Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Неша » 26 May 2012, 19:00

zeppelin wrote:Mi smo najobičnija boranija.

Rezervni tim Španije nas je rutinski odradio, s' pola gasa.

Španija sa Toresom, Viljom, Matom, Ćavijem, Inijestom,Pujolom... bi nas petardirala.

Svaka cast sto si to zakljucio na osnovu jedne utakmice.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby veljos » 26 May 2012, 19:00

sta ko ima da prizna ,ja verujem svojim ocima ,ovo je tuga cemer i jad ,i zapamtite ovako cemo igrati i u kvalifikacijama ,jednostavno nema ko gola dati i to je fakat
veljos

Postby Napredpartizan » 26 May 2012, 19:01

Nadam se da ce Zigica pozvati za kvalifikacione utakmice,kakav god da je,potreban nam je...
Napredpartizan

Postby Неша » 26 May 2012, 19:05

Pa sacekajmo da vidimo sta ce odluciti Miha.

Plus su tu u igri jos Krkic, Lazar, Sulejmani.. Slazem se da nam je potreban Zigic. Ali polako.

Mihajlovic je i sam rekao da ce pokusati sa jednim sistemom da vidi kako ce da ide. Ako ne bude islo menjace dok se ne pronadje ono pravo. Nase je da damo podrsku i da verujemo. Nismo reprezentacija koja je navikla na neverovatne uspehe pa da se razocaramo posle svakog poraza ko da je smak sveta.

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby rabesandratana » 26 May 2012, 19:06

Ovo je selekcija sastavljena od par odlicnih, nekoliko dobrih, a ostatak cine solidni igraci.
Ovom timu jednostavno nedostaje par vrhunskih fudbalera, pogotovo u vezi i napadu da bi bio koliko toliko konkurentan.
Sto je najgore, za ta mesta nema resenja ni u najavi u skoroj buducnosti.
Da sam na mestu Mihe prikljucio bih reprezentaciji Dzigija i polako ga uvodio u tim.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby veljos » 26 May 2012, 19:07

Nesha wrote:Pa sacekajmo da vidimo sta ce odluciti Miha.

Plus su tu u igri jos Krkic, Lazar, Sulejmani.. Slazem se da nam je potreban Zigic. Ali polako.

Mihajlovic je i sam rekao da ce pokusati sa jednim sistemom da vidi kako ce da ide. Ako ne bude islo menjace dok se ne pronadje ono pravo. Nase je da damo podrsku i da verujemo. Nismo reprezentacija koja je navikla na neverovatne uspehe pa da se razocaramo posle svakog poraza ko da je smak sveta.
brate ja sam zapocetak ocekivao barem da sutnu loptu na gol ,priznaces da to nije veliko ocekivanje
veljos

Postby Napredpartizan » 26 May 2012, 19:08

rabesandratana wrote:Da sam na mestu Mihe prikljucio bih reprezentaciji Dzigija i polako ga uvodio u tim.

Decko nije odigrao ni 10 utakmica za Partizan,a vec ga zelis u reprezentaciji,polako...
Napredpartizan

Postby Неша » 26 May 2012, 19:08

@veljos

hahahahaha

Naravno. Ne mozemo biti zadovoljni ali podjimo od ovoga.. Imamo li mi bolje?
Konacno imamo neki "sistem" koji ce ovaj pokusati da nametne. Da li ce uspeti? Ne znam ali aj da vidimo :roll:

Неша

Postby veljos » 26 May 2012, 19:13

Nesha wrote:@veljos

hahahahaha

Naravno. Ne mozemo biti zadovoljni ali podjimo od ovoga.. Imamo li mi bolje?
Konacno imamo neki "sistem" koji ce ovaj pokusati da nametne. Da li ce uspeti? Ne znam ali aj da vidimo :roll:
evo mi cekamo jos od pizona da sutnemo loptu u okvir gola na jednoj utakmici i da ne bi onog penala u sloveniji tesko da bi sutnuli ,nema tu hljeba svki pametan covek vidi to ,nase ce se utakmice sve svoditi na 0-1 gol to vidi lud
veljos

Postby Неша » 26 May 2012, 19:14

Pa idi reci im. Da se ne muce ljudi dzaba da dolaze kuci. Nek ostanu u klubovima da treniraju i odmaraju.

