Verujem da je sutrasnji mec jsko bitan i da pobednik ima velike sanse da ode i do 1/4.
Ne treba potcenjivati Litvance ,ni njihovog selektora koji je odlican trener.
I 2010 god.su bili bas oslabljeni na SP ,pa su uzeli tada jedinu medalju.
Navijacu za Crnogorce i mislim da imaju dobru sansu,ne dobru nego veliku da naprave istorijski uspeh.
Mnogo ce zavisiti po meni od 3 igraca i njihovog doprinosa to su Simonovic,Mijailovic i Ivanovic.
Postoje lepe sanse da sve tri reprezentacije iz bivse SFRJ odu do 1/4 sto bi bilo fenomenalno

.
Sutra da vidimo dal je mec sa Francuzima bio samo ekstremno dobar dan ili su i Kanadjani zaista toliko mocni.
Sto se nase ekipe tice najvaznije je bilo da prva faza prodje bez povreda ,i nazalost to nismo uspeli.Petrusev i Avram su dobili povrede

.
O igri i njenoj lepoti protiv ovakvih rivala je smesno pricati.Imali smo bezbroj primera da ekipa krene ocajno turnir,slabije pa da kasnije tokom turnira dize formu i osvaja isti,i obrnuto .
Uostalom mi smo tokom grupe 2019 i 2022 izgledali kao masina pa smo na kraju gubili najbitnije utakmice.
Spanija prosle godine izgubi od Belgije,2015 od nas,mi 97 od Italijana,2002 od Portorika i Spanije pa su na kraju ekipe uzimale zlata.
Za nas je najvaznije da ovaj put budemo mudri i da naucimo na greskama i u sledecu fazu udjemo pravi.Nema sumnje da nas tu ocekuju Azuri koji osecam da ce protiv nas opet odigrati dobro i neugodna Dominikana

.
Na nama je da bodrimo Karija i ekipu,i da verujemo da se nece ponoviti padovi kao u 1/4 SP i u 1/8 EP.
Sve je na nama.Verujem da ce svi igraci biti dobri i koncentrisani vec od petka jer objektivno SP tek tada pocinje za nas.
Zabole dal je Bogdan dao 5 ili 45 Portoriku ocekujem i verujem da ce biti nas najbolji igrac od petka,da ce Gudura da podigne nivo igre,Vanja isto.