Pit Bull wrote:Ne znam kojom magijom Makabi moze imati manji budzet od Olimpijakosa sa Vilbekinom, Nanalijem, Vilijamsom, Rejnoldsom, itd...
Olimpijakos je bio drugi i kad su Rusi bili tu.
Oni su se igrama na terenu izborili da budu drugi i da imaju domaci teren u cetvrtfinalu. Podvig je biti drugi kad imas 10. budzet u takmicenju i kad su projekcije bile da ce biti deveti-deseti.
Koliko znam Real je bio drugi. Cska bi se sigurno umesao u prve 4 regularnog dela. Ali sbb kbb, te timove jednostavno ne mozes racunati. Nevidjena je glupost sad reci da je Oli napravio uspeh, jer bi bio ispred i otisao na f4 pored CSKA, Zenita, Uniksa.
A za budzete, pa tako je objavilo vise njih. Gde je igracki budzet Olimpijakosa veci od Makabijevog, 8.6 naspram 7. I kako sad 10i?

Opet stavljas u racunicu ekipe koje su izbacene...
I zanimljivo je bas da sam ja izbacio te prognoze za el ove sezone i jos je zanimljivije da se ti sad pozivas na njih, a ovo si izjavio...
Pit Bull wrote:Neozbiljna prognoza, mada ovi sa Hoopsa bas neozbiljno to rade.
Lani im je Bajern bio zadnji u prognozi.
Da ne pricamo o tome da je i sa ove liste izbaceno 3 tima... Znaci pozivas se na prognoze koje si sam omalovazio, plus pricas da su bile za 10o mesto iako su Zenit i CSKA na toj listi ispred, koji su izbaceni... A gle cuda, Monako na 13om mestu, ali opet je nekako iznenadjenje i cudo da ih Oli izbaci.