Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Vasilije 1980 » 25 Apr 2023, 12:32

Itudis u velikom problemu. U Atinu nisu doputovali Bjelica i Buker, pod velikim znakom pitanja su Vilbekin i Gudurić.
Vasilije 1980

Postby Bogun » 25 Apr 2023, 13:03

Evo i mojih tipova:

Olimpijakos - Fenerbahče 3:1

Oli je mnogo bolji i uigraniji tim i to će doći do izražaja, jedina pozicija gde Fener ima jasnu prednost je pozicija centra.
Stoji znak pitanja iznad Vilbekina, ali i sa njim i vez njega, imaju kamen oko vrata u liku i delu Nika Kalatesa koji je zbog nedostatka konstantnog šuta, a ove sezone i katastrofalnih penala smrt za plejof košarku.
I da, iako je Fener izuzetno jak defanzivno na poziciji četiri zbog Hejs Dejvisa i Pjera, jednostavno Vezenkov igra drugačiju košarku i mislim da neće uspeti da ga sačuvaju jer mu je gro igre u off the ball situacijama.
Naginjem i za 3:0 za Olimpijakos, ali mislim da će Fener sačuvati čast u trećoj utakmici.

Barselona Žalgiris 3:0

Lagana metla će ide ovde, potencijalno neprijatno za gledanje
Pred start serija me mnogo podseća na Partizanov plejof iz 2009. godine gde se išlo na noge Mesininom CSKA.
Jednostavno sve što Žalgiris radi dobro, Barselona radi mnogo bolje, plus u napadu preliva od individualnog talenta i kvaliteta. Da Žalgirisu igra povređeni Evans koji vezuje odbranu na sebe, možda bi imali čemu da se nadaju, oni to sada nemaju i to je najveći problem.
Možda izvuku prvu u Kaunasu pa bude 3:1 za Barselonu, ali teško.

Real Partizan 1:3

Ovo je navijački kako je i u anketi koju sam postavio na KK Partizan temi.
Mada mislim da od sve četiri serije, šanse za brejk su najveće odmah posle Makabijevih.
Real je najdublji i najkvalitetniji roster cele EL, problem je što Mateo nije najbolje rasporedio uloge, jer ovo što oni imaju je za dominantnan skor od minimum 27 pobeda u regularnoj sezoni.
Sa druge strane, Željko je izvlači maksimum iz svojih igrača, i tačno se zna ko šta radi na terenu i šta se sme šta se ne sme.
Logično, naša najveća šansa je upravo u toj razlici na klupi, ali ne igraju treneri već igrači.
Što se tiče naših šansi za prolazak, ključ je prva utakmica, ako to dobijemo imamo velike šanse za prolazak.
Realno posmatrano, Real je ovde favorit za nekih 3:1, ali išao sam navijački u proceni.
Mi kroz istoriju imamo 3:17 skor sa Realom, sada trebamo u 2 nedelje da ostvarimo isti broj pobeda kao za celo postojanje.

Monako Makabi 3:2

Sudar dve slične ekipe, jake i na lopti dominantne spoljne linije i fizikalne unutrašnje linije.
Očekujem pobedu Monaka i seriju bez brejkova, iako je Makabi ima 15:2 kući mislim da je potencijalnom brejku bliži Monako. Pre svega u sezoni su imali jake skalpove u gostima, što se za Makabi i ne može baš reći (mimo Efesa).
Plus gro ovog tima Monaka ima prošlosezonsko iskustvo iz plejofa i jedne jake serije sa Olimpijakosom.
E sad, ako Makabi napravi brejk u Monaku, mislim da će teško ispustiti domaći teren. Tako da ni nekih 1:3 ne deluje nerealno.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Ćoba » 25 Apr 2023, 13:32

Vasilije 1980 wrote:Itudis u velikom problemu. U Atinu nisu doputovali Bjelica i Buker, pod velikim znakom pitanja su Vilbekin i Gudurić.

Ok za ovu trojicu ali Bjelica.

Mrtva je trka ko je više opljačkao svoj klub Raduljica ili Bjelica. Ipak dajem prednost Bjelici jer je papreno plaćen.
Ćoba

Postby Ćoba » 25 Apr 2023, 13:39

I možda je već neko i pisao jel moguće da idioti nesposobni stavljaju termine koji se preklapaju?
Ćoba

Postby Pit Bull » 25 Apr 2023, 13:40

Ćoba wrote:I možda je već neko i pisao jel moguće da idioti nesposobni stavljaju termine koji se preklapaju?

Klubovi u Evroligi biraju termine u kojima ce se igrati mecevi, ne Evroliga.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Bogun » 25 Apr 2023, 13:43

Ćoba wrote:
Mrtva je trka ko je više opljačkao svoj klub Raduljica ili Bjelica. Ipak dajem prednost Bjelici jer je papreno plaćen.

A cifra koja se pominje za Raduleta, koji nije ni igrao košarku prošle sezone je kao mala? :D

Bjelica je barem doveden kao NBA šampion i neko ko je imao ulogu u Voriorsima i tokom plejofa.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Ćoba » 25 Apr 2023, 13:45

Pit Bull wrote:
Ćoba wrote:I možda je već neko i pisao jel moguće da idioti nesposobni stavljaju termine koji se preklapaju?

Klubovi u Evroligi biraju termine u kojima ce se igrati mecevi, ne Evroliga.

Pa kakve veze ima, evo birajte ali ne može se preklapati. Ima samo dvije utakmice po PO danu i ti dopustiš da se preklapaju, to je čisti idiotizam. Ni jedno ozbiljno sportsko takmičenje to ne bi dozvolilo.
Ćoba

Postby Ćoba » 25 Apr 2023, 13:47

Bogun wrote:
A cifra koja se pominje za Raduleta, koji nije ni igrao košarku prošle sezone je kao mala? :D

Bjelica je barem doveden kao NBA šampion i neko ko je imao ulogu u Voriorsima i tokom plejofa.

Pa u odnosu na ono što je dobio Bjelica jeste mala ili dosta manja ako ti je draže. :biggrin:

I baš zato što je doveden sa tim pedigreom ispao je još veća prevara.
Ćoba

Postby NEDJA » 25 Apr 2023, 13:51

Coba, preklapa se i 1/4 Lige Sampiona. I ne samo da se preklapa nego se igra i u isto vreme. Ovde ces moci neki solidan period gledati obe utakmice
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Vasilije 1980 » 25 Apr 2023, 14:59

Ćoba wrote:
Vasilije 1980 wrote:Itudis u velikom problemu. U Atinu nisu doputovali Bjelica i Buker, pod velikim znakom pitanja su Vilbekin i Gudurić.

Ok za ovu trojicu ali Bjelica.

Očito su se u Feneru preigrali sa dužinom Bjelicinog odsustva. Ne verujem da bi ga potpisali da su imali pojma kako će pauza ovoliko dugo trajati. Naravno kad se vratio to nije to. A sad je opet na listi za odsustvo. Što je vrlo verovatno dobar znak za Itudisa.
Vasilije 1980

Postby Pit Bull » 25 Apr 2023, 19:25

Ćoba wrote:Pa kakve veze ima, evo birajte ali ne može se preklapati. Ima samo dvije utakmice po PO danu i ti dopustiš da se preklapaju, to je čisti idiotizam. Ni jedno ozbiljno sportsko takmičenje to ne bi dozvolilo.

U Ligi sampiona u fudbalu se preklapaju?

Boli domace klubove ona stvar za drugu utakmicu. Stavljaju termin koji im odgovara i to je to.

Prosle sezone je Evroliga imala inicijativu i zamolili su Milano da protiv Efesa igraju ranije da se ne preklapa, ovi ispostovali i bilo 2k praznih stolica jer ljudi u Milanu nisu mogli stici na utakmicu tipa u 6, pola 7 kad je vec bila, pa poslije Mesina pljuvao na sav glas zbog toga.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby bhc_comp » 27 Apr 2023, 22:07

Onaj potez Jabuzelea je za doživotnu suspenziju. Kakav degenerik. Povredi čoveka posle ovakve sezone.

Da li mi se učinilo ili je i paljevina Lesor zgrabio Musu za vrat i oborio ga? Nisam bio sve vreme uz tv pa nisam siguran da sam dobro video.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Ćoba » 27 Apr 2023, 22:25

Ovaj zahvat Lesora nije uopšte bio toliko jak, više je Musa upao kao pokošen.
Ćoba

Postby Bogun » 27 Apr 2023, 22:29

U celom klipu upada u oko potez Lesora
:laugh:
Bogun

Postby Ćoba » 27 Apr 2023, 22:30

Odgovaram na pitanje iznad ako nisi primjetio.
Ćoba

PreviousNext

Return to Evropska košarka