Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga sezona 2011/2012

Postby DON » 13 May 2012, 21:37

irriducibili wrote:A posebne cestitke forumskim grobarima, koji svrsavaju od srece zbog pobede cigana. Alal vera, svaka ptica svome jatu leti... :okk:

:lol:
Ko je navijao za cigane?

Zajc-> Jedva cekam taj dan!

Ooooooojjjjjj Dudoooooooooo, goooooluuuubaaaruuuuuu starriiiiiiii :tambura:
DON

Postby bekrinjo » 13 May 2012, 21:38

Image

Duda 'ladan ko spricer :biggrin:
bekrinjo

Postby vicharhcp » 13 May 2012, 21:39

Na sajtu blica vec spremili vest za CSKA :laugh:

Olimpijakos šokirao Tea i Krstića u poslednjoj sekundi, Ivković prvak Evrope!

N. Todorović | 13. 05. 2012. - 22:08h 22:01h | Foto: Reuters | Komentara: 3
Novi prvaci Evrope su košarkaši moskovskog Olimpijakosa, koji su se posle dramatične završnice i koša Printezisa u poslednjoj sekundi za trijumf od 62:61 popeli na krov Starog kontinenta. Ekipa za koju nastupaju srpski reprezentativci Miloš Teodosić i Nenad Krstić ostala je bez trofeja.

Ja sam, u stvari, navijala protiv CSKA. Zato sto su na samom pocetku el proglaseni za pobednike i zato sto su u petak samo uz pomoc sudija prosli PAO!
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby Bane » 13 May 2012, 21:39

Napredpartizan wrote:Navijaci Reala komentarisu nesto slicno kao mi za Ejsija...

Y Lazaros Papadopoulos y Mikhalis Pelekanos campeones de la Euroliga... ¡¡¡Vivir para ver!!!

Prevod : Papadopulos i Pelekanos osvojili Evroligu, treba ziveti kako bi samo to videli :biggrin:

PApadopulos uz'o EL jos pre 10 godina. Zivi bili pa videli kad ce Rejes i Ljulj da uzmu.
Nemoj legendu Papadopulosa i Loa u isti kos :D Cudi me da Pelekanos nije dobio vise minuta, zanimljiv igrac, on i Kajmakoglu su sabijali u Marusiju "one" sezone.
Bane

Postby aca04 » 13 May 2012, 21:41

AirBall wrote:Law pokazao da uz dobru atmosferu i on moze da uzme trofej i to onaj najveci u Evropi..

Da, moze. Ako sedi na klupi.
...nego sto je nasa ljubav prema crno-beloj boji
aca04

Postby harper lee » 13 May 2012, 21:42

bekrinjo wrote:Image

Duda 'ladan ko spricer :biggrin:

Naviklo to.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Talicni Tom » 13 May 2012, 21:46

jedibojan wrote:
Talicni Tom wrote:
jedibojan wrote:
Talicni Tom wrote:Niko još sa Teodosićem nije napravio pobjedničku hemiju. Sa njim se i pobjeđuje i umire na istoj utakmici. A i u cijeloj sezoni.
Zato Dudi i njegovim igračima svaka čast. Njemu jer je pokazao ko je, kao i da u kolektivnom sportu igrači moraju da imaju povjerenje, ne u svoje (Teo) nego u saigračeve sposobnosti.

teo se ponasa kao diktator i drzi celu ekipu kao taoce... uzasno me je iznervirao veceras.

Nismo na istoj strani, ja ga kritikujem jer mislim da može bolje, ne zato što me nervira. Druga je stvar što mi mislimo da je on top igrač iako to nije.

meni nije problem to sto nije top igrac, vec to sto je koban po svoju ekipu. Za koga god da igra postavlja stvari tako da pitanje pobednika zavisi od toga hoce se njemu dici ulevo ili udesno... a vec neko vreme mu se uopste ne dize. Jako losa psihologija i jako malo postovanja prema saigracima

Janso da je igrao slabo u 4/4. Ali nije jedini. I nije da i drugi nisu pokušavali. Griješio je i Krle i Kirilenko, Šved isto. Jedini dobar je bio baš Šiška. Mislio sam da u njemu imaju igrača za prevagu, međutim...
Ljudi nekako loše komentarišu Teovu igru. Odnosno pogrešno gledaju. Ako je ono u 2/4 bilo top u igri i definitivno donijelo razliku na stranu CSKA, problem je što je to nešto što će teško da radi cijelu utakmicu. Ono što ga ne čini vrhunskim igračem je to što ne moće na ozbiljnom nivou košarke da iskreira koš za sebe osim šutem, niti iz kretnje niti iz 1 na 1, a ni 2 na 2. Evo kao npr. Spanulis znalo se da će ići unutra i uspio je napraviti prostor da Printezis postane heroj. E na to Teo ne može da računa, a i ne vidim da želi da se tu unaprijedi. Možda i ne može.
Sa druge strane, izgleda kao da ne da saigračima da postanu heroji, što je baš teško subjektivno naklapanje, danas su svi imali šansu da ponesu barjak, na kraju Šiška najviše pa nisu uspjeli. Slično sa Savanom prošle godine.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby harper lee » 13 May 2012, 21:48

