Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

SP 2023. u kosarci Filipini, Japan i Indonezija

Re: SP 2023. u kosarci Filipini, Japan i Indonezija

Postby Hajzenberg » 28 Aug 2023, 18:01

Ako se to desi neko će (konačno) dobiti dugo godina najavljivanu srčku :lol2:
Hajzenberg

Postby grobar_Zvornik » 28 Aug 2023, 18:09

Novosadista wrote:Ocekujem da crnogorci iznenade i dobiju

Ред би био.На великим такмичењима у међусобним дуелима Литванци имају 3/3.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dexi » 28 Aug 2023, 18:25

Verujem da je sutrasnji mec jsko bitan i da pobednik ima velike sanse da ode i do 1/4.

Ne treba potcenjivati Litvance ,ni njihovog selektora koji je odlican trener.

I 2010 god.su bili bas oslabljeni na SP ,pa su uzeli tada jedinu medalju.

Navijacu za Crnogorce i mislim da imaju dobru sansu,ne dobru nego veliku da naprave istorijski uspeh.

Mnogo ce zavisiti po meni od 3 igraca i njihovog doprinosa to su Simonovic,Mijailovic i Ivanovic.

Postoje lepe sanse da sve tri reprezentacije iz bivse SFRJ odu do 1/4 sto bi bilo fenomenalno :okk: .

Sutra da vidimo dal je mec sa Francuzima bio samo ekstremno dobar dan ili su i Kanadjani zaista toliko mocni. :biggrin:

Sto se nase ekipe tice najvaznije je bilo da prva faza prodje bez povreda ,i nazalost to nismo uspeli.Petrusev i Avram su dobili povrede :colera: .

O igri i njenoj lepoti protiv ovakvih rivala je smesno pricati.Imali smo bezbroj primera da ekipa krene ocajno turnir,slabije pa da kasnije tokom turnira dize formu i osvaja isti,i obrnuto .

Uostalom mi smo tokom grupe 2019 i 2022 izgledali kao masina pa smo na kraju gubili najbitnije utakmice.

Spanija prosle godine izgubi od Belgije,2015 od nas,mi 97 od Italijana,2002 od Portorika i Spanije pa su na kraju ekipe uzimale zlata.

Za nas je najvaznije da ovaj put budemo mudri i da naucimo na greskama i u sledecu fazu udjemo pravi.Nema sumnje da nas tu ocekuju Azuri koji osecam da ce protiv nas opet odigrati dobro i neugodna Dominikana :biggrin: .

Na nama je da bodrimo Karija i ekipu,i da verujemo da se nece ponoviti padovi kao u 1/4 SP i u 1/8 EP.

Sve je na nama.Verujem da ce svi igraci biti dobri i koncentrisani vec od petka jer objektivno SP tek tada pocinje za nas.

Zabole dal je Bogdan dao 5 ili 45 Portoriku ocekujem i verujem da ce biti nas najbolji igrac od petka,da ce Gudura da podigne nivo igre,Vanja isto.
Dexi

Postby СрбинПодгорица » 28 Aug 2023, 18:40

Spoiler: pokaži
Dexi wrote:Verujem da je sutrasnji mec jsko bitan i da pobednik ima velike sanse da ode i do 1/4.

Ne treba potcenjivati Litvance ,ni njihovog selektora koji je odlican trener.

I 2010 god.su bili bas oslabljeni na SP ,pa su uzeli tada jedinu medalju.

Navijacu za Crnogorce i mislim da imaju dobru sansu,ne dobru nego veliku da naprave istorijski uspeh.

Mnogo ce zavisiti po meni od 3 igraca i njihovog doprinosa to su Simonovic,Mijailovic i Ivanovic.

Postoje lepe sanse da sve tri reprezentacije iz bivse SFRJ odu do 1/4 sto bi bilo fenomenalno :okk: .

Sutra da vidimo dal je mec sa Francuzima bio samo ekstremno dobar dan ili su i Kanadjani zaista toliko mocni. :biggrin:

Sto se nase ekipe tice najvaznije je bilo da prva faza prodje bez povreda ,i nazalost to nismo uspeli.Petrusev i Avram su dobili povrede :colera: .

O igri i njenoj lepoti protiv ovakvih rivala je smesno pricati.Imali smo bezbroj primera da ekipa krene ocajno turnir,slabije pa da kasnije tokom turnira dize formu i osvaja isti,i obrnuto .

Uostalom mi smo tokom grupe 2019 i 2022 izgledali kao masina pa smo na kraju gubili najbitnije utakmice.

Spanija prosle godine izgubi od Belgije,2015 od nas,mi 97 od Italijana,2002 od Portorika i Spanije pa su na kraju ekipe uzimale zlata.

Za nas je najvaznije da ovaj put budemo mudri i da naucimo na greskama i u sledecu fazu udjemo pravi.Nema sumnje da nas tu ocekuju Azuri koji osecam da ce protiv nas opet odigrati dobro i neugodna Dominikana :biggrin: .