Te prognoze su jako neozbiljne... Niko ne moze da zna ni sta ce sutra da bude a kamoli kako ce reprezentacija da igra...

Неша

Postby Cuburac » 26 May 2012, 19:15

Miha i Stanoje su otprilike isti rang trenera, medjutim mislim da je Stanoje veci radnik i vise posvecen poslu od Mihe. Medjutim to ne znaci da ce Miha olako shvatati svoju obavezu i cak sam siguran da ce se i on svojski truditi da nesto napravi.Prema tome , pustimo ga da radi,dajmo mu malo vremena , ipak on nije iskusan trener. Verujem da je pokupio nesto znanja,ambicija mu nikad nije nedostajala a to nece dati lose rezultate.Bydimo svesni kakav nam je klupski fudbal, ne ocekujmo cuda od reprexentacije.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby veljos » 26 May 2012, 19:21

nije problem nama da se odbranimo u belgiji i hrvatskoj ali ce doci utakmica kao u sloveniji da moramo dati gol ,e tu nastaje problem i to niko u strcnom stabu nece priznati ,veciti neka demagogija ,pogledajte hrvate cele kvalifikacije se muce i onda u barazu u turskoj napune domacina i gotovo
veljos

Postby Zlaja » 26 May 2012, 19:22

Moramo da imamo 2 formacije, meni ce biti muka ako se i u bg budemo branili sa 7.
Zlaja

Postby veljos » 26 May 2012, 19:32

evo pocela demagogija ,kaze miha da smo igrali bolje nego sto je ocekivao ,pa zar moze gore od ovoga,i jos brine ga sto je bilo dimnih bombi a ne sto nismo sutnila loptu na gol
veljos

Postby Grande Alessandro » 26 May 2012, 19:46

feanorlfc wrote:Postavka igre je dobra. Zakazali su Djuričić i Ljajič (naročito ovaj drugi), sporo se oslobađaju lopte i stalno vraćaju unazad. A itekako ima prostora za Bastu i Kolarova.

Slažem se skroz...
Umesto njih dvojice moraju da igraju neka druga dva igrača...da li Boško i Z. Tošić ili Tadić itd...nije bitno...mada iskreno potrebno je i vremena da se to lepo skocka....
Prelazak sa 4-4-2 ili 4-5-1, na 3-4-2-1 nije jednostavna stvar...dakle nije ovo toliko loše delovalo...

Klaudinho wrote:Da imamo centarfora tipa "guzonja" ufff , ovde bi jedan Kleo legao kao budali samar.

A ovo je ključna stvar...nemamo špica i meni je upitno da li sve može da se dovede na onaj nivo koji je potreban bez ovakvog jednog igrača...
Sve ostalo ćemo manje-više da pokrijemo, ali ovoga nema ni na vidiku...

Ovo sve može da ispadne ok...ali iskreno sve se drži na tankom štapu...a znajući nas i naš mentalitet, pre ćemo da useremo ovo sve kao i X puta ranije, nego što ćemo nešto da napravimo...

Svi koji pričaju kako nismo ništa mogli i znali...igrali smo protiv Španije koja je svetski i evropski prvak, Del Boske je selektor već 4 god. (ako se ne varam), a izlišno je pričati o samom kvalitetu igrača i liga u kojima nastupaju...+ činjenica da je danas nastupilo dosta mladih igrača, čak po meni i premnogo mada ih Mihajlović očigledno priprema za kvalifikacije...

Biće zajebano u kvalifikacijama...sa Hrvatima će biti na nož, ali mislim da ćemo tu nekako imati isti međusobni skor, ali Belgijanci imaju jako dobru mladu reprezentaciju, koja je smenu generacije obavila još u prošlim kvalifikacijama i sad su već dosta dobro uigrani...
Grande Alessandro

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja