Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby ИлићКапитен22 » 07 May 2012, 18:58

da li sam ja napisao negde da moraju da zovu nekog iz Partizana? Meni je smesno da je on uopste pricao sa Mladenovicem,Maksimovicem i jebacem Zorice Markovic.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Unexpected » 07 May 2012, 19:05

ГробариКраљево wrote:da li sam ja napisao negde da moraju da zovu nekog iz Partizana? Meni je smesno da je on uopste pricao sa Mladenovicem,Maksimovicem i jebacem Zorice Markovic.

Izvinjavam se, pogrešno sam razumeo.
Bajko je smejurija, a o ostalima ne bih sudio, ipak ne gledam toliko Zvezdu, osim u derbiju.

Zlaja wrote:Aj ponovo samo suprotan rezon.

Ne mora na silu izvuci 10 igraca iz nase liga ako nema kvaliteta, a nema, tj ima boljih...

Slažem se. Videćemo šta je zamislio.
Last edited by Unexpected on 07 May 2012, 19:06, edited 1 time in total.
The End.
Unexpected

Postby Felipao » 07 May 2012, 19:06

Ja sam zadovoljan Mihom na mestu selektora i ne zanima me,neka zove koga hoce samo nek ima igru i rezultat.Nek prodju prve utakmice pa cu lako kritikovati sto zove ovog ili onog...
Felipao

Postby Felipao » 07 May 2012, 19:06

Dodushe mogao bih da ga kritikujem odma da je zvao retosa Babovica a ovi klinci iz Zvezde su mladi,pa ono,nek ih proba,preko njegovih ledja ce i ovako da ide...
Felipao

Postby ИлићКапитен22 » 07 May 2012, 19:09

Unexpected wrote:
ГробариКраљево wrote:da li sam ja napisao negde da moraju da zovu nekog iz Partizana? Meni je smesno da je on uopste pricao sa Mladenovicem,Maksimovicem i jebacem Zorice Markovic.

Izvinjavam se, pogrešno sam razumeo.
Bajko je smejurija, a o ostalima ne bih sudio, ipak ne gledam toliko Zvezdu, osim u derbiju.

pa pazi.Ja Mihu stvarno mnogo postujem, ali ako bude pozvao Zoricinog malog u reprezentaciju dokazace da je smesan trener.Maksimovic i Mladenovic su potencijal,ali sam za to da se ide postepeno.Neka ih prvo u mladoj,kao i Markovica.Ne mogu oni da nose Srbiju kroz kvalifikacije.
ИлићКапитен22

Postby Unexpected » 07 May 2012, 19:11

Mislim ni da mu nije ideja da budu nosioci, što napisa Felipao, ne škodi da ih proba.
Oko Bajka se apsolutno slažemo.
The End.
Unexpected

Postby ИлићКапитен22 » 07 May 2012, 19:13

najveca muka ce mu svakako biti oko napadaca.Na toj poziciji smo stvarno u opasnom kanalu.Ne vidim izlaz.Ne vidim ko bi mogao da bude cuvena 9 u narednim godinama.Mozda je Scepovic mogao,ali ova povreda i luda glava ce ga sigurno unazaditi.Mihi zelim svu srecu,postujem kao i kao igraca i kao coveka.
ИлићКапитен22

Postby Zlaja » 07 May 2012, 19:21

Nista se nece promeniti, 16 ce biti takmicarskih igraca a 7 na pijaci.

Miha ce odraditi da vrati zvezdine navijace na stadion (setite se gde su se igrale poslednje utakmice a pogadjajte gde ce se igrati naredne) i jos ostaje da sa ovim ozbiljnijim igracima uradi nesto...

