feanorlfc wrote:Postavka igre je dobra. Zakazali su Djuričić i Ljajič (naročito ovaj drugi), sporo se oslobađaju lopte i stalno vraćaju unazad. A itekako ima prostora za Bastu i Kolarova.
Slažem se skroz...
Umesto njih dvojice moraju da igraju neka druga dva igrača...da li Boško i Z. Tošić ili Tadić itd...nije bitno...mada iskreno potrebno je i vremena da se to lepo skocka....
Prelazak sa 4-4-2 ili 4-5-1, na 3-4-2-1 nije jednostavna stvar...dakle nije ovo toliko loše delovalo...
Klaudinho wrote:Da imamo centarfora tipa "guzonja" ufff , ovde bi jedan Kleo legao kao budali samar.
A ovo je ključna stvar...nemamo špica i meni je upitno da li sve može da se dovede na onaj nivo koji je potreban bez ovakvog jednog igrača...
Sve ostalo ćemo manje-više da pokrijemo, ali ovoga nema ni na vidiku...
Ovo sve može da ispadne ok...ali iskreno sve se drži na tankom štapu...a znajući nas i naš mentalitet, pre ćemo da useremo ovo sve kao i X puta ranije, nego što ćemo nešto da napravimo...
Svi koji pričaju kako nismo ništa mogli i znali...igrali smo protiv Španije koja je svetski i evropski prvak, Del Boske je selektor već 4 god. (ako se ne varam), a izlišno je pričati o samom kvalitetu igrača i liga u kojima nastupaju...+ činjenica da je danas nastupilo dosta mladih igrača, čak po meni i premnogo mada ih Mihajlović očigledno priprema za kvalifikacije...
Biće zajebano u kvalifikacijama...sa Hrvatima će biti na nož, ali mislim da ćemo tu nekako imati isti međusobni skor, ali Belgijanci imaju jako dobru mladu reprezentaciju, koja je smenu generacije obavila još u prošlim kvalifikacijama i sad su već dosta dobro uigrani...