Od finala OI konačno da smo odigrali jedan dominantan mec i da smo ubedljivo pobedili dobru selekciju poput Crne Gore

.
Već sam rekao da mislim da smo u ovoj grupi najbolji i da očekujem da budemo prvi i da konačno vidim napredak i stabilnost u igri pod novim selektorom.To se i desilo
Neko malo opravdanje za lošu partiju Crnogoraca može biti da su se oni možda emotivno ispraznili u meču sa Amerikom ,dok smo mi ipak imali lakši trening protiv Japanaca.
Mada i na proslom SP i na EP bio je vidljiv napredak ,međutim danas od starta do kraja smo odigrali sjajno u odbrani,koncentrisano u napadu,jednom recju perfektno

.Ako budemo išli na Hrvate optimista sam jer mislim da smo mi bolji od njih .Mislim da je vreme da se konačno napadne medalja i osvoji.
Ne bih ja bas rekao da su Španci izrazito dominantni u svetskom vaterpolu.Moje mišljenje da su oni,Madjari,Grci i Italijani za pola koplja iznad Srbije,Hrvatske i ostalih.
Ovaj tim na jedan mec može da pobedi svakoga na OI ,tako da verujem da ćemo biti u borbi za medalju i u Parizu.Steta što makar jedan rutiner poput Fice ili Prlainovica ne igra više za reprezentaciju ,bio bih optimista veliki što se tiče borbe za medalje.
Mada i ovako imamo 2 igrača u timu koji su sigurno u top 10 igrača na svetu,a ostali ako uspeju da nađu svoju ulogu,ako postignemo stabilnost igre i sigurnost na golu kao danas bićemo bas zajebani u Parizu.