ivana23 wrote:Vecina toga sto je napisano o porodici je - rekla kazala i radio mileva.
Bojim se da cu te razocarati, sve sto je napisano o porodici nije
rekla kazala i radio mileva, a napisano je samo malo. Suvise sam ja ozbiljan covek, a da bih o tome pisao tek tako, tj da nemam izvor iz prve ruke. A ne bih to ni pisao, da nisu Novaka poceli da razapinju, zato sto je Boze moj izgubio od dva igraca koji slucajno spadaju u sam svetski vrh. Morao sam stati u zastitu tog cestitog momka, kome je zapalo da bude rastrzan izmedju pomahnitalog oca, bez koga realno ne bi uspeo, ostatka porodice koja ispasta zbog toga, svoje devojke koja je neduzna zrtva, te sebe i svoje karijere, koja neminovno mora da ispasta zbog svega sto se desava. Pregurace Novak i to, jak je on momak. Samo mu je potrebno vreme. I podrska...
@ Harper
Ne, tu budalu niko ne moze ignorisati, isuvise je postao bogat i uticajan, a to je u Srbiji dovoljno da ti svi titraju. Pa zar njegova bliskost sa Tadicem ne govori o odsustvu svih kriterijuma kod nasih vlastodrzaca. Zato je Boris valjda tako i prosao, ko takve baksuze drzi kraj sebe, sta drugo moze i da ocekuje?
P.S. Cinjenica je da bi Novak to teoretski najbolje resio, kada bi Srdjana eliminisao iz svog zivota. Ali to je samo teorija. U pitanju je njegov otac, za koga je pritom i izuzetno vezan, ne moze on to tek tako da presece...