamilkar wrote:Vaterpolisti su razocarali jer su svi ocekivali zlato. Ali kakav tretman imaju i ovo je previse za stoku kao sto smo mi. U ovoj zemlji mogucnost da se bavi vaterpolom ima manje od trecine nacije jer nemamo bazene. Onde gde ih ima, uglavnom nema tople vode. Godinama imamo samo jedan klub. Jedini klupski sport u kome je neki nas klub osvojio LS je vaterpolo. Jedino smo u ovom sportu kao Srbija postali prvaci sveta. Kad je Partizan igrao na fajnal foru nismo imali gde da gledamo utakmicu jer smo morali da trpimo da na javnom servisu gledamo pojedince koji se bore samo za sebe, njihovog tatu i slicne...
Zar su ovi momci zasluzili takav odnos?

:+1:

Još bih dodao svoje iskustvo, kad pratim f4 na jebenom lajv-skoru, skačem kod naših golova, a žena me gleda sa zebnjom u očima, misleći da sam lud.

Svaka čast momcima, pa makar i ne uzeli medalju, kakav tretman imaju odlični su.
mortician

Postby irriducibili » 11 Aug 2012, 02:05

Koliko god da sam razocaran, ja te momke ne mogu da opljunem. Nisu izdrzali, znam da im je teze nego nama. Doneli su nam i donece puno radosti, sta da se radi, idemo dalje...
irriducibili

Postby StefNS » 11 Aug 2012, 02:50

veljos wrote:
prijtelju javna tajna je da u repki ne stima sve kako treba ,neki igraci su izostavljeni na neciju preporuku luka saponjic je isao jer mu je otac jako uticajan covek ,po meni nije bilo mesta za ni za mitrovica ,mali mandic je mlad ,ja nikoga ne pljujem samo kazem ako je djokovic podbacio onda su vatrepolisti duplo podbacili ,

Stefan Mitrović je bio jedan od naših najboljih/najspremnijih igrača na EP, i dao jako bitne golove u mečevima za medalje, tako da kritika prema njenu ne ide. Mandić i Šaponjić su budućnost našeg vaterpola. Vrati se malo u prošlost i seti se kako je Filipović od svoje 15. bio prvom timu, još od Kranja 2003., Prlainović se priključio sa 17, i tako dalje. A u tim trenutcima je bilo vaterpolista koji su mogli pružiti više, a ipak su izabrani oni koji će biti zalog za budućnost. Recimo Jugosav Vasović i Veljko Uskoković su itekako mogli igrati tada. Koji su tada bili daleko bolji igrači nego što je Avramović sada, koji je uostalom bio i višak u Partizanu. Vaspenski nije klasa za reprezentaciju. Jedino se može raspravljati oko Ćuka.

A i 11. i 12. igrač sigurno nisu razlog dobrog ili lošeg rezultata.
StefNS

Postby nolinjo » 11 Aug 2012, 11:09

Олимпијски тим Србије
КОЈА СРАМОТА ДЕБИЛНИХ ОРГАНИЗАТОРА И БРИТАНАЦА !!

ОВО САМО ЛУДАКУ МОЖЕ ДА БУДЕ ЧИСТО,ЈОШ ЈЕДАН ДОКАЗ ДА СЕ НЕ МОЖЕ ПРОТИВ СУДИЈА !!

jes da nie oficijalna strana ,al o cemu ovi ???
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby harper lee » 11 Aug 2012, 13:56

nolinjo wrote:Олимпијски тим Србије
КОЈА СРАМОТА ДЕБИЛНИХ ОРГАНИЗАТОРА И БРИТАНАЦА !!

ОВО САМО ЛУДАКУ МОЖЕ ДА БУДЕ ЧИСТО,ЈОШ ЈЕДАН ДОКАЗ ДА СЕ НЕ МОЖЕ ПРОТИВ СУДИЈА !!

jes da nie oficijalna strana ,al o cemu ovi ???

What? Moze neko blize objasnjenje za nas sa jeftinim ulaznicama?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby DON » 11 Aug 2012, 14:04

2 Stoxan i Milutinov Tata

Mozete li da malo izanalizirate mec za bronzu? Ko je favorit, gde smo mi u prednosti, gde je Crna Gora, koga treba da se cuvamo najvise, ko moze da iznenadi itd?
DON

PreviousNext

Return to London 2012