Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby Golden Warrior » 03 Dec 2022, 10:19

Veljkona22 wrote:Fizički smo totalno pali u drugom.
Piksi bi zatvorio utakmicu na 2-1 za nas u to sam siguran. Jedino sto nije trebalo da se desi je da primimo drugi gol u prvom poluvremenu, i mi smo ga primili jebi ga. I to u najgorem trenutku u 44.minutu..
#jesuisPiksi

Vidis ja imam utisak da smo dali gol 44. za 3-1 pitanje da li bi izdrzali do kraja utakmica...

Ono u drugom poluvremenu je takva nemoc i cist amaterizam kao da smo Costa Rica. Nas tradicinalno ''iseku'' golovi kad god ih primimo kao nikog drugog.

Sto se tice Piksija naravno da treba da ostane ali tu dolazimo do mafijaskog dela i mesetarenja koje ce da usledi i opet u zacarani krug.
Golden Warrior

Postby Lajger » 03 Dec 2022, 10:56

Popustio pod pritiscima sa severne šipke.
Otud onakve izmene.
Sve dok se šipkaši budu pitali Srbija neće imati uspeha .
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Woodoo » 03 Dec 2022, 10:59

Fratelo wrote:Normalno da Pixeta nece da da otkaz, ovako ce sacekati da ga otpuste i da mu isplate lovu.

Ne verujem da je samo lova u pitanju već i igranje LN sa najjačima a i kvalifikacije za Euro gde nam je grupa realno laka. Za oba je on zaslužan, zašto bi to sada to zadovoljstvo ostavljao drugome.
Woodoo

Postby Baxter Stockman » 03 Dec 2022, 11:11

Meni je jedan od negativnijih utisaka ovog prvenstva i Bleki.
Momak je u Rusiji bio glavni igrač te odbrane, neko ko je komandovao i neko od koga se očekivalo da će biti vođa defanzive narednih 10+ godina.
4 godine kasnije on nije napredovao ništa, tavori u Fiorentini kojoj je domet liga konferencije bez želje da se okuša u nekom većem klubu, makar i po cenu neuspeha.
Pavlović je otišao u Monako, nije uspeo, otišao u Salcburg i na putu je da preporodi karijeru (ako se uopšte može reći da je momak od 20 godina krenuo pogrešnom stranom).

Koliko su nas dobro skautirali Švajcarci govori i to što iz njihovih 30 prodora po bokovima nije bilo nijedne visoke lopte u 16m, nego sve povratne gde uvek neko natrčava. Čak bih smeo i da pogađam da je Kobel bio trenerova odluka umesto Zomera, pošto je ovaj prvi na visokim loptama bolji od drugog.
A mi smo pripremili, pa ništa...

I da Džaka je odličan igrač.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Demokratski rob » 03 Dec 2022, 11:19

Baxter Stockman wrote:...
Koliko su nas dobro skautirali Švajcarci govori i to što iz njihovih 30 prodora po bokovima nije bilo nijedne visoke lopte u 16m, nego sve povratne gde uvek neko natrčava. Čak bih smeo i da pogađam da je Kobel bio trenerova odluka umesto Zomera, pošto je ovaj prvi na visokim loptama bolji od drugog.
A mi smo pripremili, pa ništa...

I da Džaka je odličan igrač.

+100, apsoluno ništa

I da još dodam da se Šaćiri ozbiljno u--ao u naše igrače. Prvi gol dao, druga dva baš on pokrenuo.
i opet su nas on i Džaka uspešno isprovocirali.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Produzenisamlekom » 03 Dec 2022, 11:46

Veljkona22 wrote:Fizički smo totalno pali u drugom.
Piksi bi zatvorio utakmicu na 2-1 za nas u to sam siguran. Jedino sto nije trebalo da se desi je da primimo drugi gol u prvom poluvremenu, i mi smo ga primili jebi ga. I to u najgorem trenutku u 44.minutu..
#jesuisPiksi

Nije do fizike,nego do taktike. Ono što je @ilickapiten22 napisao,ne može bez zadnjeg veznog ,mi smo tu imali SMS i Lukića koji to ne mogu u paru da igraju ni slučajno na ovakvom nivou. A kada na to dodas da Tadića zabole ona stvar za defanzivu plus 2 napadača,onda je sve jasno.
Ne može mene neko da ubedi da SMS , Lukić, Kostić i td nisu fizički spremni, a svi igraju ozbiljnu ligu.

