Board index Košarka Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.

Grupa D - Prag (Češ, Hol, Izr, Pol, Fin, Srb)

Koje četiri reprezentacije će proći u drugi krug?

Poll ended at 01 Sep 2022, 08:46

Srbija
38
25%
Češka Republika
35
23%
Poljska
17
11%
Finska
26
17%
Izrael
33
22%
Holandija
4
3%

Total votes : 153

Re: Grupa D - Prag (Češ, Hol, Izr, Pol, Fin, Srb)

Postby Olimp » 06 Sep 2022, 22:02

Foteljas wrote:Uz vise nego sto je ocekivano muka pobeda. Sada je najvaznije da se zalecimo. Zaista se nadam da ce Vanja i Milutinov poceti da igraju. Davidovac i Ristic ocito zaboravljeni na klupi, ispada da smo mi ovo zapravo igrali sa 6-7 igraca veceras.
S obzirom da koliko vidim po planu u cetvrtak igramo poslednji i da ce se pre toga vec znati plasman po ostalim grupama, ako bude potrebno tankovati i ici na drugo mesto u grupi u cilju laksih protivnika u osmini i cetvrtini finala.

Slazem se iako pitanje da li ce nam se isplatiti jer Ukrajina je 99 posto druga tako da moramo na Hrvate ili Italijane a oni su oboje teški protivnici.
Ipak ako je sljedeći korak Francuska onda bih svakako birao to prvo mjesto.

Svakako najvažnije je da mi ostanemo kompletni.
Bez Nedovića bi se još nekako i pokrpali sa 35 minuta Vase ionako je to samo još 4 meca s pauzama ako ostanemo do kraja. Ostali da krpaju.
Ali ako je i Luča povrijeđen možemo kući odmah.
Olimp

Postby Tegi » 06 Sep 2022, 22:06

Hajde, prestanite da gavranišete vas dvojica.

Ionako oštrite onu stvar 2 meseca i čekate da opljunete.
Last edited by Tegi on 06 Sep 2022, 22:07, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby fontaneros » 06 Sep 2022, 22:07

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Bogisa91 » 06 Sep 2022, 22:08

Realno možemo i protiv Poljaka i protiv bilo koga u osmini da dobijemo bez Nedovica i Lucica ali dalje posle veoma teško ne znam jedino da Davidovac postane zver ili Marinkovic nabije 20 poena ili da Guduric konačno igra kao što ima taj neki talenat.
Bogisa91

Postby СрбинПодгорица » 06 Sep 2022, 22:10

Можемо против Пољака, касније сваки играч треба.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Pit Bull » 06 Sep 2022, 22:15

▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Гроф Тинторето » 06 Sep 2022, 22:16

Kasnije se suzava rotacija, pa nece svi igrati po 30 minuta.
Dvojka nam najvise skripi, ali zguzvacemo se nekako.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Dexi » 06 Sep 2022, 22:17

Iskreno sve je ovo sjajno za sada :okk: rutinski,ali me zaista brinu ove povrede.
Vanja opet nije igrao,Milutinov uopste,danas vidimo i Nedovic se opet povredio izgleda:krsti:

Nas jedino sa puta mogu da izbace povrede kao i na nekim ranijim prvenstvima.Zato jedina greska Karijeva u izboru 12 igraca je sto nije poveo Dobrica umesto Ristica.

No i dalje sam veliki optimista.Ako dobijemo Poljake idemo ili na Italiju,ili na Hrvatsku(ako izgube od Ukra).Vrlo tesko na Ukre,trebalo bi Hrvati da ih dobiju sa 18 razlike.

Za dalje cemo videti.Najbitnije je da glavni igraci Luca,Joka,Vasa i Kalina budu zdravi.Od 1/8 oni ce da iznesu najveci teret uz Guduru i nadsm se oporavljenog Milutunova.Svi ostali ce tu biti da odrade neki zadatak,da pomognu,da malko odmore nosioce.

