Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby Sasa_Beli » 05 Aug 2012, 19:30

PLAČ BEBE I RODŽEROV FAN
KMEČANJE bebe prolamalo se vimbldonskim terenom broj jedan punih pet minuta. Na 4:5 u prvom setu plač je postajao sve jači, ali oba tenisera nisu želela ništa da kažu i pokušavali su da budu koncentrisani. Prvi je, ipak, popustio Novak i to posle jednog loše odigranog poena. Pogledao je ka sudiji, a otac nemirnog deteta ustao je sa stolice i krenuo ka izlazom. Za ovaj gest dobio je ogroman aplauz celog stadiona, ali i Đokovića, koji je u šali ponudio da uzme bebu u naručje dok je na terenu i uspava je, što je nasmejalo publiku.
Slučajnost ili ne, ali otac deteta nosio je crveni kačket sa logom Rodžera Federera.
I posle se plač bebe širio tribinama. Bio je to, očigledno, neki drugi mališan, ali ovog niko nije izveo napolje. To je izvodilo iz takta igrače na terenu...

:ajdejebote:
Sasa_Beli

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 19:35

Kaže keva, pa šta ako je izgubio ne može ni on uvek da bude prvi, ćaletu nije dobro, kaže mnogo s...o Delpa, i tako...
The End.
Unexpected

Postby Delester » 05 Aug 2012, 19:46

procitala sam
ne znam sta da kazem stvarno, jasno je svima da sportski forum nije citalacki klub, ali nije brate ni svinjski brlog da se valjamo I gadjamo govnima
ovde su pojedinci imali sizofrene ispade
..........
sad su meni jasni silni krfovi...
jos sam saznala da mu je matori I chetojevica oterao
neko odlicno rekao, novak mora da resi taj problem, ima I uticaj, I novac I starost da sasece boga oca, pa moze I samo oca
Last edited by Delester on 05 Aug 2012, 19:48, edited 1 time in total.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Delester » 05 Aug 2012, 19:47

rukometasi protiv madjara, mislim da je slaba vajda, mnogo se dobro znaju
.......................................................................................
Delester

Postby irriducibili » 05 Aug 2012, 19:50

ivana23 wrote:Vecina toga sto je napisano o porodici je - rekla kazala i radio mileva.

Bojim se da cu te razocarati, sve sto je napisano o porodici nije rekla kazala i radio mileva, a napisano je samo malo. Suvise sam ja ozbiljan covek, a da bih o tome pisao tek tako, tj da nemam izvor iz prve ruke. A ne bih to ni pisao, da nisu Novaka poceli da razapinju, zato sto je Boze moj izgubio od dva igraca koji slucajno spadaju u sam svetski vrh. Morao sam stati u zastitu tog cestitog momka, kome je zapalo da bude rastrzan izmedju pomahnitalog oca, bez koga realno ne bi uspeo, ostatka porodice koja ispasta zbog toga, svoje devojke koja je neduzna zrtva, te sebe i svoje karijere, koja neminovno mora da ispasta zbog svega sto se desava. Pregurace Novak i to, jak je on momak. Samo mu je potrebno vreme. I podrska...

@ Harper

Ne, tu budalu niko ne moze ignorisati, isuvise je postao bogat i uticajan, a to je u Srbiji dovoljno da ti svi titraju. Pa zar njegova bliskost sa Tadicem ne govori o odsustvu svih kriterijuma kod nasih vlastodrzaca. Zato je Boris valjda tako i prosao, ko takve baksuze drzi kraj sebe, sta drugo moze i da ocekuje?

P.S. Cinjenica je da bi Novak to teoretski najbolje resio, kada bi Srdjana eliminisao iz svog zivota. Ali to je samo teorija. U pitanju je njegov otac, za koga je pritom i izuzetno vezan, ne moze on to tek tako da presece...
irriducibili

Postby Liv » 05 Aug 2012, 19:51

Delester wrote:neko odlicno rekao, novak mora da resi taj problem, ima I uticaj, I novac I starost da sasece boga oca, pa moze I samo oca

Kako? Kad mu je zahvalan za sve sto je za njega zrtvovao, pritom mu ovaj sam to godinama (jos dok je bio klinac) nabija na nos. Tu jedino keva mozda moze da pomogne ako je pametna, narocito ako se razvode.
Liv

