Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

SP 2023. u kosarci Filipini, Japan i Indonezija

Re: SP 2023. u kosarci Filipini, Japan i Indonezija

Postby СрбинПодгорица » 29 Aug 2023, 16:59

Србија и Грчка једини занимљиви мечеви
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Dexi » 29 Aug 2023, 17:42

Mozda i najdosadniji dan na prvenstvu sutra :biggrin: .

Pravo cudo bi moralo da se desi da Kanada i Spanija ne odu u 1/4.Ocekujem da Spanci iskalkulisu i budu drugi u toj sledecoj fazi kako bi izbegli tim USA u 1/2.

U trouglu Nemacka,Australija,Slovenija jedan je visak.Voleo bih da to ne budu Slovenci,ali objektivno najtanji su u tom trouglu.

Sa ove strane kostura Litva odradila ogroman posao za plasman u 1/4.Naravno tu su i Grci ne treba ih otpisati,iako je Litva ipak kvalitetnija

Videcemo u petak dal Italijani zavrsavaju sa nadanjima za 1/4.

Kanadjani individualno bas jaki,rekao bih u rangu sa Amerima.Letonci odlicni,srcani,nedostaje im malo kvaliteta i bolji Bertans,ali odlican utisak :okk:
Dexi

Postby СрбинПодгорица » 29 Aug 2023, 18:12

Ти са Америком и Канадом не можеш run and gun. Можда можеш неком дисциплином
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby grobar_Zvornik » 29 Aug 2023, 18:21

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dylam Dop » 30 Aug 2023, 13:43

Dylam Dop
Guest

Postby Bogun » 30 Aug 2023, 14:21

Ovako nešto nikad u životu nisam video. :lol2:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Cvele » 30 Aug 2023, 18:42

Dule gost na SK, analizira prvenstvo.

U 19h je počela emisija.
Cvele

Postby Bang » 30 Aug 2023, 19:47

Ide priča o strancima, priča o ovima koji su igrali kod nas, izbacuje neka anegdote i kaže - oni su voleli taj Partizan u pičku materinu. :laugh:
Pored toga, milina ga slušati dok analizira i priča o košarci.
Ko nije gledao neka premota.
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...
Bang

Postby Rajs » 30 Aug 2023, 19:54

Oce biti kasnije na yt?
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Eddie Brock » 30 Aug 2023, 19:57

Dominira Dule jako
Milina sto je ovako dobro raspolozen
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Ćoba » 30 Aug 2023, 20:12

Što staviše sve grupe u isti dan? Zar nije bilo ljepše u dva dana, svi mečevi zanimljivi da se lijepo isprati.. Ovako dosta preklapanja. Baš bezveze
Ćoba

Postby Olimp » 30 Aug 2023, 20:57

To sam i ja pomislio čista ludost. Jednostavno nedostatak smisla za... Sve. Košarku, zaradu, gledanost.
Nije čudo da je SP u košarci tako daleko po gledanosti od fudbala.

Šteta.
A ima sjajnih mečeva.
Za nas osim našeg najvažnije kakp će proći Australija a onda i Grčka Litvanija da vidimo rivala. Nadam se ludom danu grčkih ciglara da u njih uđe ludilo i da gađaju kao oni petorazredni letonski bekovi.
Olimp

Postby Sani » 30 Aug 2023, 21:11

I ja sad gledam, FIBA retardi, ne verujem, pola necemo moci da gledamo. Kao da je lokalni turnir, a ne SP.

Jos najjace stavili SAD u slicno vreme kao i nas, tako da i ko je hteo da gleda, sigurno nece da ustane u 4 sata u NYK da gleda Popovica i Radoncica. :biggrin:

Nisam mnogo pisao, a dosta sam pogledao, pa da malo ispisem svoje utiske.

Sve u svemu, meni bila okej i gledljiva kosarka, neke egzoticne ekipe, doduse trebalo bi smanjiti broj ekipa iz Azije, uzasni su, odmah za njima i Afrika, mora se nesto uraditi povodom toga, neki koeficijent ili slicno.