Jos jednom bih pohvalio partiju Kalinica :okk: .Zaista odlican igrac koji puni sve kolone,igra odbranu,ucestvuje u skoku,a bogami ume i da resi mec kad treba.Uostalom covek je bio najbolji igrac na final fouru koji je uzeo Fener.

Znam da nas narod voli da pravi kalkulacije,ali ovoga puta smo mi najbitniji.Ako budemo zdravi ,iskljucivo sve ce zavisiti od nas,bez obzira na ime rivala.
Dexi

Postby СрбинПодгорица » 06 Sep 2022, 22:34

Dexi
Не може се само два висока играча, са тим да Милутин још није крочио на терен.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby bukowski » 06 Sep 2022, 22:52

izmorili su se igrači, četri utakmice u pet dana, ali posle je raspored mnogo bolji, nakon poljske, dva dana pauze, posle sve na po dan pauze do kraja valjda. pregrmeli su najgore, biće vremena da se oporave, samo da su svi fit. protiv poljaka ne kalkulisati, već odmoriti nosioce, a ovi ostali kolko daju, daju, a da se razigra milutinov, vanja vrati, pa ko bude bolji.
iskreno se plašim hrvata u bilo kojem susretu, ne igraju dobro, a imaju respektabilan tim, a uz svu buku koju takva utakmica nosi, sve je moguće , a prokletstvo će se pre ili kasnije završiti, a bojim se upravo u susretu s nama.
Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan moga vremena.
bukowski

Postby Rokanontas » 06 Sep 2022, 23:06

Nemojte da ste zečevi, kakve bre kalkulacije, kakvi bakrači.

Odigrati kako treba i odmoriti ove najbolje koliko god može, a ovi iz te druge grupe nek gledaju i nek se ređaju kako im volja..

Bolji smo, i to drastično i od Italije i od Hrvata, ma koliko se oni ili neki trudili da predstave situaciju drugačije. A mi ako smo rešili da idemo po zlato oni su samo usputna stanica, ništa više od toga.
Rokanontas

Postby Slavisak » 06 Sep 2022, 23:29

Nema sta da se kalkulise. Ako ciljamo da osvojimo EP i ako vredimo , nema cega da se plasimo . Na ovom turniru ne postoji neki dream team , pa da ga treba izbegavati do polufinala :roll:
Slavisak

Postby Bogun » 06 Sep 2022, 23:31

Svidelo mi se kako smo reagovali tri puta danas, jednom kad su Izraelci preokrenuli mislim da je bila trojka Madara za 28:30 i dva puta kada su spuštali našu prednost na +2.

Sva tri puta smo ekspresno odlazili na tri ili četiri poseda prednosti, bez mnogo panike i smušenosti u tim trenucima, tačno se znalo ko šta radi na terenu.

Ne valja što smo padali par puta, mada bilo je i za očekivati obzirom da smo meč počeli sa 10 igrača, bez Milutinova i Marinkoviča, na to dodati da Ristić praktično nije ni igrao, a Davidovac nije ulazio, znači igrali smo sa 8 igrača. Danas se prvi put na turniru osetilo odsustvo Milutinova.

Da se presaberemo, pa da rešimo Poljake, a u ovom trenutku večeri, to mu dođe već sutra.
PKAŠ
Bogun

Postby Sezione » 06 Sep 2022, 23:45

fontaneros wrote:

Bukvalno se suzdrzava da ne pukne od smeha
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby balkanski spijun » 07 Sep 2022, 04:11

iako imamo problema na 2,mnogo vise ce zavisiti od Milutinova i koliko ce moci da odigra.

dvojka ce da se pokrpi od onoga sto imamo,a na 5 ci tesko.

zavisice i od ekipa s kojima ukrstamo.

veliki nedostatak je Micic(zamena).Ponekad pocne da se gubi,prekombinuje se i udje u negativan mod.

samo da Milutinov bude spreman za 10-15 minuta.

najvise ce da zavisi od sudiskog kriterijuma.mi nismo fajterska ekipa,sem Lucica i Kalinica ostali su mekani.
balkanski spijun

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.