Svu srecu mu zelim, ali moje razocarenje je samo sto sam ocekivao nesto drugacije...
Zlaja

Postby feanorlfc » 07 May 2012, 20:44

Ma to su prijateljske utakmice. Kad će da ih isproba ako ne sad? Jedino mi nije jasno za Bajkovića, ali kakva je konkurencija... Ovi svi ostali zaslužuju da budu barem na spisku. Pa nije zvao Mikića, Dimitrijevića, Babovića ili Miljkovića. Na spisku su otprilike svi koji vrede ili su potencijal iz Zvezde i Partizana.
feanorlfc

Postby Zlaja » 07 May 2012, 20:50

Nema on sta da proba, tj slepci mu nisu dali vremena, on mora prozvati najboljih 22 i naredne 3 utakmice da pronadje najboljih 11.
Ima god i po da napravi rezultat, a kako izgleda narednih 6 meseci ce biti kljucna, 2 kiksa se tesko vracaju, kvalitet je veci nego na putu za Euro...
Zlaja

Postby harper lee » 07 May 2012, 22:15

feanorlfc wrote:Ma to su prijateljske utakmice. Kad će da ih isproba ako ne sad? Jedino mi nije jasno za Bajkovića, ali kakva je konkurencija... Ovi svi ostali zaslužuju da budu barem na spisku. Pa nije zvao Mikića, Dimitrijevića, Babovića ili Miljkovića. Na spisku su otprilike svi koji vrede ili su potencijal iz Zvezde i Partizana.

Ja sam odavno ovde napisao da bi za nasu odbranu Bajko po tipu bio idealan golman ali me svi napljuvase... s debelim razlogom zato sto sam se uglavnom zajebavao. :biggrin: Bolna je istina da smo mi na toj poziciji mozda najtanji ako se izuzme to sto nemamo krstenog napadaca ali Bajka da vidim jednom u dresu Srbije i posle mogu da se penzionisem pod uslovom da tokom utakmice ne umrem od smeha.

Ovo ostalo je ocekivano. Niko od ovih pozvanih iz Zvezde a ni ova dvojica iz Partizana nece ni prismrdeti terenu jer jos uvek nemaju kvalitet ni da nose kopacke konkurentima za pozicije na kojima igraju ali moze samo da im koristi to sto ce dve-tri godine da igraju i treniraju uz igrace kao sto su Ivanovic ili Kolarov. Igraci idu u penziju kad napune neke godine a fudbal nastavlja da se igra pa ce nam stoga trebati mladji igraci da ih zamene kad dodje vreme za zamenu. Najblize nekom mozda drugom timu su Lazovic i Lazar Markovic ali i oni su jos uvek prilicno daleko. Steta sto se Stankovic oprostio, uz njega bi Mijailovic dosta mogao da nauci.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 07 May 2012, 23:08

harper lee wrote:Bajka da vidim jednom u dresu Srbije

:krsti:

Od kada su sela oko Cetinja u Srbiji? Neka taj brani za svoju drzavu...

Inace, Miha je idealno resenje za selektora. Harizmom, autoritetom, pa i time sto igraci na pripremama nece moci da upraznjavaju svoj omiljeni hobi. Na svim mestima koja oni vole, Miha je vise nego redovan i rado vidjen gost... :biggrin:
irriducibili

Postby harper lee » 07 May 2012, 23:28

irriducibili wrote:
harper lee wrote:Bajka da vidim jednom u dresu Srbije

:krsti:

Od kada su sela oko Cetinja u Srbiji? Neka taj brani za svoju drzavu...

Inace, Miha je idealno resenje za selektora. Harizmom, autoritetom, pa i time sto igraci na pripremama nece moci da upraznjavaju svoj omiljeni hobi. Na svim mestima koja oni vole, Miha je vise nego redovan i rado vidjen gost... :biggrin:

Ni Borovo Selo nije u Srbiji pa nam je selektor odatle. :trtmilojka:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Burke » 07 May 2012, 23:30

Већ десет година сам у Звезди, осећам се као Србин, осећам се и као Црногорац, јер су ми доле и родитељи и родбина и другови, али не бих бранио за Црну Гору.

http://www.redstarbelgrade.info/redstarbelgrade-2/intervju/938-rsb-intervju-bajko-i-perke.html
Burke

Postby irriducibili » 07 May 2012, 23:32

harper lee wrote:Ni Borovo Selo nije u Srbiji pa nam je selektor odatle. :trtmilojka:

Da li bi trebalo da ti objasnim razliku izmedju trenera i igraca?

@ Burke

Sta ovim pokusavas da kazes, koliko se secam bilo je puno negativnih komentara kada je bila ideja da Kleo igra za Srbiju?
irriducibili

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja