Selektor je valjda isti od prosle godine.Jako dobra,atletska ekipa,ipak daleko su oni od 5 ekipe po kvalitetu sastava na SP,daleko,ali ako se potcene mogu da dobiju svakoga .
Mi imamo bolji tim,Spanci takodje ,Letonce nekako niko ne pominje,a oni bi po meni mogli da budu bas nezgodni.
Nisam siguran da ce Kanadjani i Francuzi izaci iz grupe pored njih.
Inace ovaj drugi deo zreba,dosta jaci,pogotovo sto sve ekipe dolaze manje vise u najjacim sastavima.
Slovenci,Australijanci,Nemci,Finci sa Markanenom,Gruzini kompletni,Brazilci sa par zanimljivih igraca ,Spanci,Letonci,Francuzi i Kanadjsni sa brdo nba igraca.Bice bas dobrih utakmica
U nasem delu zreba em slabiji kvalitet,em dosta igraca i ne igra.Litva,Grcka,mi sa dosta problema,tu jedino su Azuri i Crnogorci u najjacim timovima
Zaista ne bih se iznenadio da Crna Gora iznenadi nekoga na ovom SP.
Ipak o nekim procenama sacekacu dok ne prodju ove pripremne utakmice i dok ne vidimo sve sastave.
Sutra pocinje turnir u Spaniji da vidimo Spance i Amere kakvi su(prenosi SK),ima i turnir u Nemackoj ,gde igraju i Kanadjani taman i njih da pogledam.
Meni ce ovo SP biti zanimljivo i da vidim neke nove mlade igrace.
.
Video sam kod Italijana par zanimljivih mladih igraca(Procida,Spanjolo,Dijuf,Pajola,Severini)Jovic kod nas,Rogavopulos kod Grka zanimljiv igrac.
Cini mi se da je kod Kanadjana u sastavu onaj visoki igrac Edej ,bice zanimljivo videti onog momka iz Dominikane koji je dobio sam Argentinu itd.itd.