Ali, kakva sezona za Peru Antica from Serbia. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby feanorlfc » 13 May 2012, 21:50

Kirilenko je ispao u poslednjem napadu Olija.
feanorlfc

Postby Unexpected » 13 May 2012, 21:51

Talicni Tom wrote:Ono što ga ne čini vrhunskim igračem je to što ne moće na ozbiljnom nivou košarke da iskreira koš za sebe osim šutem, niti iz kretnje niti iz 1 na 1, a ni 2 na 2.

Lepa analiza. Teov problem je, po meni, što on misli da sve zna. Zato i ne napreduje i ne poboljšava segmente igre koje si naveo.
The End.
Unexpected

Postby vasilij zajcev » 13 May 2012, 21:51

AK isao na stranu pomoci...
vasilij zajcev

Postby ima 1 tim » 13 May 2012, 21:52

vicharhcp wrote:Ja sam, u stvari, navijala protiv CSKA. Zato sto su na samom pocetku el proglaseni za pobednike i zato sto su u petak samo uz pomoc sudija prosli PAO!

taj rad :biggrin:

+ (uvek) protiv Tea :sick: makar i kojim cudom zaigrao za KKP :pop: ono pokazivanje na posekotinu Lee-ja u Parizu mu nikad necu zaboraviti :colera: i naravno,onaj ''alley-oop'' :roll:

p.s.Zajc :laugh: :blue:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby ofkovac » 13 May 2012, 21:57

kazlauskas uopste nije spremao ekipu za finis sezone, od prvog dana samo rotira igrace po difoltu bez ikakvog plana, to moze da radi pola ljudi sa ovog foruma...duda je sve lepo tempirao, snimio tokom sezone ko je gladan uspeha i to je forsirao, naravno da je iz egal zavrsnice izasao kao pobednik, kapiram da je znao svaki plan kazlauskasa u poslednjim minutima...
ofkovac

Postby Crazy Soul » 13 May 2012, 21:57

Mislim da su svi zaboravili da su Krstasi utrenirali Olimpijakos upravo za ovo .... Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby jedibojan » 13 May 2012, 21:59

Talicni Tom wrote:Janso da je igrao slabo u 4/4. Ali nije jedini. I nije da i drugi nisu pokušavali. Griješio je i Krle i Kirilenko, Šved isto. Jedini dobar je bio baš Šiška. Mislio sam da u njemu imaju igrača za prevagu, međutim...
Ljudi nekako loše komentarišu Teovu igru. Odnosno pogrešno gledaju. Ako je ono u 2/4 bilo top u igri i definitivno donijelo razliku na stranu CSKA, problem je što je to nešto što će teško da radi cijelu utakmicu. Ono što ga ne čini vrhunskim igračem je to što ne moće na ozbiljnom nivou košarke da iskreira koš za sebe osim šutem, niti iz kretnje niti iz 1 na 1, a ni 2 na 2. Evo kao npr. Spanulis znalo se da će ići unutra i uspio je napraviti prostor da Printezis postane heroj. E na to Teo ne može da računa, a i ne vidim da želi da se tu unaprijedi. Možda i ne može.
Sa druge strane, izgleda kao da ne da saigračima da postanu heroji, što je baš teško subjektivno naklapanje, danas su svi imali šansu da ponesu barjak, na kraju Šiška najviše pa nisu uspjeli. Slično sa Savanom prošle godine.

pre svega nemoj pogresno da me razumes - ja ne bi popizdeo da mi nije stalo do toga i da ne navijam za to da teo postane vrhunski igrac. Naravno da ne moze da se ocekuje da igra na onom nivou iz 2/4 celu utakmicu, ali upravo o tome i pricam - on igra tako da kad njega ide to izgleda fenomenalno, a kada ga ne ide, bukvalno zakopava ekipu. Gledajuci ovo veceras doziveo sam PTSD vezan za proslo evropsko, kada nas je njegovo izdrkavanje sahranilo. Ako je tada izgovor bio da je on morao to da radi zbog kvaliteta saigraca (izgovor koji licno ne prihvatam), u CSKA bar ima gomilu kvalitetnih saigraca. Kao sto rekoh, sve ekipe u kojima igra su taoci njegove inspiracije i igra bez postovanja prema saigracima a to me izrazito nervira
dogodine u Istambulu
jedibojan

PreviousNext

Return to Evropska košarka