Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

SP 2023. u kosarci Filipini, Japan i Indonezija

Re: SP 2023. u kosarci Filipini, Japan i Indonezija

Postby Bogun » 07 Aug 2023, 20:30

Ne verujem da će igrati.

Dve godine nije igrao praktično i onda je imao najdužu moguću sezonu.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Fratelo » 08 Aug 2023, 09:26

Je li igrao brat moj Janis pripremne meceve do sada ili je jos povredjen?
Fratelo

Postby Sezione » 08 Aug 2023, 10:43

Vec mu pripremas alibi teren za fijasko u el... Ccc
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby grobar_Zvornik » 10 Aug 2023, 08:10

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby druga generacija » 10 Aug 2023, 16:44

Kog Grcke Agravanis sam sebe otpisao (pogledaj pod Nedović)
Kod Letonje Porzingis doziveo neku povredu i upitan je
Za Jannisa na ovim ESPN NBA podkastima kasu da nece igrat. Ali da sacekamo odluku
druga generacija

Postby druga generacija » 10 Aug 2023, 16:51

Mada sada vidim na Twitteru, da je KS Letonje demantovao pisanje medije, da je Porzingis upitan
druga generacija

Postby grobar_Zvornik » 10 Aug 2023, 19:40

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Bogun » 10 Aug 2023, 19:42

Opasan roster.

Bogami u 5 favorita su svakako.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Hajzenberg » 10 Aug 2023, 19:47

Prvo borba sa Australijom i Slovenijom da uđu u 1/4 finala a onda...neko od ovih Kanada, Španija, Francuska. Sve u svemu, dobar tim.
Hajzenberg

Postby grobar_Zvornik » 10 Aug 2023, 19:50

Bogun wrote:Opasan roster.

Bogami u 5 favorita su svakako.

Не да ми се гуглати, али ријетка екипа са континуитетом састава. Показали су (истина на домаћем терену) да могу добити скоро сваког. Можда и једно од изненађења предстојећег турнира.

Што се Порзингиса тиче, све би требало бити познато у наредна три дана.

grobar_Zvornik

Postby Bogun » 10 Aug 2023, 19:52

Hajzenberg wrote:Prvo borba sa Australijom i Slovenijom da uđu u 1/4 finala a onda...neko od ovih Kanada, Španija, Francuska. Sve u svemu, dobar tim.

Hajz, mani me ovih FIBA "power ranking", bolji si od toga. :D

Po kvalitetu top5 roster turnira: SAD, Francuska, Kanada i Australija, pa Nemačka.

E dokle će dogurati, to je drugo pitanje. :biggrin:
Bogun

Postby Dylam Dop » 10 Aug 2023, 20:03

Švabe sve zajebanije. Gledao neko sinoć duel protiv Kanade, kako izgledaju? Čine se nafilovani samopouzdanjem. Selektor mi nepoznanica.
Dylam Dop
Guest

Postby Bogun » 10 Aug 2023, 21:14

Premotah Grčka Italija da uhvatim i ono što nidam gledao dok je trajao Partizan.

Grčka iako ima najslabiji skup igrača od ove tri ekipe je najbolji tim (u smislu najbolje vođen). Iako su izgubili obe utakmice, svih 80 minuta se igralo kako oni hoće, a to je na koš manje.

Šteta što Itudis nema maltene nijednog igrača koji je na EL nivou odličan u napadu, takva Grčka bi mogla dosta na ovom prvenstvu, jer igraju vrlo dobru i požrtvovanu odbranu, plus se poštuje ono što selektor od njih traži, ali džaba sve to kada su tri najopasnija igrača Papanikolau, Papapetru i Vokap, igrači koji nisu poznati kao vrhunski strelci.

Vidi se koliko je Itudis bolji trener od Karija i Poceka.

Italijani deluju dosta uigrano, jer sa manjim promenama ovaj isti tim im igra od onog kvalifikacionog turnira u Beogradu.
Mada zanimljivo, u obe utakmice su od gotovog zamalo pravili veresiju.

Mi sa druge strane smo vidno neuigrani i svakako najkvalitetnija ekipa koja je igrala na Akropolis kupu.

U svakom slučaju, nijedna od ove tri ekipe neće uzeti medalju, ako se tako nešto desi, biću baš iznenađen. Nama bih svakako dao najveće šanse za tako nešto, onda Grcima, a Italijane ne vidim u toj priči, obrni okreni.
Bogun

Postby Dexi » 10 Aug 2023, 21:15

Selektor je valjda isti od prosle godine.Jako dobra,atletska ekipa,ipak daleko su oni od 5 ekipe po kvalitetu sastava na SP,daleko,ali ako se potcene mogu da dobiju svakoga .

Mi imamo bolji tim,Spanci takodje ,Letonce nekako niko ne pominje,a oni bi po meni mogli da budu bas nezgodni.

Nisam siguran da ce Kanadjani i Francuzi izaci iz grupe pored njih.

Inace ovaj drugi deo zreba,dosta jaci,pogotovo sto sve ekipe dolaze manje vise u najjacim sastavima.

Slovenci,Australijanci,Nemci,Finci sa Markanenom,Gruzini kompletni,Brazilci sa par zanimljivih igraca ,Spanci,Letonci,Francuzi i Kanadjsni sa brdo nba igraca.Bice bas dobrih utakmica :okk:

U nasem delu zreba em slabiji kvalitet,em dosta igraca i ne igra.Litva,Grcka,mi sa dosta problema,tu jedino su Azuri i Crnogorci u najjacim timovima

Zaista ne bih se iznenadio da Crna Gora iznenadi nekoga na ovom SP.

Ipak o nekim procenama sacekacu dok ne prodju ove pripremne utakmice i dok ne vidimo sve sastave.

Sutra pocinje turnir u Spaniji da vidimo Spance i Amere kakvi su(prenosi SK),ima i turnir u Nemackoj ,gde igraju i Kanadjani taman i njih da pogledam.

Meni ce ovo SP biti zanimljivo i da vidim neke nove mlade igrace.
.

Video sam kod Italijana par zanimljivih mladih igraca(Procida,Spanjolo,Dijuf,Pajola,Severini)Jovic kod nas,Rogavopulos kod Grka zanimljiv igrac.

Cini mi se da je kod Kanadjana u sastavu onaj visoki igrac Edej ,bice zanimljivo videti onog momka iz Dominikane koji je dobio sam Argentinu itd.itd.
Dexi

Postby druga generacija » 10 Aug 2023, 21:20

@Nemacka:
Imaju malo izmena u odnosu na proslu godinu. Imaju dovoljno Ballhandling/kreacije, jel tu su kao i na EPu Schröder, Lo i F. Wagner. Obst je sjajno sutirao trice prosle godine, Giffey je jako iskusan, fleksibalan od 2-4 i radi sve solidno. Fali Weiler-Babb u spolnoj liniji u odnosu na proslu godinu i falit ce im dosta u odbrani, bez da napad pati. Bonga ce verovatno dobit vecu ulogo i defansivno do moze dobro uradit, ali je u napadu igrac manje. Na visokim pozicijama svi mogu sutirat za tri (dobro Theis mozda ne bi trebao) i M. Wagner je upgrade u odnosu na proslu godinu. Ali tu im fali Kleber koji bio idealen ovde, i naravno bi uvek radije imao Hartensteina. Dobra uigrana ekipa, koju bi rangirao pre Slovenije i Australija. Da su pogotovo Kleber, ali i Weiler-Babb i Hartenstein tu, ja bi ih tipovao za 1/2 finale, ali i ovako imaju kvalitet za to
druga generacija

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.