Iskreno sve je ovo sjajno za sada

rutinski,ali me zaista brinu ove povrede.
Vanja opet nije igrao,Milutinov uopste,danas vidimo i Nedovic se opet povredio izgleda:krsti:
Nas jedino sa puta mogu da izbace povrede kao i na nekim ranijim prvenstvima.Zato jedina greska Karijeva u izboru 12 igraca je sto nije poveo Dobrica umesto Ristica.
No i dalje sam veliki optimista.Ako dobijemo Poljake idemo ili na Italiju,ili na Hrvatsku(ako izgube od Ukra).Vrlo tesko na Ukre,trebalo bi Hrvati da ih dobiju sa 18 razlike.
Za dalje cemo videti.Najbitnije je da glavni igraci Luca,Joka,Vasa i Kalina budu zdravi.Od 1/8 oni ce da iznesu najveci teret uz Guduru i nadsm se oporavljenog Milutunova.Svi ostali ce tu biti da odrade neki zadatak,da pomognu,da malko odmore nosioce.
Jos jednom bih pohvalio partiju Kalinica

.Zaista odlican igrac koji puni sve kolone,igra odbranu,ucestvuje u skoku,a bogami ume i da resi mec kad treba.Uostalom covek je bio najbolji igrac na final fouru koji je uzeo Fener.
Znam da nas narod voli da pravi kalkulacije,ali ovoga puta smo mi najbitniji.Ako budemo zdravi ,iskljucivo sve ce zavisiti od nas,bez obzira na ime rivala.