Domacini i Clarkson totalno razocarenje, mislio sam da ce bar malo vise da pokazu, Kinezi takodje, uzas.

Italija i Dominikana prikazale svakakve strane, i dobre i lose, za nas nije bilo prostora da pokazemo bilo sta merodavno, losi protivnici.

USA deluje naspavano, videcemo sad kad nalete na malo ozbiljnije protivnike, ali stvarno deluju dobro, za razliku od '19 gde se samo cekala katastrofa.

Dubljevic razocarao u CG, ocekivao sam da se muski pobiju sa Litvancima, na kraju ih rutinirali zeleni.

Nemci istakli ozbiljnu kandidaturu za vrh, deluju bas dobro i zajebano, trce, tuku, igra Sruder bas dobro, Australija sa Milsom nesto slicno, nezgodne ekipe.

Finska koliko god imala los sastav, razocarenje takodje, posebno Markanen, delovao je izduvano.

Mislim da titula najlaznijih 3-0 pripada Slovencima, uopste nisam siguran u njih, deluju nervozno, morace i Doncic da odigra neku losu utakmicu, i mislim da ispadaju u ovoj grupi, jos ako im se ne oporavi Blazic, nece imati nikakvu sirinu da trce sa ostalima.

Spanci nit smrde nit mirisu, klasika, koliko ocekujem da osvoje, toliko se ne bih iznenadio ni da ispadnu. Brazilci mislim da nece moci dalje od grupe, nikako.

Francuzi (ne)ocekivano, znalo se da ce 99% neko od ove tri ispasti posle drugog kola, Francuzi su najmanje zasluzili da prodju, iako mislim da su bolji od Letonaca, za razliku od Kanade koja se poigrala sa svima iz grupe, bas rutinski sve.

Sto se nas tice, mislim da dobijamo i Italiju i Dominikansku Republiku. :okk:

Nadam se povratku Petruseva i Avramovica, bez njih nemamo skoro nikakve sanse.

Btw. idemo update za Bogdana, ode na 345 poena, sada deli 29. mesto sa M. Gasolom.

Od ovih aktivnih igraca jedino je Rudy u TOP50, i on ima 357 poena.
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Nowitzki.ct » 31 Aug 2023, 07:30

Dosta debilno stavljanje svih grupa u isti dan... ali sto se mene tice 3 meca su vrijedna gledanja, ovo ostalo ce sve biti stoka razlika (pa i ta Litvanija Grcka, ako ista odigraju Litvanci, oni Grci su tesko ruglo).

Za ispratiti su mecevi:

Slovenija-Australija
Slovenija-Njemacka
Kanada-Spanija
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Dylam Dop » 31 Aug 2023, 09:01

Sani wrote:Sve u svemu, meni bila okej i gledljiva kosarka, neke egzoticne ekipe, doduse trebalo bi smanjiti broj ekipa iz Azije, uzasni su, odmah za njima i Afrika, mora se nesto uraditi povodom toga, neki koeficijent ili slicno.

Neće da može, otkad je preCjednik FIBE postao Kataranin.

/di god vidiš bogatoga šeika ti njega na neku reprezentativnu funkciju posadi/

Nakon Kine, Japana, Filipina i Indonezije eto ti ga za 4 god. SP u Kataru gdje su košarku samo na TV gledali.

USA deluje naspavano, videcemo sad kad nalete na malo ozbiljnije protivnike, ali stvarno deluju dobro, za razliku od '19 gde se samo cekala katastrofa.

Kad cijelo SP provode u samo jednom, de luxe hotelu u elitnom dijelu grada, koji arhitektonski imitira sl. američke. Osjećaju se kao kod kuće. Usred hotela, na jednom od gornjih spratova - košarkaška sala neposredno uz same sobe. Par ulica od hotela, tereni za golf, etc.
Dylam Dop
Guest

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.