Ljudi su Nas procitali,uvukli su vezne bočne igrače u sredinu i ostavili bekovima da igraju 1 na 1 sa Živkovićem i Kostićem,a naša dva ,,zadnja vezna,, su uvek bili u manjku jer su morali da igraju uvek 3 na 2 pa i 4 na 2 i nisu mogli da budu strana pomoći ovoj dvojici po boku.
Zaista sramna taktika,napisao sinoć onaj prostor koji su trebali da pokriju SMS i Lukić ne bi mogli Kazemiro i Fabinjo u paru da pokriju .

Ali šta ti da pričaš,kada vidiš nas stručni štab.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby bezvezarije » 03 Dec 2022, 11:54

Vezni red nam je defanzivno krater. Tadić, Sms i Živković ne trče dovoljno i ne pomažu u odbrani. Kostić, Vlahović i Mitrović su očito bili povređeni i nedovoljno spremi i kombinacija svega je raspad u odbrani.

Tu nam treba neko tipa Brozović.
bezvezarije

Postby Rajs » 03 Dec 2022, 11:55

Belic
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Baxter Stockman » 03 Dec 2022, 11:59

Srnić
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Џејси Керол » 03 Dec 2022, 12:00

Tu je i Zdjelar.

Jel ima nekih pozitvinih misli posle SP kada je nasa repstucija u pitanju?
Pored VMS, datih golova i to sto smo ispali :D
proces.
Џејси Керол

Postby soniko » 03 Dec 2022, 12:01

Mnogo je lakse naci dva jebena beka, kakvi god da su i igrati formaciju sa cetiri pozadi.
Kad igras sa tri pozadi tebi bocni igraci i tri vezna u polju moraju biti defanzivne zvijeri koje trce kao navijene.
Lakse je roditi dva beka nego prilagoditi 5 igraca
soniko

Postby Inzaghi » 03 Dec 2022, 12:06

Џејси Керол wrote:Tu je i Zdjelar.

Naravno. Najvise postignuth golova u grupi. Znaci to mnogo. Oba napadaca su postizala golove. Realno nasa buducnost.

Koliko bi tek bolelo da smo dobili Kamerun a izgubili opet sinoc i da nam je remi odgovarao. Australija bi bila mala maca. Bio bi potpuno drugaciji mec ali posle svega tesko da bi ishod bio drugaciji. Ne umemo.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby dacha » 03 Dec 2022, 12:11

Domingoo wrote:Treneri u mladjim kategorinama Dinama imaju 5000 platu procente od prodaje svakog igraca iz omladinske skole redovne seminare u najkvalitetnijim skolama fudbala oni su motor Hrvatske reprezentacije pogledajte ovog Gvardiola bio sam sumnjicav u njegove kvalitete ali decko sabija razmisljanje pas , pozicioniranje anticipacija sve na jako visokom nivou ..
Jednostavno je naucen i obucen na pravi nacin ,treba proveriti koliko imaju treneri u mladjim kategorijama Par i Zvezd ne vise od 700-800 evra i da li imaju obuke i koliko su strucni i po kojoj preporuci rade ?

Steta je jer talenta imamo i mozemo..

Ne boj se za trenere mladjih u Partizanu i Zvezdi, zvanicno toliko koliko si napisao a nezvanicno su tu negde oko Dinamovih, u time i jeste problem. Ne pitaj me kako znam...
dacha

Postby bezvezarije » 03 Dec 2022, 12:12

Џејси Керол wrote:Tu je i Zdjelar.

Pozitivno je jedino šta Mitrović i Vlahović i povređeni davaju golove. Vlahović je budućnost.

Ništa, idemo dalje. Ja bih složio potpuno novu odbranu i jedino ostavio Pavlovića. Gore od ovoga ne može.
bezvezarije

Postby Golden Warrior » 03 Dec 2022, 12:19

dacha wrote:
Domingoo wrote:Treneri u mladjim kategorinama Dinama imaju 5000 platu procente od prodaje svakog igraca iz omladinske skole redovne seminare u najkvalitetnijim skolama fudbala oni su motor Hrvatske reprezentacije pogledajte ovog Gvardiola bio sam sumnjicav u njegove kvalitete ali decko sabija razmisljanje pas , pozicioniranje anticipacija sve na jako visokom nivou ..
Jednostavno je naucen i obucen na pravi nacin ,treba proveriti koliko imaju treneri u mladjim kategorijama Par i Zvezd ne vise od 700-800 evra i da li imaju obuke i koliko su strucni i po kojoj preporuci rade ?

Steta je jer talenta imamo i mozemo..

Ne boj se za trenere mladjih u Oartizanu i Zvezdi, zvanicno toliko koliko si napisao a nezvanicno su tu negde oko Dinamovih, u time i jeste problem. Ne pitaj me kako zbam...

Ali zato se desi da ne prime platu po 3-4 meseca pa upiru za plasman u LS vise nego igraci na terenu :biggrin:
Golden Warrior

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.