feanorlfc wrote:Ma to su prijateljske utakmice. Kad će da ih isproba ako ne sad? Jedino mi nije jasno za Bajkovića, ali kakva je konkurencija... Ovi svi ostali zaslužuju da budu barem na spisku. Pa nije zvao Mikića, Dimitrijevića, Babovića ili Miljkovića. Na spisku su otprilike svi koji vrede ili su potencijal iz Zvezde i Partizana.
Ja sam odavno ovde napisao da bi za nasu odbranu Bajko po tipu bio idealan golman ali me svi napljuvase... s debelim razlogom zato sto sam se uglavnom zajebavao.

Bolna je istina da smo mi na toj poziciji mozda najtanji ako se izuzme to sto nemamo krstenog napadaca ali Bajka da vidim jednom u dresu Srbije i posle mogu da se penzionisem pod uslovom da tokom utakmice ne umrem od smeha.
Ovo ostalo je ocekivano. Niko od ovih pozvanih iz Zvezde a ni ova dvojica iz Partizana nece ni prismrdeti terenu jer jos uvek nemaju kvalitet ni da nose kopacke konkurentima za pozicije na kojima igraju ali moze samo da im koristi to sto ce dve-tri godine da igraju i treniraju uz igrace kao sto su Ivanovic ili Kolarov. Igraci idu u penziju kad napune neke godine a fudbal nastavlja da se igra pa ce nam stoga trebati mladji igraci da ih zamene kad dodje vreme za zamenu. Najblize nekom mozda drugom timu su Lazovic i Lazar Markovic ali i oni su jos uvek prilicno daleko. Steta sto se Stankovic oprostio, uz njega bi Mijailovic dosta mogao da nauci.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.