Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Dr. Thomas » 13 Jan 2024, 10:14

Вечерас се уздам искључиво у одбрамбену линију Браунса. Мислим да до победе можемо само на мали број поена. Флако ако погоди коју бомбу ми смо на коњу.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Nikola » 13 Jan 2024, 11:32

Malkovic wrote:Очекује се снег у Бафалу у току ноћи суботе на недељу и недељу преподне.

To je pravi playoff :okk:
Nedostaju "Tundra" i GIlette, ali dobro...
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Felipao » 13 Jan 2024, 14:05

Eagles at Bucs
Tampa je najlaksi domacin u plejofu, gledajuci obe konferencije. Ipak, mislim da ni to nece biti dovoljno Filadelfiji koja je pukla po svim savovima. Trener je izgubio svlacionicu i to je kraj File a verovatno i njega na mestu HC.

Packers at Cowboys
Dao bih prednost prvoj ekipi koja postigne TD. Ako Cowboysi krenu dobro, moze ovo glat da ode u njihovom pravcu. Ali ako povede GB sa npr 10:0, moze svasta da se iskomplikuje.

Rams at Lions
Navijacki Ramsi, nema sta. Ipak, 2 slicne ekipe sa jakim napadom a losim sekonderijem. Mekvej dobro poznaje Gofa i njegove mane. Gof je bacac ritma i ako ga izbacimo iz lagodne pozicije u dzepu imace problema. A mislim da to mozemo da uradimo kvalitetnim interior rushom sa Aron Donaldom i rukijem Kobi Turnerom. Njih dvojica su skupila 17 sekova ove godine i sigurno ce biti bitan faktor. Drugan bitan aspekt napada Detroita je odlicno trcanje. S obzirom da odlicno branimo trcanje, mislim da to mozemo da iskontrolisemo kad je u pitanju Montgomeri, ali plasi me Gibs koji je bas eksplozivan, dovoljan je jedan omasen tekl i to je big play. Sa druge strane nas napad zavisi od dobrog trcanja koji treba da setapuje kvalitetne pozicije na drugom i trecem daunu i ako Vilijams uspe da istrci za 80+ jardi, sanse za nasu pobedu (i nekih 25+ poena) rastu. Staford igra dobro, inace je prvi QB nakon tipa 50 godina koji nema izgubljen fambl u celoj sezoni, ima fin TD/INT ratio, baca visok broj jardi po utakmici i mislim da protiv ranjivog sekonderija Detroita moze da dodje do dobrih brojki. Samo je bitno da nastavi da cuva loptu u nasem posedu,jer bi neka 2+ turnovera verovatno bacila ovu utakmicu van naseg dometa.

Dolphins at Chiefs
Mislim da ce Majami lose proci u KC, iako ni KC ne briljira. Ipak u sezoni su dokazali da imaju problem kad naidju na tvrde odbrane i kvalitetnije ekipe plus dolaze u hladan Kanzas kao jedan leprsav napad sa Floride, ovo mi je bas sigurica za KC.

Steelers at BIlls
Najavljuju metar snega, jak vetar tako da to sigurno vise pogoduje underdogu. Ovo ce biti duel trcanja i odbrana. Sa jedne strane Bilsi imaju dual threat jer mogu trcati i sa Alenom i sa trkacem ali Pitsburg je u zadnjih par utakmica uspostavio bas dobro trcanje sa tandemom Voren-Nadzi. Kad su odbrane u pitanju, dao bih prednost Stilersima. Utakmica na mali broj poena, mislim da ce biti neizvesno do samog kraja.

Browns at Texans
Texansi su jaka domacica, dobri i u napadu i u odbrani. Klivilend bas pogodio sa Flakom, jaka odbrana, vraca se vrlo bitan igrac za njih, kiker Hopkins. A pouzdan kiker u plejofu je mnogo bitan, da ne kazem maltene ko QB. On moze napraviti razliku u ovom duelu jer je lagan i sa 50+ jardi. Dacu prednost Klivilendu, a ocekujem bas zanimljiv i kvalitetan duel.
Felipao

Postby Steamroller91 » 13 Jan 2024, 15:30

Malkovic wrote:Очекује се снег у Бафалу у току ноћи суботе на недељу и недељу преподне.