Postby Delester » 05 Aug 2012, 19:56

neka stavi na tas caletov doprinos, neka sasece kretena, ko bre moze takvog da ga voli, unistava zivote I ostalih sinova, razara porodicu
sta je naspram toga njegovo hodocasce zelenashima zarad novakovog uspeha, ta kartica je u debelom minusu hebo mu pas mater
Delester

Postby Sasa_Beli » 05 Aug 2012, 20:01

Lako je pricati ovako sa daljine ... To je otac , on ga je stvorio ... Ulozio novac , isao kod zelenasa glavu da izgubi ... Nije to lako nimalo.
Sasa_Beli

Postby Liv » 05 Aug 2012, 20:02

^^ Stoji sve to kad gledas sastrane. Mnogo je tesko kad si u sred. Ne znam, nisam sigurna da je Novak josh uvek na toj tacki gde moze tako da rezonuje. Zamisli covece, delis pare i prakticno finansiras njegove afere. Uzas. Zato kazem da jedino keva tu moze nesto, mora da se umesa.
Liv

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 20:04

Retko kad se deca mesaju u odnose izmedju roditelja, a i ukoliko se umesaju po pravilu izvuku najdeblji kraj...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sasa_Beli » 05 Aug 2012, 20:06

Slican problem je imao Nadal , Fedovi roditelji su isto razvedeni, Marej isto ...

Ocigledno tu proradi nesto "seljacko" da se "nadoknadi" vreme iz mladosti ... Ne znam , ali da je gadno jeste.
Sasa_Beli

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 20:13

Ma to je klasican palanacki mentalitet... Zbog tebe sam gladovao, drzao glavu na panju, e sad cu svima da jebem mater... Oni zive u zgradi pored moje i cesto vidjam Srdjana... Oblaci se kao klinac, fura neke IN frizure, vidi se da dozivljava drugu mladost...

A majku kad mu sretnem da seta psa, izgleda izgubljeno, kao da ne zna gde je... I slepcu je jasno da nesto nije OK...

Otvorili su kafic Novak u drugoj zgradi od mene i stavili bronzanu Noletovu bistu, ko to normalan za dete od 25 godina moze da uradi...

Slicne probleme je Damir pravio Jeleni...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sasa_Beli » 05 Aug 2012, 20:14

Majka mu je izuzetna osoba , kao i stric. To sam cuo od vise ljudi vrlo dobro upucenih u desavanja.
Sasa_Beli

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 20:15

Sasa_Beli wrote:Majka mu je izuzetna osoba , kao i stric. To sam cuo od vise ljudi vrlo dobro upucenih u desavanja.

Pa, ako je tako eto otvorenih vrata za Novaka. To znaci da se uopste ne radi o takvoj porodici vec o jednom takvom clanu porodice. Oterati govno i gotova stvar.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby delgado » 05 Aug 2012, 20:16

Danas nisam izdrzao. Lik sto naplacuje igranje poceo da mi kenja "Onaj mali seronja nesposoban , nije ni za kurac , treba da se ubije..." ja mu samo kazem u stilu Ne lupetaj gluposti majke ti, on je postigao u svom zivotu vise nego pola Srba zajedno , i sve ste je postigao postigao je za SEBE, SVOJU PORODICU i prvenstveno za SEBE, a ne za ovaj govnavi narod koji nije zasluzio ni da navija za njega kad ga izjednacuje sa Bogom posle velikih pobeda i pljuje kao govno posle svakog poraza. Ucuta se covek ko zaliven, posle je jos jedan poceo da tupi da Novak treba da predje na sah i domine, al tu vec nisam mogao da se raspravljam, koncentrisao sam se na servis :biggrin:

Razumem Airov bes , imamo toliko dobrih tenisera a nijedna medalja. Ali, fora je u tome, da je Federer, najbolji svih vremena tek sad uzeo prvu medalju u Singlu. Nisu OI do proslih u tenisu bile nesto popularne, treba puno da se poklopi - i forma i zdravlje, i mnogo kola da se prodje, a i tenis je takav sport da su iznenadjenja vrlo moguca... Uzeli bismo medalju u dublu da su igrali TIpsarevic i Troicki , Zimonjic je za penziju i upropastio je mnogo toga. Tipsarevic takodje da je dobio nesto bolji zreb isao bi do same zavrsnice. Ana i Jelena su na prosloj Olimpijadi mogle mnogo, JJ je odigrala dobro, Safina je tada bila prejaka , Ana nije igrala zbog povrede. Upravo je to fora.
Teske price iz hooda!
delgado

PreviousNext

Return to London 2012