Na nama je da bodrimo Karija i ekipu,i da verujemo da se nece ponoviti padovi kao u 1/4 SP i u 1/8 EP.

Sve je na nama.Verujem da ce svi igraci biti dobri i koncentrisani vec od petka jer objektivno SP tek tada pocinje za nas.

Zabole dal je Bogdan dao 5 ili 45 Portoriku ocekujem i verujem da ce biti nas najbolji igrac od petka,da ce Gudura da podigne nivo igre,Vanja isto.

Ко добије или Литванија или Монтенегро је сигурно у 1/4 са реалним шансама и за полуфинале.
Last edited by Milutinov Tata on 28 Aug 2023, 19:21, edited 1 time in total.
Reason: Quote stavljen u spoiler
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Tegi » 28 Aug 2023, 19:18

Ako nećeš preživeti montenegrinski ulazak u polufinale i to preko Srbije, odmah glasam za tu opciju.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Bogun » 28 Aug 2023, 19:39

:lol: :lollol: :lol2:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Olimp » 28 Aug 2023, 19:48

Ne mislim da CG ima prevelike šanse ali svakako navijam za njih, naravno gledajući ih kao našeg potencijalnog rivala, jer mislim da su najslabiji od tri potencijalna protivnika, naravno ako budemo prvi, i da nam koncepcijski najbolje leže.

Nikako ne bih htio da idemo na Litvaniju.
Olimp

Postby Dexi » 28 Aug 2023, 19:48

Nemojte da mi dirate brata Srbina :okk: .Meni nikako nije jasno kako smo mi narod dozvolili da se toliko zamrzimo,isti narod,a mrze se ljudi.

Za mene su Srbi i Crnogorci jedan te isti narod i navijam za obe ekipe da odu u 1/4,naravno i za Luku i Slovence :okk: .

Jedino ne bih navijao za Hrvate.Komentator na SK je rekao jednu istinu,zaista Crna Gora ova neodoljivo podseca na Makedoniju na EP 2011.

Cak imaju i veci kvalitet i dublji sastav nego li Makedonci 2011.

Emisija na SK sa Bosom Tanjevicem,Dragutinovicem i Zmagom :okk:
Dexi

Postby СрбинПодгорица » 28 Aug 2023, 20:02

@Dexi
Ја не мрзим никога, па ни њих али их подржавати не могу никада. Сваки успјех њихових репрезентација су прослављали тоном србомржње. А овим што имају "лијепе" жеље за мене не замјера.
Све у свему сјутра свим срцем за Литванију.

СрбинПодгорица

Postby Ćoba » 28 Aug 2023, 20:23

Olimp wrote:Ne mislim da CG ima prevelike šanse ali svakako navijam za njih, naravno gledajući ih kao našeg potencijalnog rivala, jer mislim da su najslabiji od tri potencijalna protivnika, naravno ako budemo prvi, i da nam koncepcijski najbolje leže.

Nikako ne bih htio da idemo na Litvaniju.

Ja baš želim Litvaniju, prvo da izbacimo Italiju iz grupe i onda Litvaniju. To je neki vlažan san.
Ćoba

Postby zvezdaraking » 28 Aug 2023, 20:30

СрбинПодгорица wrote:@Dexi
Ја не мрзим никога, па ни њих али их подржавати не могу никада. Сваки успјех њихових репрезентација су прослављали тоном србомржње. А овим што имају "лијепе" жеље за мене не замјера.

zivis u pg i navijaces za litvaniju?
zvezdaraking

Postby СрбинПодгорица » 28 Aug 2023, 22:19

zvezdaraking wrote:
СрбинПодгорица wrote:@Dexi

zivis u pg i navijaces za litvaniju?

Да, као што у БЛ или западном Мостару против БиХ. Србин треба само да навија за Србију.

СрбинПодгорица

Postby zvezdaraking » 29 Aug 2023, 13:37

Jest ti poređenje ubilo se...

No nema veze. Ima nas raznih.

Kakav je ovo sjajan lik. Imao sam srecu d arazgovaram s njim. Stvarno susta suprotnost od vecine sujetnih i samoljubivih trenera.
zvezdaraking

Postby СрбинПодгорица » 29 Aug 2023, 16:41

zvezdaraking wrote:Jest ti poređenje ubilo se...

No nema veze. Ima nas raznih.

За поређене или не али је тако. Лако је из Београда причати када се не живи у окружењу гдје ти је највећи гријех бити Србин.

СрбинПодгорица

Postby Rancesco » 29 Aug 2023, 16:57

Prenosi 30.08.2023.

SK 1

09:50 Juzni Sudan - Srbija
14:30 Grcka – Novi Zeland

SK 2

10:30 SAD - Jordan
13:20 Slovenija – Zelenortska ostrva

SK 3

09:50 Gruzija - Venecuela
13:50 Kina - Portoriko

SK HD

11:45 Obala Slonovace - Brazil
15:30 Iran - Spanija
Rancesco

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.