U Kanzasu ispod -20 na dan utakmice...
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Zlaja » 13 Jan 2024, 15:40

Najbitnije je da ne dođe do odlaganja zbog aerodroma.

A nemam ništa protiv da uslovi favorizuju igru trčanjem i kvalitetnije DL i OL.

Generalno što se tiče ovogodišnjeg plejofa jedino mi je krivo zbog povreda Dela iz Hjustona, Vata iz Stilersa i u odbrani Dolfinsa, ostalo je sve postavljeno kako treba, pa čak i Braunsi su pronašli svoj identitet bez Votsona i Čaba.
Zlaja

Postby Pit Bull » 13 Jan 2024, 19:23

Sto vise mislim o mecu Kanzas-Majami, to me nekako vise vuce da bi Majami mogao dobiti.

Svi koji predvidjaju pobjedu Cifsa se uzdaju u Mahoms + Kelsi + odbrana, a cijelu sezonu Cifsi ne igraju nista.

Majami je tri mjeseca bio najbolji AFC tim i sad odjednom nemaju pojma. Hil i Vodl igraju, RB-ovi igraju...

Nisam najsigurniji da ce napad Cifsa bas proraditi na ovom mecu.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby belpH #77 » 13 Jan 2024, 19:51

odlozeno Stilersi i Bilsi do ponedeljka....sneg...

https://www.nfl.com/news/steelers-bills ... yed-monday
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Zlaja » 13 Jan 2024, 20:52

Jebote, kakav termin, ponedeljak pola 5.

Pa poludeo bih da živim u Bafalu.
Zlaja

Postby Malkovic » 13 Jan 2024, 23:20

Мекушци из Бафала.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Zlaja » 13 Jan 2024, 23:26

Au, kakva utakmica
Zlaja

Postby Noodles » 13 Jan 2024, 23:31

Jel skremblovana nekom arena na supernovoj? Zadnjih par dana, nijedan mec ne moze da se pogleda na dvojci
TRI POENA, TRI POENA... NEMOJTE SE LJUTITI ŠTO SAM ZAĆUTAO ZA TRENUTAK...
Noodles

Postby Pit Bull » 13 Jan 2024, 23:52

Ocekivan razvoj dogadjaja za sada.

Straud reseta secondary Braunsa, a Braunsi metodicno prave progres u napadu.

Ovdje sve upucuje da ce zadnji drive odlucivati pobjednika.
Pit Bull

Postby Felipao » 13 Jan 2024, 23:58

Ne mogu da verujem da odbrana Klivilenda ovako deluje ... Uzasni su, imaju srece sto je Stroud omasio Kolinsa za cist TD, pa su posle pantovali, inace bi ovo vec bilo gotovo ...
Felipao

Postby Pit Bull » 14 Jan 2024, 00:02

Secondary Braunsa je jako los ove sezone.

Skoro da nije bilo utakmice da nisu pustili 1-2 big playa. Run ne pustaju ni milimetar, ali kad pukne bomba niz teren, opali zestoko. I svaki mec im je takav.

A Straud po meni najbolje baca niz teren u NFL-u ove sezone. Prvo je sa Delom pravio cuda, sa Kolinsom. Mene je jedino plasilo u pogledu Hjustona da bi mogao praviti INT-ove jer Braunsi mogu da ih hvataju tu, ali za sada perfektan Straud.

Mada i dalje mislim da ce ovo na kraju otici na zadnji drive. Hjuston je pokazao ove sezone da od gotovog zna "umalo da napravi veresiju".

Smrdi mi da ce imati tipa +13 na 10 minuta do kraja, onda ce Braunsi TD smanjiti na 6 i na kraju ce im Hjuston ostaviti dovoljno vremena za pobjednicki drive koji ovi nece iskoristiti. :D
Pit Bull

Postby Zlaja » 14 Jan 2024, 00:31

Flako kao ruki, balonče pod kontaktom i pik 6.
Zlaja

PreviousNext

Return to Američki fudbal