jedibojan wrote:Talicni Tom wrote:jedibojan wrote:Talicni Tom wrote:Niko još sa Teodosićem nije napravio pobjedničku hemiju. Sa njim se i pobjeđuje i umire na istoj utakmici. A i u cijeloj sezoni.
Zato Dudi i njegovim igračima svaka čast. Njemu jer je pokazao ko je, kao i da u kolektivnom sportu igrači moraju da imaju povjerenje, ne u svoje (Teo) nego u saigračeve sposobnosti.
teo se ponasa kao diktator i drzi celu ekipu kao taoce... uzasno me je iznervirao veceras.
Nismo na istoj strani, ja ga kritikujem jer mislim da može bolje, ne zato što me nervira. Druga je stvar što mi mislimo da je on top igrač iako to nije.
meni nije problem to sto nije top igrac, vec to sto je koban po svoju ekipu. Za koga god da igra postavlja stvari tako da pitanje pobednika zavisi od toga hoce se njemu dici ulevo ili udesno... a vec neko vreme mu se uopste ne dize. Jako losa psihologija i jako malo postovanja prema saigracima
Janso da je igrao slabo u 4/4. Ali nije jedini. I nije da i drugi nisu pokušavali. Griješio je i Krle i Kirilenko, Šved isto. Jedini dobar je bio baš Šiška. Mislio sam da u njemu imaju igrača za prevagu, međutim...
Ljudi nekako loše komentarišu Teovu igru. Odnosno pogrešno gledaju. Ako je ono u 2/4 bilo top u igri i definitivno donijelo razliku na stranu CSKA, problem je što je to nešto što će teško da radi cijelu utakmicu. Ono što ga ne čini vrhunskim igračem je to što ne moće na ozbiljnom nivou košarke da iskreira koš za sebe osim šutem, niti iz kretnje niti iz 1 na 1, a ni 2 na 2. Evo kao npr. Spanulis znalo se da će ići unutra i uspio je napraviti prostor da Printezis postane heroj. E na to Teo ne može da računa, a i ne vidim da želi da se tu unaprijedi. Možda i ne može.
Sa druge strane, izgleda kao da ne da saigračima da postanu heroji, što je baš teško subjektivno naklapanje, danas su svi imali šansu da ponesu barjak, na kraju Šiška najviše pa nisu uspjeli. Slično sa Savanom prošle godine.