Au ljudi kakvu sam filmcinu poceo da gledam prosle godine, a zavrsio evo ove(pun intended)

The Man from Earth
https://www.imdb.com/title/tt0756683Necu mnogo da laprdam, posto danas svako ko ima pentium cetvorku i pristup internetu moze da smatra na svaku temu, pa je tako doslo i do poplave filmskih strucnjaka
Ne znam kako mi je ovaj film promakao, posto sam stvarno pogledao gomilu filmova, od "poznatih" nisam samo neke koje sam namerno ostavio za kasnije kako ne bih spucao sve u prvim godinama, i to se tako vuce vec godinama ali ovaj film mi nije bio ni na listi, slucajno sam naleteo na njega trazeci nesto potupno nevezano za filmove
Elem, ovo je FILMCINA, a ne film, i treba svako da ga pogleda cisto radi sebe i nekih svojih stavova, ako nista drugo
Mozda sam malo pod utiskom jer sam citao recenzije gledalaca ali meni je ovo vrhunski film. Cinjenica da je snimljen sa 200 soma dolara i 2 kamere i da je reziser isao kao budala godinama ne uspevajuci da nadje finansijera i na kraju od svojih para resio da snimi film, samo pojacava utisak. U kategoriji vrh filmova snimljenih sa malo love je verovatno i pobednik. Mnogi kazu da je gluma slabija, prevashodno misleci na glavnog glumca, posto je ostatak ekipe solidno jaka glumacka ekipa, ali meni je jos bolje sto je ovaj "levi lik" ispricao ovo, da je neki poznatiji glumac ne bi to leglo kako treba, tipa da Bred Pit ili Dzon Kjuzak prica ovu pricu itd
Mislim, film je poznat, verovatno je vecina vas isti i pogledala ali ipak necu nista da pricam da ne bih spojlovao. Dobro, mozda mozemo da prodiskutujemo malo kroz spojlere, ako ima interesenata
Jako je i to sto film potpada pod zanr fantastike, a nema jednog jedinog specijalnog efekta
Elem, za one koji su gledali
Sta mislite, je l moguca prica koja je ispricana ili nije?