Veljkona22 wrote:Fizički smo totalno pali u drugom.
Piksi bi zatvorio utakmicu na 2-1 za nas u to sam siguran. Jedino sto nije trebalo da se desi je da primimo drugi gol u prvom poluvremenu, i mi smo ga primili jebi ga. I to u najgorem trenutku u 44.minutu..
#jesuisPiksi
Nije do fizike,nego do taktike. Ono što je @ilickapiten22 napisao,ne može bez zadnjeg veznog ,mi smo tu imali SMS i Lukića koji to ne mogu u paru da igraju ni slučajno na ovakvom nivou. A kada na to dodas da Tadića zabole ona stvar za defanzivu plus 2 napadača,onda je sve jasno.
Ne može mene neko da ubedi da SMS , Lukić, Kostić i td nisu fizički spremni, a svi igraju ozbiljnu ligu.
Ljudi su Nas procitali,uvukli su vezne bočne igrače u sredinu i ostavili bekovima da igraju 1 na 1 sa Živkovićem i Kostićem,a naša dva ,,zadnja vezna,, su uvek bili u manjku jer su morali da igraju uvek 3 na 2 pa i 4 na 2 i nisu mogli da budu strana pomoći ovoj dvojici po boku.
Zaista sramna taktika,napisao sinoć onaj prostor koji su trebali da pokriju SMS i Lukić ne bi mogli Kazemiro i Fabinjo u paru da pokriju .
Ali šta ti da pričaš,kada vidiš nas stručni štab.