Ne znam zašto se ovoliko mrači, kad nije sve izgubljeno. Ukoliko Grci danas pobede bilo kojim rezultatom manjim od 13 razlike, Akropolis kup je naš.
Gudurić zna košarke i očekujem dobre partije, ali Gudurić na pleju = sporiji prenos, sporija organizacija napada. Prijateljska je, sem Alekse nije bilo drugog pleja na turniru, razumem da se proba, ali više puta smo u ova dva dana dobili da nam za napad ostane 10-ak sekundi, jer se vreme potroši na prenos lopte i guzičanje.
Aleksu sam komentarisao na live temi. Uz sva ograničenja i glavu, prvi je plej ove ekipe, primer borbenosti i od njega će dosta zavisiti. Kako je brat na kraju bio spreman da nakon onog iznuđenog faula u napadu, uzme loptu i reši, ali je matori prepoznao i izveo ga.
Nedović odsutan, nezainteresovan...u odbrani nepostojeći, na prenosu gubi lopte...u napadu mislim da se nije ni upisao za ova dva dana, a uzimao je na sebe da rešava. Ako Jović može da ide, zreo je da bude precrtan.
Vanja je promenljvo odigrao ova dva dana, ali je čistokrvni šuter koji itekako ume da ubode. Od lopte, akcije za njega i pljevaj. Defanzivno, nekad malo glumata odbranu, ali isto tako zna i ume da je odigra kad hoće. Svakako je nesporan za 12.
Dobri Dobrić, igrač uloge i zadatka i obavlja ih, nesporan za 12, za razliku od Davidovca koji je itekako sporan, trom, nesnađen...
Mali Jović je očvrsnuo, spreman je fizički i sa velikom željom igra, mora da bude mesta za njega. Na tim visokim pozicijama, ako Smailagić ide, jedina dilema je Petrušev-Ristić. Na bitnijim utakmicama svakako će Milutinov da igra 30-ak minuta.
Kapiten za kraj...izuzetno drag momak, doneo mnogo klupskih radosti, a za reprezentaciju se odazivao i igrao sa emocijom. Ova dva dana ipak nije pokazao kapitensku igru...bljesak, pa ispucavanje, herojski šutevi, pa opet bljesak...Muda su na mestu, samo glava, odnosno frizura da se sredi, a i patike za košarku su crne ili bele, ne može u roze patikama da se igra prvenstvo.

Očekujem da bude pravi kad bude trebalo.
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...